طرز تهیهی سالاد میگو و اسفناج؛ رژیمدارها بخورند
میگو جز اون دسته مواد غذاییه که همه دوستش ندارن، ولی اگه جز میگو دوستان هستین حتما این سالاد رو درست کنین که من مطمئنم ازش خوشتون میاد. خود من اولین بار بود که این سالاد رو درست کردم و میتونم بگم عاشقش شدم در حدی که احتمال میدم کسایی که میگو دوست ندارن هم از طعمش لذت میبرن.
وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: میگو جز اون دسته مواد غذاییه که همه دوستش ندارن، ولی اگه جز میگو دوستان هستین حتما این سالاد رو درست کنین که من مطمئنم ازش خوشتون میاد. خود من اولین بار بود که این سالاد رو درست کردم و میتونم بگم عاشقش شدم در حدی که احتمال میدم کسایی که میگو دوست ندارن هم از طعمش لذت میبرن.
مواد لازم
- ۱۵۰ گرم میگو خام
- ۲ پیمانه اسفناج خام
- ۳ پیمانه کاهو
- ۳ ساقه کرفس
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و میگو
طرز تهیه
ابتدا آب لیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، کمی نمک و نصفی از کل مقدار سیر رو داخل یه کاسه بریزین و خوب با هم مخلوط کنین.
مخلوط کردن مواد برای خواباندن میگوها
حالا میگوهای خام رو اضافه کرده و خوب به مواد آغشته کنین و بذارین ۱۵ دقیقه داخل مواد بخوابن.
مخلوط کردن میگو با بقیه مواد
در طول این مدت سبزیجات رو خرد کنین.
خرد کردن سبزیجات
سس سالاد میگو
حالا سس سالاد رو آماده کنین سرکه بالزامیک، روغن زیتون، کمی نمک و مابقی سیر رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنین.
درست کردن سس
سبزیجات و سس رو با هم مخلوط کنین و بذارین ۵ دقیقه بمونن.
اضافه کردن سس سالاد
تو این مدت میگو هارو داخل یه ماهیتابه که چربش کردین بریزین و بذارین بپزن.
گذاشتن میگو داخل ماهیتابه
میگو برای پخت به زمان زیادی احتیاج نداره و ۵ دقیقه زمان براش کافیه فقط حتما در حین پخت زیرو روشون کنین.
پختن میگو
حالا سالاد رو داخل ظرف سروتون بریزین.
ریختن سبزیجات داخل ظرف
میگوهای پخته رو روی سالاد بذارین. میتونین از کمی گوجه گیلاسی هم برای تزیین سالادتون استفاده کنین. البته در صورتی که ترکیب مزه گوجه و میگو بدتون نمیاد. نوش جان
نظر کاربران
دوست داریم میگو ولی پولش رو نداریم من بچه جنوبم حداقل هفته ای دوبار میگو میخوردم ولی الان سالی یه بارهم نمیتونم بخورم اگه میگو خوب درست شه خیلی خوشمزه س زمانی که من بچه بودم و مدرسه میرفتم ۴۰سال پیش میگوی خشم شده نمک سود بجای پفک میخوردیم پنج تا شش دانه مادرم میرخت تو کاغذ که به شکل قیف درآورده بود میذاشت تو کیفم تو مدرسه میخوردم خیلی هم خوشمزه و عالی بود الان میگوی نمک سود شده خشک خیلی کمه اگه هم باشه کیلو یی۵۰۰تا ششصد هزارتومانه کی میتونه بهره وبخوره بجز ازما بهترون شکل هم مثل پفک بود پوست کنده تمیز فکر کنم بانمک میجوشاندن بعد خشک میکردن توبقالی ها میفروختن توفصلی که میگو نبود بعد خیس میکردن سرخ میکردن بابرنج میخوردن یادش بخیر
پاسخ ها
چرا دروغ میگی و خودتو جنوبی معرفی میکنی میگو خشک کجا پونصدهزارتومنه!!!!!
میگو کلسترولش بالاست بنابراین همچین هم رژیمی نیست
به نظر عالی میاد!