سه دستور غذایِ زیتونی فوق العاده
زیتون جزو خواکی های خوشمزه است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. می توانید با زیتون کیک و نان و اسنک خوشمزه هم درست کنید. از جمله به موارد زیر اشاره می کنیم که شاید باب میلتان باشند.
برترین ها: زیتون جزو خواکی های خوشمزه است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. می توانید با زیتون کیک و نان و اسنک خوشمزه هم درست کنید. از جمله به موارد زیر اشاره می کنیم که شاید باب میلتان باشند.
کیک زیتون، بادام و انگور قرمز
• تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• یک پیمانه ماست یونانی (چکیده و کمچرب)
• نصف پیمانه روغن زیتون
• ۳ عدد تخممرغ
• یک عدد لیموترش
• نصف پیمانه شکر
• ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
• ¾ پیمانه بادام خرد شده
• دو قاشق چایخوری بیکینگپودر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• دو پیمانه انگور قرمز بیدانه
• روغن زیتون
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. در یک کاسه بزرگ، ماست، روغن زیتون، تخم مرغ، پوست رنده شده لیموترش و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر، آرد، بادام خرد شده ، بیکینگپودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
۳. قالب تارت رابا روغن زیتون چرب کنید. مواد را داخل قالب بریزید. انگورها را از وسط دو نیم کنید و به صورت تزئینی روی مواد قرار دهید.
۴. قالب را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح آنها کاملا طلایی و برشته شوند. پیش از سرو این تارت، باید چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. سپس ماست یونانی و عسل سرو کنید.
نان رازیانه، زیتون و انگور بی دانه
• تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
• ۱ ¾ پیمانه آرد کامل
• ۱ ¼ قاشق چایخوری خمیر مایه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری شکر
• ۲/۳ پیمانه آب
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آب را اضافه کنید و هم بزنید تا شکل خمیر به خود بگیرند. در صورت نیاز می توانید آب بیشتری اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و آن را در مکانی گرم قرار دهید تا به مدت دو ساعت بماند و خمیر ور بیاید.
۲. سپس خمیر را در دست توپی کنید آن را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید تا دوباره حدود نیم ساعت بماند و حجم خمیر دوبرابر شود.
مواد روی نان
• ۲/۳ پیمانه زیتون درشت
• یک دسته آویشن تازه
• کمی روغن زیتون
• ۲/۳ پیمانه کشمش طلایی
• دو عدد رازیانه
• نمک و فلفل سیاه
• یک عدد لیموترش
• یک پیمانه پنیر پارمسان
• یک تکه بزرگ پنیر فتا
• عسل
طرز تهیه
۱. برای تهیه مواد روی نان، ۲/۳ پیمانه زیتون درشت، یک دسته آویشن تازه و چند قطره روغن زیتون را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید. سپس کشمش را اضافه کنید و چند پالس بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید.
۲. رازیانه ها را خرد کنید و درون یک کاسه با آب لیموترش، نیمی از پنیر پارمسان، ۱/۳ پیمانه کشمش باقی مانده و کمی روغن زیتون، آنها را مخلوط کنید.
۳. فر را با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را با وردنه باز کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید. خمیرها را داخل آن بچینید. مواد آماده را روی خمیر بریزید. روی آنها باقی مانده پنیر پارمسان و عسل را بریزید و سپس داخل فر قرار دهید تا سطح آنها کاملا طلایی شود. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.
زیتون های آسکولانا
• تعداد: ۲ نفر
مواد لازم
• ۲۴ عدد زیتون سبز درشت
• نصف پیمانه پنیر بز
• یک قاشق چایخوری دانه خردل
• یک قاشق چایخوری رزماری تازه
• ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• یک حبه سیر رنده شده
• یک پیمانه آرد کامل
• یک عدد تخممرغ درشت همزده
• یک پیمانه خردههای نان
• ۱/۳ پیمانه پنیر چدار
• یک پیمانه روغن سبزیجات
• یک عدد لیموترش
طرز تهیه
۱. در یک کاسه کوچک، پنیر بز، دانه خردل، رزماری، پرک فلفل قرمز و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. داخل زیتون را با مخلوط پنیر پر کنید. زیتون ها را داخل بشقاب بچینید و آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا پنیرها سفت شوند.
۲. سپس زیتون ها را داخل تابه چرب شده بچینید. آنها را داخل فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
۳. سه بشقاب تقریبا گود بردارید. در یکی از آنها آرد بریزید. در دیگری تخم مرغ همزده و در آخری خردههای نان باگت و پنیر را بریزید.
۴. هنگامی که زیتون ها سرد شدند، آنها را درون ارد بغلتانید. سپس در تخممرغ فرو کنید و در آخر در مخلوط نان و پنیر قرار دهید.
۵. درون یک قابلمه متوسط، روغن گیاهی را داغ کنید. سپس زیتون ها را داخل آن بیندازید تا کاملا سوخاری و برشته شوند.
۶. زیتون های سوخاری را با لیموترش و پنیر رنده شده تزئین و سرو کنید.
ارسال نظر