طرز تهیهی چیکن استراگانف؛ لذیذ و پرطرفدار
در این مطلب میخواهیم طرز تهیه چیکن استراگانف را به شما یاد بدهیم که به اندازه بیف استراگانف خوشمزه و پرطرفدار است. بسیاری از افراد، از جمله کسانی که گوشت قرمز نمیخورند، چیکن استراگانف را بیشتر از بیف استراگانف دوست دارند.
مجله دیجیکالا - تارا قهرمانی: در این مطلب میخواهیم طرز تهیه چیکن استراگانف را به شما یاد بدهیم که به اندازه بیف استراگانف خوشمزه و پرطرفدار است. بسیاری از افراد، از جمله کسانی که گوشت قرمز نمیخورند، چیکن استراگانف را بیشتر از بیف استراگانف دوست دارند. معمولا این غذا را به تنهایی و به صورت خوراک سرو میکنند، اما در ایران چیکن استراگانف با پاستا و برنج هم سرو میشود که بیشتر با سلیقهی ایرانیها سازگاری دارد.
بیف استراگانف و چیکن استراگانف از غذاهای خوشمزهی روسی هستند که به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کردهاند. بیف استراگانف اولین بار در قرن ۱۹ میلادی در کتابی به نام «هدیهای برای زنان جوان خانهدار» معرفی شد. دستور پخت این غذا با گذشت زمان و نسبت به جغرافیای هر منطقه تغییراتی کرده تا به شکل امروزی رسیده است.
همانطور که از اسم آنها پیداست بیف استراگانف با گوشت گوساله و چیکن استراگانف با گوشت مرغ تهیه میشود. هر دو غذا طعم خامهای و لذیذی دارند و در کنارشان چیپس یا سیبزمینی سرخشده سرو میشود.
مواد لازم
- سینه یا فیله مرغ خرد شده: ۵۰۰ گرم
- قارچ: ۴۰۰ گرم
- سیبزمینی رندهشده یا خلالی ریز: ۲ عدد
- شیر: ۲ پیمانه
- کره: ۱۰۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- سیر: ۳ حبه
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
۱. برای شروع قارچها را به صورت حلقهای برش بزنید. دقت کنید که قطر برشها خیلی نازک نباشند.
۲. قارچها را با کمی کره و روغن در تابه تفت دهید تا جایی که آب آنها تبخیر شود و کمی سرخ شوند. از ۱۰۰ گرم کره ۴۰ گرم را برای تهیه کردن سس بشامل کنار بگذارید و مابقی را برای سرخ کردن قارچها، پیاز و مرغ استفاده کنید.
۳. فیله یا سینه مرغ را به صورت نواری یا به فرم دلخواه برش بزنید و سپس در همان تابهای که قارچها را در آن سرخ کردید با کمی کره و روغن و با حرارت بالا تفت دهید. دقت کنید که مرغها نباید آب بیندازند. بعد از چند دقیقه که مرغها تفت خوردند نمک و فلفل را به آنها اضافه و آنها را از تابه خارج کنید.
۴. برای تهیه کردن سس بشامل، آرد را همراه ۴۰ گرم کره روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما رنگ آن تغییری نکند.
۵. شیر گرم را کم کم به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و با همزن دستی به صورت مداوم هم بزنید تا آرد گلوله نشود و مخلوط غلظتی مانند فرنی پیدا کند. سپس نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا مزهدار شود.
۶. در یک تابهی بزرگ پیاز را با کره و روغن تفت دهید و سیر له شده را به آن اضافه کنید.
۷. بعد از کمی تفت خوردن و بلند شدن عطر سیر، مرغ، قارچ و سس بشامل را به آن اضافه و همهی مواد را با هم مخلوط کنید.
۸. در آخر شعلهی گاز را خاموش، خامه را به غذا اضافه و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
سیبزمینیهای خلال شده را بشویید، خشک کنید و در روغن داغ شده بریزید تا به صورت غوطهور سرخ شوند. پس از سرخ شدن، سیبزمینیها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافهی آنها گرفته شود. در نهایت سیبزمینی را با جعفری خردشده کنار چیکن استراگانف سرو کنید.
نظر کاربران
خامه اش منظورتون خامه صبحانه است؟؟
پاسخ ها
آره.
سلام این غذا سرد سرو میشه یا گرم؟