۹۵۷۴۸
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

سالاد با ماهى آبپز

ماهي را به روغن زيتون، آبليمو و زعفران حل كرده آغشته كنيد. در دستگاه بخارپز يك عدد فويل آلومينيومي قرار داده و ماهي را درآن بگذاريد و اطراف فويل را كمي به سمت بالا بياوريد. ماهي را با تعدادي برش ليمو که رویش می‌گذاریم، مزه‌دار کنید...

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:



مواد لازم:

  • خيار:‌ 5ورق
  • گوجه گيلاسي:‌5عدد
  • جوانه گندم: يك قاشق سوپ‌خوري
  • فلفل سبز شيرين: 10گرم
  • ماهي تيلا پيلا (بي‌تيغ): يك عدد
  • آبليموی تازه: يك قاشق سوپ‌خوري
  • روغن زيتون: يك قاشق سوپ‌خوري
  • زعفران: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري، حل كرده

روش تهيه:

ماهي را به روغن زيتون، آبليمو و زعفران حل كرده آغشته كنيد. در دستگاه بخارپز يك عدد فويل آلومينيومي قرار داده و ماهي را درآن بگذاريد و اطراف فويل را كمي به سمت بالا بياوريد. ماهي را با تعدادي برش ليمو که رویش می‌گذاریم، مزه‌دار کنید. ۲۰دقيقه در بخارپز بگذاريد. در دستور اصلي اين غذا، اين ماهي و سالاد بدون سس سرو مي‌شود اما پيشنهاد من براي تهییه سس اينگونه است: مقداري آبليموي تازه و روغن زيتون را با هم مخلوط كنيد، سپس به‌عنوان ادويه از پوست ليموترش خشك شده، آويشن پودرشده، پودر اورگانو، پودرسير و پودر فلفل سياه نیز استفاده كنيد.

نكته:

تجربه ثابت كرده است كه ماهي‌های داراي بافت نرم و پرچرب براي اين غذا مناسب نيستند. پس پيشنهاد مي‌كنم اصلا از ماهي‌هاي درياي شمال استفاده نكنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عارفه

    جون من اون ماهی عکس آبپزه؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج