۹۶۶۸۵۵
۱۰ نظر
۵۰۱۶
۱۰ نظر
۵۰۱۶
پ

طرز تهیه‌ی قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر

حالا که کرونا به جان‌مان افتاده و تمام خرید‌های قبل سال جدید و عید را متوقف کرده است، بهتر است شیرینی‌های عید را خودمان در خانه درست کنیم. هرچند بازار کسب و کار‌ها حسابی خراب شده و ممکن است ضرر سنگینی را بدهند، اما به هر حال رعایت موارد بهداشتی اقتضا می‌کند که تا می‌توانیم و امکان دارد از خرید‌های غیرضروری بپرهیزیم و در خانه دست به کار شویم.

ایرنازندگی: حالا که کرونا به جان‌مان افتاده و تمام خرید‌های قبل سال جدید و عید را متوقف کرده است، بهتر است شیرینی‌های عید را خودمان در خانه درست کنیم. هرچند بازار کسب و کار‌ها حسابی خراب شده و ممکن است ضرر سنگینی را بدهند، اما به هر حال رعایت موارد بهداشتی اقتضا می‌کند که تا می‌توانیم و امکان دارد از خرید‌های غیرضروری بپرهیزیم و در خانه دست به کار شویم. قطاب هم یکی از این شیرینی‌هاست که با گذاشتن کمی وقت می‌توانیم آن را درست کنیم.

مواد لازم:

  • آرد: به مقداری لازم
  • شیر: ۱پیمانه
  • روغن جامد: ۱ پیمانه قطاب
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

مواد میان قطاب:

  • پودر بادام: ۵۱ گرم
  • پودر گردو: ۵۱ گرم
  • پودر شکر: ۲۱۱ گرم
  • هل: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه‌ی قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر

طرز تهیه‌ی قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر

طرز تهیه:

۱. روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.

۲. بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به‌دست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد.

۳. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن، ۱۵ دقیقه در داخل فریزر بگذارید.

۴. در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید.

۵. بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.

۶. مقداری از مواد میانی را لایه خمیر‌ها بریزید و ۲ سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطاب‌ها را داخل مخلوط پودر پسته، بادام و شکر بغلطانید.

طرز تهیه‌ی قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    منظور از
    روغن جامد:یک پیمانه قطاب
    یعنی چی؟

  • بدون نام

    قطاب با ماست درست میشود نه شیر. این خمیر را نمیشود در دست نگهداشت.

  • بدون نام

    اصل کار اندازه آرد است که نوشته شده به مقدار لازم. تو دیگه شیرنی پز کجایی؟

  • ماری

    من با همین روش درست کردم عالی شده،کمی هم دارچین زدم

  • بدون نام

    ارد به مقدار لازم‌؟؟ تو که نمیخواستی مردم یاد بگیرن چرا دستورشو گذاشتی خسیس

    پاسخ ها

    • نگین

      بله تو اکثرا دستورها ارد به میزان لازم تا حدی که خمیر یه مقدار چسبندگی داشته باشه ولی به دست نچسبه، اردها با هم فرق دارن از لحلظ سبکی و سنگینی اگر قبلا کیک یا نان درست کرده باشید مقدار ارد دستتون میاد دوست عزیز، من خودم چند روز پیش با یه دستور درست کردم میزان ارد دو لیوان بود ولی زیاد بود و خمیرم خشک درامد، بخاطر همین کم کم ارد ریختم و خمیر رو ورز دادم تا دستم امد میزان ارد، اینجا هم منظور از ارد به میزان لازم یعنی همین که من عرض کردم. و تو اکثرا دستورها میزنن ارد به میزان لازم

  • بانو

    برای تهیه خمیر قطاب
    یک پیمانه ماست
    یک پیمانه روغن جامد
    چهار پیمانه آرد
    یک عدد تخم مرغ

    همیشه ماست و روغن مساویه، 4 برابرش آرد میریزیم.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کامل بگو دستورشو

  • :)

    من با این دستور پیش رفتم افتضاح شد:|

    پاسخ ها

    • نگین

      چون دستور قطاب زرده تخم مرغ هم لازم داره و اینجا قید نشده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج