طرز تهیهی باقالی پلو با ران بوقلمون؛ غذای مجلسی ایرانی
باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایرانی است که در مهمانیها و مراسم مهم سرو میشود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر میتوانید این غذا را با ران بوقلمون هم بپزید.
مجله دیجیکالا - مریم ابراهیمی: باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایرانی است که در مهمانیها و مراسم مهم سرو میشود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر میتوانید این غذا را با ران بوقلمون هم بپزید. در این مطلب طرز تهیه باقالی پلو با گوشت بوقلمون را به شما آموزش میدهیم. با این دستور پخت میتوانید باقالی پلوی مجلسی خوشمزه را در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا ببینید پختن باقالی پلو آنقدر هم که فکر میکنید سخت نیست.
مواد لازم (برای ۳ نفر)
- باقالی سبز: ۲۰۰ گرم
- برنج سفید: ۳ پیمانه
- شوید خشک: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
- ران بوقلمون: ۱ عدد
- پیاز: ۳ عدد
- سیر: ۴ حبه
- کره: ۵۰ گرم
- هویج: ۱ عدد کوچک
- زعفران به میزان لازم
- چوب دارچین: ۱ عدد
- پودر لیمو عمانی: ۱ قاشق غذاخوری
- هل: ۲ عدد
- فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر دارچین و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
۱. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و با کره تفت دهید تا سبک شوند.
۲. زمانی که پیازها سبک شدند، هویج خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و باز تفت دهید.
۳. ران بوقلمون را در همان تابه در کنار پیاز، هویج و سیر تفت دهید و پشتورو کنید تا هر دو سمت آن کمی طلائی شود.
۴. بعد از این که هر دو طرف ران بوقلمون را تفت دادید، تمام ادویهها به جز نمک را به همراه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. در همین مرحله نیمی از زعفران دم کرده را هم روی بوقلمون بریزید و اجازه دهید برای مدت ۳ تا ۴ ساعت با حرارت ملایم بپزد.
۵. ۳ پیمانه برنجی که قبلا خیساندهاید را بجوشانید. باقالیها را نیمپز کنید. همانطور که برنج در حال جوشیدن است، باقالیهای نیمپز را با آن مخلوط و سپس آبکش کنید. بسیار مهم است که برنج شما از قبل خیس خورده باشد.
۶. برای دم کردن باقالی پلو اول تهدیگ مورد علاقه خودتان را کف قابلمه قرار دهید، سپس برنج و باقالی آبکش شده، شوید خشک و در صورت تمایل کمی دارچین را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. در آخر هم میتوانید کمی از زعفران دم شده را روی برنج بریزید. در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
۷. در نیمههای پخت بوقلمون، نمک را به آن اضافه کنید. در آخر پخت وقتی که بوقلمون کاملا جا افتاده بود، مابقی زعفران دم کرده را به آن بیفزایید.
نظر کاربران
قشنگ با این غذا به یاد نیازمندان میفتیم
والا من که موفق به طبخ خوب بوقلمون نشدم،، نمیدونم چرا بو میده.
پاسخ ها
منم هر جوری میپزم بازم بو میده هر چیزی فکر کنی بهش زدم ولی بوش از بین نرفته
باید حدود یک ساعت یا بیشتر بوقلمون رو با پیاز خورد شده و کمی نمک مزه دار کنیم. پیاز خیلی مهمه. بعد از اون به هر روشی که خواستید بپزید
باید 2 ساعت داخل آب نمک فراوان قرار بدیم بوش میره و لطیف میشه بعد بشوریم و طبخ کنیم