۹۸۷۴۰۷
۴ نظر
۵۰۲۲
۴ نظر
۵۰۲۲
پ

طرز تهیه‌ی مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل‌های سال ذخیره‌اش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب می‌کند و طعم لذیذش، سر ذوقمان می‌آورد.

ایرنا زندگی: فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل‌های سال ذخیره‌اش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب می‌کند و طعم لذیذش، سر ذوقمان می‌آورد.

فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل‌های سال ذخیره‌اش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب می‌کند و طعم لذیذش، سر ذوقمان می‌آورد.

طرز تهیه‌ی مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

مواد لازم:

  • توت فرنگی: ۱.۵ کیلو
  • شکر: ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه‌ی مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

طرز تهیه‌ی مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا توت فرنگی‌ها را داخل ظرف بزرگی پر از آب بریزید تا اگر شنی به آن‌ها چسبیده باشد به ته ظرف ته‌نشین شوند. سپس توت‌فرنگی‌ها را از روی آب بگیرید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب بشویید. برگ سر توت‌فرنگی‌ها را بگیرید.

۲. سعی کنید توت‌فرنگی‌هایی که انتخاب می‌کنید یک شکل و اندازه باشد تا مربای زیباتری داشته باشید. مقداری از توت‌فرنگی‌ها را داخل قابلمه لعابی بریزید و یک لایه شکر روی آن بریزید و باز لایه‌ای توت‌فرنگی و لایه‌ای شکر بریزید. این کار را تکرار کنید تا شکر و توت فرنگی‌ها تمام شوند. بعد در ظرف را بگذارید و مدت یک شبانه روز در یخچال قرار بدهید تا آب بیندازد.

۳. اگر آب ننداخته بود می‌توانید یک استکان کوچک آب به آن اضافه کنید و اگر آب انداخته بود لازم نیست آب اضافه کنید.

۴. مربا را روی حرارت ملایم بگذارید و حواستان به آن باشد تا سر نرود. بعد از اینکه چند جوش زد مربا کف می‌کند، کف روی مربا را بگیرید و هم بزنید. اواخر پخت ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.

۵. زمان پخت مربا نیم ساعت زمان می‌برد، زیرا اگر بیشتر بجوشد مربا تیره می‌شود و توت‌فرنگی‌ها له می‌شوند.

۶. برای اینکه متوجه شوید مربا قوام آمده مقداری از آب آن را داخل بشقابی بریزید اگر سرد شد و سفت بود و به راحتی تکان نخورد مربا قوام آمده است.

۷. در قابلمه را نگذارید، زیرا عرق می‌کند. بعد از سرد شدن مربا را داخل شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • f.g

    عالی بود

  • بدون نام

    دوستان در آخر به اندازه یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل بریزید ،طعم وعطرش چند برابر میشه

  • بدون نام

    به نظر من باید بجای آبلیمو از سرکه استفاده کنید،خیلی خوش طعم تر میشه

  • تارا

    برای چند نفر؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج