۹۸۶۸۰۵
۵ نظر
۶۰۰۶
۵ نظر
۶۰۰۶
پ

طرز تهیه‌ی باقالی پلو با ران بوقلمون؛ غذای مجلسی ایرانی

باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذا‌های رسمی و مجلسی ایرانی است که در مهمانی‌ها و مراسم مهم سرو می‌شود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر می‌توانید این غذا را با ران بوقلمون هم بپزید.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذا‌های رسمی و مجلسی ایرانی است که در مهمانی‌ها و مراسم مهم سرو می‌شود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر می‌توانید این غذا را با ران بوقلمون هم بپزید. در این مطلب طرز تهیه باقالی پلو با گوشت بوقلمون را به شما آموزش می‌دهیم. با این دستور پخت می‌توانید باقالی پلوی مجلسی خوشمزه را در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا ببینید پختن باقالی پلو آنقدر هم که فکر می‌کنید سخت نیست.

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

مواد لازم (برای ۳ نفر)

  • باقالی سبز: ۲۰۰ گرم
  • برنج سفید: ۳ پیمانه
  • شوید خشک: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
  • ران بوقلمون: ۱ عدد
  • پیاز: ۳ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • کره: ۵۰ گرم
  • هویج: ۱ عدد کوچک
  • زعفران به میزان لازم
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • پودر لیمو عمانی: ۱ قاشق غذاخوری
  • هل: ۲ عدد
  • فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر دارچین و نمک به میزان لازم

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

طرز تهیه

۱. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و با کره تفت دهید تا سبک شوند.

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

۲. زمانی که پیاز‌ها سبک شدند، هویج خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و باز تفت دهید.

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

۳. ران بوقلمون را در همان تابه در کنار پیاز، هویج و سیر تفت دهید و پشت‌ورو کنید تا هر دو سمت آن کمی طلائی شود.

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

۴. بعد از این که هر دو طرف ران بوقلمون را تفت دادید، تمام ادویه‌ها به جز نمک را به همراه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. در همین مرحله نیمی از زعفران دم کرده را هم روی بوقلمون بریزید و اجازه دهید برای مدت ۳ تا ۴ ساعت با حرارت ملایم بپزد.

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

۵. ۳ پیمانه برنجی که قبلا خیسانده‌اید را بجوشانید. باقالی‌ها را نیم‌پز کنید. همانطور که برنج در حال جوشیدن است، باقالی‌های نیم‌پز را با آن مخلوط و سپس آبکش کنید. بسیار مهم است که برنج شما از قبل خیس خورده باشد.

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

۶. برای دم کردن باقالی پلو اول ته‌دیگ مورد علاقه خودتان را کف قابلمه قرار دهید، سپس برنج و باقالی آبکش شده، شوید خشک و در صورت تمایل کمی دارچین را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. در آخر هم می‌توانید کمی از زعفران دم شده را روی برنج بریزید. در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

۷. در نیمه‌های پخت بوقلمون، نمک را به آن اضافه کنید. در آخر پخت وقتی که بوقلمون کاملا جا افتاده بود، مابقی زعفران دم کرده را به آن بیفزایید.

افطاری روز؛ باقالی پلو با ران بوقلمون

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    قشنگ با این غذا به یاد نیازمندان میفتیم

  • بهی

    والا من که موفق به طبخ خوب بوقلمون نشدم،، نمیدونم چرا بو میده.

    پاسخ ها

    • مریم

      منم هر جوری میپزم بازم بو میده هر چیزی فکر کنی بهش زدم ولی بوش از بین نرفته

    • بدون نام

      باید حدود یک ساعت یا بیشتر بوقلمون رو با پیاز خورد شده و کمی نمک مزه دار کنیم. پیاز خیلی مهمه. بعد از اون به هر روشی که خواستید بپزید

  • بوقلمون

    باید 2 ساعت داخل آب نمک فراوان قرار بدیم بوش میره و لطیف میشه بعد بشوریم و طبخ کنیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج