سالاد با ماهى آبپز
ماهي را به روغن زيتون، آبليمو و زعفران حل كرده آغشته كنيد. در دستگاه بخارپز يك عدد فويل آلومينيومي قرار داده و ماهي را درآن بگذاريد و اطراف فويل را كمي به سمت بالا بياوريد. ماهي را با تعدادي برش ليمو که رویش میگذاریم، مزهدار کنید...
مجله زندگی ایده آل:
- خيار: 5ورق
- گوجه گيلاسي:5عدد
- جوانه گندم: يك قاشق سوپخوري
- فلفل سبز شيرين: 10گرم
- ماهي تيلا پيلا (بيتيغ): يك عدد
- آبليموی تازه: يك قاشق سوپخوري
- روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
- زعفران: يكدوم قاشق چايخوري، حل كرده
روش تهيه:
ماهي را به روغن زيتون، آبليمو و زعفران حل كرده آغشته كنيد. در دستگاه بخارپز يك عدد فويل آلومينيومي قرار داده و ماهي را درآن بگذاريد و اطراف فويل را كمي به سمت بالا بياوريد. ماهي را با تعدادي برش ليمو که رویش میگذاریم، مزهدار کنید. ۲۰دقيقه در بخارپز بگذاريد. در دستور اصلي اين غذا، اين ماهي و سالاد بدون سس سرو ميشود اما پيشنهاد من براي تهییه سس اينگونه است: مقداري آبليموي تازه و روغن زيتون را با هم مخلوط كنيد، سپس بهعنوان ادويه از پوست ليموترش خشك شده، آويشن پودرشده، پودر اورگانو، پودرسير و پودر فلفل سياه نیز استفاده كنيد.
نكته:
تجربه ثابت كرده است كه ماهيهای داراي بافت نرم و پرچرب براي اين غذا مناسب نيستند. پس پيشنهاد ميكنم اصلا از ماهيهاي درياي شمال استفاده نكنيد.
نظر کاربران
جون من اون ماهی عکس آبپزه؟