۹۷۵۲۶۷
۲۱ نظر
۵۲۱۵
۲۱ نظر
۵۲۱۵
پ

چطور دونات درست کنیم؟

در سرتاسر دنیا کسی وجود ندارد که دونات دوست نداشته باشد. یک شیرینی سبک، پفکی و نرم که از خمیر تازه تهیه و درون روغن سرخ می‌شود. دونات انواع مختلفی دارد که محبوب‌ترین آن‌ها دونات حلقه‌ای و دونات شکم‌پر است.

مجله دیجی‌کالا - تارا قهرمانی: در سرتاسر دنیا کسی وجود ندارد که دونات دوست نداشته باشد. یک شیرینی سبک، پفکی و نرم که از خمیر تازه تهیه و درون روغن سرخ می‌شود. دونات انواع مختلفی دارد که محبوب‌ترین آن‌ها دونات حلقه‌ای و دونات شکم‌پر است. معمولا برای تهیه کردن دونات ساده، دونات حلقه‌ای را بعد از سرخ کردن در مواد شیرین مثل خاک قند می‌غلتانند، یا روی آن کرم یا سس شکلات می‌ریزند تا به دونات شکلاتی تبدیل شود.

چطور دونات درست کنیم؟

دونات شکم‌پر هم نوع دیگری است که آن را با استفاده از کرم، سس شکلات یا مربا پر می‌کنند. در این مطلب به شما طرز تهیه دونات خانگی با روکش کرمی را آموزش می‌دهیم تا شما هم بتوانید به سادگی در آشپزخانه‌ی خود بدون فر دونات‌های اشتها برانگیز و خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم

  • آرد سفید: ۳ و یک سوم پیمانه
  • شکر: دو سوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر ولرم: سه چهارم پیمانه
  • کره نرم شده: ۶۰ گرم
  • شکر: دو سوم پیمانه
  • آب ولرم: یک چهارم پیمانه
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • قالب مخصوص دونات

چطور دونات درست کنیم؟

چطور دونات درست کنیم؟

طرز تهیه

۱. برای شروع، مایه‌ی خمیر را با ۱ قاشق از شکر و آب ولرم مخلوط کنید و در یک ظرف دردار بریزید. ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا مایه‌ی خمیر فعال شود.

چطور دونات درست کنیم؟

۲. باقی شکر را به همراه وانیل و تخم مرغ‌ها با همزن برقی خوب مخلوط کنید.

چطور دونات درست کنیم؟

۳. سپس کره‌ی نرم‌شده را به مواد هم‌زده اضافه کنید و دوباره با همزن برقی مخلوط کنید تا یک‌دست شود.

چطور دونات درست کنیم؟

۴. پس از عمل آمدن مایه‌ی خمیر، آن را به همراه شیر به مواد داخل همزن اضافه کنید و سپس هم بزنید تا کمی مخلوط شوند.

چطور دونات درست کنیم؟

۵. آرد سفید را به همراه نمک الک و به باقی مواد اضافه کنید. با استفاده از کاردک مواد را مخلوط کنید تا خمیر دونات کاملا یک‌دست شود.

چطور دونات درست کنیم؟

۶. خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و برای ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. سپس خمیر را در ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید. به خمیر یک ساعت استراحت بدهید تا خوب پف کند و حجم آن زیاد شود.

چطور دونات درست کنیم؟

۷. تخته‌ی کار یا میز آشپزخانه‌ی خود را آردپاشی کنید تا خمیر به سطح آن نچسبد. سپس خمیر دونات را از ظرف خارج و با استفاده از وردنه آن را به قطر ۱ سانتی‌متر پهن کنید و بعد قالب بزنید.

چطور دونات درست کنیم؟

۸. روغن را به میزانی که دونات‌ها در آن غوطه‌ور شوند درون یک ماهیتابه‌ی عمیق بریزید و اجازه دهید داغ شود. دونات‌ها را در روغن بیندازید و پس از سرخ شدن از روغن خارج کنید. با مخلوط کردن پودر قند، شیر و وانیل یک کرم سفید و شیرین تهیه کنید. دونات‌ها را در کرم بغلتانید و روی آن‌ها را با ترافل‌های رنگی تزیین کنید.

چطور دونات درست کنیم؟

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بدون فر رو هم بگذارید

    پاسخ ها

    • زز

      ای کجاش فر داشت؟!!!

    • سپیده

      بدون فر بود دیگه خب

    • بدون نام

      مگر این فر داشت

    • مریم

      واای مردم از خنده .خداییش بیا بگو الکی پرسیدی یا جدی

    • بدون نام

      فری جون.منظورت فرفریشه یا قرقریشه..فرتو برم فرفری

    • بدون نام

      فری جون.منظورت فرفریشه یا قرقریشه..فرتو برم فرفری

  • بدون نام

    شوخی بود یا جدی خخخخخخ

  • بدون نام

    دستتون درد نکنه
    من خیلی دونات دوست دارم

  • بدون نام

    میشه بجای کره از روغن استفاده کرد؟

    پاسخ ها

    • باران

      اره میشه

    • باران

      اره می شه

    • باران

      نه نمیشه

    • بدون نام

      من دونات خیلی دوست دارم

  • بدون نام

    عالی بود

    پاسخ ها

    • هلیا دهقانپور

      من دارم درستش میکنم بنظرم عالی است❤❤❤

  • سحر انگیزیا

    خیلی آلیز

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خخخخ خیلی باحالین

  • ...

    حالا دور از لیم گیری خوبمیشه اگه خمیر رو که صاف میکنید وسطش شکلات تخته ای بگذارید ود دورش را با خمیر بپوشانید

  • رزا جامی

    خیلی خیلی عالی بود

  • شراره کاکایی

    آره واقعا عالیه دست اونی که این غذا رو به ما یاد داده درد نکنه انشالله هیچ وقت کرونا نگیره هههههههههه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج