۹۵۶۸۵
۱ نظر
۵۰۵۸
۱ نظر
۵۰۵۸
پ

روش تهیه کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه

این روزها سریال «عصر پاییزی» به کارگردانی اصغر نعیمی از شبکه یک سیما در حال پخش است. اما چرا این سریال در صفحات آشپزی ما قرار گرفته است؟ خب، نسرین مقانلو در سریال یک کلاس آشپزی به راه انداخته و درست کردن کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه یکی از مهم‌ترین‌هاست

روش تهیه کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه
مجله زندگی ایده آل: این روزها سریال «عصر پاییزی» به کارگردانی اصغر نعیمی از شبکه یک سیما در حال پخش است. داستان را احتمالا تا به همین حالا فهمیده‌اید که از چه قرار است. اما چرا این سریال در صفحات آشپزی سینمایی ما قرار گرفته است؟ خب، نسرین مقانلو در سریال یک کلاس آشپزی به راه انداخته است و درست کردن کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه یکی از مهم‌ترین‌هاست. در این شماره می‌خواهیم روش تهیه کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه را برای شما بیاوریم. کیکی که خیلی‌ها طرفدار آن هستند و دلیل آن هم طعم جالب بین ترش و شيرينش است. این کیک می‌تواند خوراکی لذیذی برای یک عصرانه خانوادگی شما باشد.

روش تهیه کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه

مواد لازم :

  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکر: یک و نیم پیمانه
  • پودرکاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیر و روغن: از هر کدام نصف پیمانه
  • آرد: ۲ پیمانه
  • آلبالو:۲۰۰ گرم

مواد لازم خمیر رویه:

  • آرد: یک پیمانه
  • مارگارین: یک قاشق سوپ‌خوری
  • پودر فندق: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • آب سرد: به میزان لازم

طرز تهیه خمیر رویه:

- آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

- خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.

نکته: آلبالو را می‌توانید با کمی شکر پخته بعد به مایه کیک اضافه کنید یا به جاي آن از مربا و کمپوت آلبالوي بدون شهد هم می‌توان استفاده کرد.

طرز تهیه کیک:

- تخم‌مرغ‌ها و شکر را هم زده تا حجم آن دوبرابر و سبک شود.

- شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

- آرد، بیکینگ‌پودر وپودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.

- وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.

- مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم‌ شده، با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.

- برای اطمینان از پخت کیک داخل آن خلال دندان وارد كنيد اگر چیزی نچسبید، کیک آماده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • MAHBOOB

    یاد مامان پری افتادم عصر پاییزی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج