طرز تهیهی قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر
حالا که کرونا به جانمان افتاده و تمام خریدهای قبل سال جدید و عید را متوقف کرده است، بهتر است شیرینیهای عید را خودمان در خانه درست کنیم. هرچند بازار کسب و کارها حسابی خراب شده و ممکن است ضرر سنگینی را بدهند، اما به هر حال رعایت موارد بهداشتی اقتضا میکند که تا میتوانیم و امکان دارد از خریدهای غیرضروری بپرهیزیم و در خانه دست به کار شویم.
ایرنازندگی: حالا که کرونا به جانمان افتاده و تمام خریدهای قبل سال جدید و عید را متوقف کرده است، بهتر است شیرینیهای عید را خودمان در خانه درست کنیم. هرچند بازار کسب و کارها حسابی خراب شده و ممکن است ضرر سنگینی را بدهند، اما به هر حال رعایت موارد بهداشتی اقتضا میکند که تا میتوانیم و امکان دارد از خریدهای غیرضروری بپرهیزیم و در خانه دست به کار شویم. قطاب هم یکی از این شیرینیهاست که با گذاشتن کمی وقت میتوانیم آن را درست کنیم.
مواد لازم:
- آرد: به مقداری لازم
- شیر: ۱پیمانه
- روغن جامد: ۱ پیمانه قطاب
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
مواد میان قطاب:
- پودر بادام: ۵۱ گرم
- پودر گردو: ۵۱ گرم
- پودر شکر: ۲۱۱ گرم
- هل: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱. روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.
۲. بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بهدست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد.
۳. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن، ۱۵ دقیقه در داخل فریزر بگذارید.
۴. در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید.
۵. بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
۶. مقداری از مواد میانی را لایه خمیرها بریزید و ۲ سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطابها را داخل مخلوط پودر پسته، بادام و شکر بغلطانید.
نظر کاربران
منظور از
روغن جامد:یک پیمانه قطاب
یعنی چی؟
قطاب با ماست درست میشود نه شیر. این خمیر را نمیشود در دست نگهداشت.
اصل کار اندازه آرد است که نوشته شده به مقدار لازم. تو دیگه شیرنی پز کجایی؟
من با همین روش درست کردم عالی شده،کمی هم دارچین زدم
ارد به مقدار لازم؟؟ تو که نمیخواستی مردم یاد بگیرن چرا دستورشو گذاشتی خسیس
پاسخ ها
بله تو اکثرا دستورها ارد به میزان لازم تا حدی که خمیر یه مقدار چسبندگی داشته باشه ولی به دست نچسبه، اردها با هم فرق دارن از لحلظ سبکی و سنگینی اگر قبلا کیک یا نان درست کرده باشید مقدار ارد دستتون میاد دوست عزیز، من خودم چند روز پیش با یه دستور درست کردم میزان ارد دو لیوان بود ولی زیاد بود و خمیرم خشک درامد، بخاطر همین کم کم ارد ریختم و خمیر رو ورز دادم تا دستم امد میزان ارد، اینجا هم منظور از ارد به میزان لازم یعنی همین که من عرض کردم. و تو اکثرا دستورها میزنن ارد به میزان لازم
برای تهیه خمیر قطاب
یک پیمانه ماست
یک پیمانه روغن جامد
چهار پیمانه آرد
یک عدد تخم مرغ
همیشه ماست و روغن مساویه، 4 برابرش آرد میریزیم.
پاسخ ها
کامل بگو دستورشو
من با این دستور پیش رفتم افتضاح شد:|
پاسخ ها
چون دستور قطاب زرده تخم مرغ هم لازم داره و اینجا قید نشده