طرز تهیهی مربای توتفرنگی؛ عطر و بویی که در خانه میپیچد
فصل توتفرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصلهای سال ذخیرهاش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب میکند و طعم لذیذش، سر ذوقمان میآورد.
ایرنا زندگی: فصل توتفرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصلهای سال ذخیرهاش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب میکند و طعم لذیذش، سر ذوقمان میآورد.
فصل توتفرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصلهای سال ذخیرهاش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب میکند و طعم لذیذش، سر ذوقمان میآورد.
مواد لازم:
- توت فرنگی: ۱.۵ کیلو
- شکر: ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا توت فرنگیها را داخل ظرف بزرگی پر از آب بریزید تا اگر شنی به آنها چسبیده باشد به ته ظرف تهنشین شوند. سپس توتفرنگیها را از روی آب بگیرید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب بشویید. برگ سر توتفرنگیها را بگیرید.
۲. سعی کنید توتفرنگیهایی که انتخاب میکنید یک شکل و اندازه باشد تا مربای زیباتری داشته باشید. مقداری از توتفرنگیها را داخل قابلمه لعابی بریزید و یک لایه شکر روی آن بریزید و باز لایهای توتفرنگی و لایهای شکر بریزید. این کار را تکرار کنید تا شکر و توت فرنگیها تمام شوند. بعد در ظرف را بگذارید و مدت یک شبانه روز در یخچال قرار بدهید تا آب بیندازد.
۳. اگر آب ننداخته بود میتوانید یک استکان کوچک آب به آن اضافه کنید و اگر آب انداخته بود لازم نیست آب اضافه کنید.
۴. مربا را روی حرارت ملایم بگذارید و حواستان به آن باشد تا سر نرود. بعد از اینکه چند جوش زد مربا کف میکند، کف روی مربا را بگیرید و هم بزنید. اواخر پخت ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.
۵. زمان پخت مربا نیم ساعت زمان میبرد، زیرا اگر بیشتر بجوشد مربا تیره میشود و توتفرنگیها له میشوند.
۶. برای اینکه متوجه شوید مربا قوام آمده مقداری از آب آن را داخل بشقابی بریزید اگر سرد شد و سفت بود و به راحتی تکان نخورد مربا قوام آمده است.
۷. در قابلمه را نگذارید، زیرا عرق میکند. بعد از سرد شدن مربا را داخل شیشهای تمیز و خشک بریزید.
نظر کاربران
عالی بود
دوستان در آخر به اندازه یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل بریزید ،طعم وعطرش چند برابر میشه
به نظر من باید بجای آبلیمو از سرکه استفاده کنید،خیلی خوش طعم تر میشه
برای چند نفر؟