طرز تهیهی کروسان مرغ؛ غذایی جدید و جذاب
این روزها که بیشتر از هر زمان دیگری در خانه مشغول درستکردن انواع وعدههای غذایی هستیم و هر بار یکی از اعضای خانواده مسئول درستکردن غذا میشود، میتوانیم غذاهای جدید را هم امتحان کنیم. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بینظیری دارد و در عین حال به راحتی هم پخته میشود.
ایرنا زندگی: این روزها که بیشتر از هر زمان دیگری در خانه مشغول درستکردن انواع وعدههای غذایی هستیم و هر بار یکی از اعضای خانواده مسئول درستکردن غذا میشود، میتوانیم غذاهای جدید را هم امتحان کنیم. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بینظیری دارد و در عین حال به راحتی هم پخته میشود.
این روزها که بیشتر از هر زمان دیگری در خانه مشغول درستکردن انواع وعدههای غذایی هستیم و هر بار یکی از اعضای خانواده مسئول درستکردن غذا میشود، میتوانیم غذاهای جدید را هم امتحان کنیم. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بینظیری دارد و در عین حال به راحتی هم پخته میشود.
مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان:
- آرد گندم: دو و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر: ۲ و نیم قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- کره: ۱۲۵ گرم
- خامه: یک پیمانه
مواد لازم برای داخل کروسان:
- فیله مرغ: ۵ عدد
- سیبزمینی: ۱ عدد
- پیاز خرد شده: یک عدد
- هویج: یک عدد
- فلفل دلمهای: یک عدد
- نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم
- جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: به مقدار کم
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید. کره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود و قطعههای بزرگ کره نمانده باشد. خامه را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و بگذارید ۱۵ دقیقه استراحت کند.
۲. برای تهیه مواد داخل کروسان، در یک تابه کره را ذوب کنید. سیبزمینی و هویج را تفت دهید تا کمی پخته شوند. مرغ، پیاز و فلفل دلمهای، سیر، پاپریکا، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ پخته شود. سپس جعفری را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.
۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.
۴. بعد از استراحت؛ خمیر را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو قسمت توپ شکل تقسیم کنید. یکی از خمیرها را برداشته و با وردنه صاف کنید و به صورت مثلثی برش دهید. یا میتوانید مانند پیتزا به ۸ قسمت تقسیم کنید.
۵. یکی از مثلثها را برداشته و با وردنه باز کنید تا اندازه آن کمی بزرگتر شود. قطر حدود ۲ میلیمتر شود.
۶. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن را تا نوک مثلث رول کنید. سپس گوشه راست و چپ را کمی خم کنید.
۷. کروسانها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن تخممرغ همزده مالیده و کنجد بپاشید.
۸. سینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا رنگ آن طلایی شود.
نظر کاربران
فک نکنم این دهه هفتاد و هشتادی ها بتونن اشپزی حرفه ای کنن باید با دهه شصتی ازدواج کنم هر چند خومم اخر ده شصتم چاره ای نیست
پاسخ ها
اصلا فکر درستی نیست
هیچ کس زنت نمیشه
چرت و پرت نگو الان نمیدونی چقدر دهه هشتادیا کار بلندن
نظرمنم اینه که دهه هشتادی ها فقط درحد املت تلاش به خرج میدن اینا که سهل است
بهتره که خودت آشپزی یادبگیری تا اینکه معیار زن گرفتنت این قدر مزخرف باشه
یکی اینو درست کنه بیاد از تجربه اش بگه، زن گرفتن شما به ما ج ربطی داره ! :-/
یه دهه هشتادی یه غذاهایی درست میکنه که دهه شصتی تو عمرش ندیده و نخواهد خورد !!!!
پاسخ ها
راست میگه♡♡♡★★★★
دوستان اشپزی هم حس ذایقه و سلیقه و خلاقیت میخواد
خوشمزست درست کنین عالی
عالیه درست کنید خیلی خوشمزه است