۹۷۰۳۴۲
۱۰ نظر
۵۰۳۴
۱۰ نظر
۵۰۳۴
پ

طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

کشک پیاز از غذاهاهی سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. کشک پیاز در واقع چیزی شبیه به غذا‌هایی از جمله کالجوش تهران، کله جوش چهارمحال و بختیاری و کشک جوش سمنان است. همان طور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است و برای شام غذای مناسبی به شمار می‌رود.

وب‌سایت غذالند - مامان هدی: کشک پیاز از غذاهاهی سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. کشک پیاز در واقع چیزی شبیه به غذا‌هایی از جمله کالجوش تهران، کله جوش چهارمحال و بختیاری و کشک جوش سمنان است. همان طور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است و برای شام غذای مناسبی به شمار می‌رود. این غذا در دسته آبگوشت‌ها قرار می‌گیرد، زیرا می‌توانید در آن نان تلیت کرده و میل نمایید.

غذا‌های آبکی در زمان‌های قدیم در ایران بسیار مرسوم بوده است به نحوی که بیشتر از این غذا‌ها استفاده می‌شده و کمتر به سراغ برنج می‌رفتند. تقریبا در اکثر شهر‌های ایران با انواع مواد خوراکی به علاوه کشک از این دسته غذا‌های آبکی زیاد تهیه می‌شده است که علاوه بر آسان بودن بسیار مقوی بوده و انرژی لازم را به بدن می‌رسانده است. کشک از قدیم در اکثر غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفته است و دارای خواص بسیار زیادی است از جمله: کشک با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست که در بردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و نیاسین (ویتامین B۳) است.

میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می‌باشد که می‌تواند به عنوان یکی از تامین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. از خواص کشک اینست که کشک دارای اسید‌های آلی است و در نتیجه ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه (معده، روده‌ی کوچک و روده‌ی بزرگ) است. کشک یک غذای نفاخ و سفت کننده روده است. سعی کنید به همراه کشک از نعنای خشک استفاده کنید.

کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. کشک گرسنگی را رفع می‌کند و حجم کمی از معده را پر خواهد کرد. کشک دارای مقادیر فراوان پیش ساز گلوتاتیون است. این مواد به خوبی از دستگاه گوارش جذب می‌شوند. خواص مهم گلوتاتیون در کنترل رادیکال‌های آزاد موجب پیشگیری از سرطان‌ها، کند شدن روند پیری و افزایش طول عمر سلول‌ها می‌شود. به بیماران سرطانی بعد از هر وعده غذا ۲تا ۳ قاشق کشک پاستوریزه بخورانید.

مواد لازم

  • کشک: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

مراحل پخت

۱. ابتدا کشک را (اگر از نوع خشک است) خیس می‌کنیم.

۲. سپس با پیاز تازه، گردو و شکر می‌کوبیم.

۳. مخلوط به دست آمده کشک پیاز می‌باشد و همراه با نان سرو می‌شود.

۴. می‌توانید از کشک مایع هم استفاده کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کشک

    مو که یاسوجیم ای غذا را نخوردم

  • بدون نام

    پس پیاز داغ نیست؟ پیاز خام است؟

  • بدون نام

    والا من مال کهگیلویه هستم توی عمرم نه همچین چیزی دیدم نه شنیدم

  • admin dehgan

    ما همچین غذایی نداریم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ما اصلاهمچین چیزی تا حالا ندیده ایم نه خورده ایم

  • اهوازی

    بسم الله اینو دیگه ازکجا در اوردی؟

  • بدون نام

    ما این غذا رو داریم و بهش میگیم کشک مغز عالیه ولی تیلیت نمیشه میکشن رو نون و میخورن چون سفته

  • ليلا

    به نظر مي ياد همون كله جوش يا كال جوش هست البته بدون شكر

  • هادی

    به نظرم این یادِش رفته بنویسه که باید پیازها رو سرخ کرد چون تو عکسِش پیازهای سرخ کرده پيداست

  • بدون نام

    ای این دیگه چیه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج