۹۷۰۳۵۴
۸ نظر
۵۵۷۷
۸ نظر
۵۵۷۷
پ

طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو؛ شیرینی عید با ماندگاری بالا

شیرینی عید، چون قرار است تا آخرین روز تعطیلات جوابگوی مهمانان باشد باید یک شیرینی با ماندگاری زیاد و طولانی باشد و طی حدود ۲ هفته سالم و تازه باقی بماند. یکی از این شیرینی‌های ماندگار با طول عمر زیاد شیرینی میکادو است که در انواع ساده و شکلاتی همیشه محبوب و جز پروفروش‌ترین شیرینی‌های عید نوروز بوده است.

مجله افق‌کوروش: شیرینی عید، چون قرار است تا آخرین روز تعطیلات جوابگوی مهمانان باشد باید یک شیرینی با ماندگاری زیاد و طولانی باشد و طی حدود ۲ هفته سالم و تازه باقی بماند. یکی از این شیرینی‌های ماندگار با طول عمر زیاد شیرینی میکادو است که در انواع ساده و شکلاتی همیشه محبوب و جز پروفروش‌ترین شیرینی‌های عید نوروز بوده است. طرز تهیه این شیرینی عید با ماندگاری بالا در دو نوع شکلاتی و ساده را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو؛ شیرینی عید با ماندگاری بالا

مواد لازم

  • آرد سفید: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آرد نخوچی: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پودر قند: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کره: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • روغن مایع: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
  • نان میکادو: ۵ ورق
  • شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو؛ شیرینی عید با ماندگاری بالا

طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو؛ شیرینی عید با ماندگاری بالا

طرز تهیه

آرد سفید را الک کنید و در تابه روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد نخوچی زودتر می‌سوزد پس بعد از اینکه آرد سفید ۵ دقیقه تفت داده شد آرد نخودچی را هم یک یا دو بار الک کرده و اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر هر دو آرد را تفت دهید و سپس پودر کاکائو را هم الک کرده و اضافه کنید. پودر کاکائو را با آرد‌ها مخلوط کنید و هم بزنید. کمی بعد کره را اضافه کنید. کره که آب شد و با آرد و پودر کاکائو مخلوط شد روغن مایع را کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن مدام هم بزنید.

پودر قند را هم الک کنید و به سایر مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت مایه میکادو باید مثل غلظت ماست چکیده باشد. ورقه‌های میکادو را بچینید و روی هر ورقه مقداری مایه میکادو بریزید (حدود ۲ میلی‌متر ضخامت مایه میانی باشد) و با کاردک پهن کنید. روی هر لایه نان میکادو یک لایه دیگر بگذارید و مایه میکادو بریزید تا زمانی که آخرین لایه نان میکادو باشد. هر بار با دست خوب نان را فشار دهید تا شیرینی کاملا منسجم شود و مواد میانی خوب به هم بچسبند. یادتان باشد مایه میکادو باید گرم باشد تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند و شیرینی انسجام داشته باشد و از هم نپاشد.

در یخچال بگذارید

میکادوی آماده شده را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. حالا شکلات تخته‌ای را به صورت بن‌ماری آب کنید. برای این کار هر ۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای را با ۲ قاشق روغن مایع به صورت بن‌ماری آب کنید، روش بن‌ماری در اینجا به طور کامل توضیح داده شده است.

شکلات آب شده را روی میکادو‌ها بریزید و با کاردک شکلات را صاف کنید. در صورت تمایل روی میکادو را با پودر نارگیل و پودر پسته یا پودر هر مغز و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید. می‌توانید مقداری شکلات سفید آب شده یا شکلات رنده شده را هم روی میکادو بریزید. سپس به مدت ۲ ساعت دیگر میکادو را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. شیرینی میکادو که سرد شد آن را با یک چاقوی تیز به ابعاد دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو؛ شیرینی عید با ماندگاری بالا

نکات مهم درست کردن شیرینی میکادو

  • نان میکادو را از مغازه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید.
  • اگر میکادو را ساده می‌پسندید شکلات آب کرده و ریختن آن روی میکادو را حذف کنید.
  • اگر طعم زعفرانی میکادو را می‌پسندید در مایه میانی میکادو مقداری زعفران آب کرده غلیظ بریزید.
  • طرز تهیه ویفر میکادو با حلوا به جای مایه میانی هم مرسوم است و اتفاقا بسیار خوشمزه و آسان است. کافی است حلوا را به سبک و سلیقه خودتان تهیه کنید و به همین ترتیب با نان میکادو آماده کنید.
  • علت نچسبیدن شیرینی میکادو سرد شدن مایه میانی میکادو است. باید مایه میانی هر چه هست (حلوا یا مایه میانی که به شما آموزش دادیم) حتما گرم و داغ باشد. وقتی میکادو‌ها را قبل از ریختن شکلات مایع در یخچال می‌گذارید یک بشقاب سنگین روی آن‌ها بگذارید تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    میکادو شیرینی عزاست نه شیرینی عید

    پاسخ ها

    • اهوازی

      شیرینی شیرینیه عیدوعزا نداره اگه اینجوریه مرغ و گوشت رو هم توی عزا می خورن باید گفت مرغ عزاست

    • ضحا

      منظورکاربرمحترم این بودکه (رایج ومشهور
      مقبول) هستش که این نوع شیرینی درمجالس
      عزااستفاده بشه!
      خب دیگه بسه حرف خیربزنیم!صلوات....

    • ضحا

      منظورکاربرمحترم این بودکه (رایج ومشهور
      مقبول) هستش که این نوع شیرینی درمجالس
      عزااستفاده بشه!
      خب دیگه بسه حرف خیربزنیم!صلوات....

    • بدون نام

      چه فرقی میکنه مصخره

    • ....

      یعنی تو حرف نمیزدی اتفاق خاصی میفتاد؟؟؟

  • بدون نام

    عاااالی

  • بدون نام

    خوبه من دوست داشتم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج