۹۵۲۶۰۱
۲۰ نظر
۵۱۵۸
۲۰ نظر
۵۱۵۸
پ

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی

دو پیازه آلو یکی از غذا‌های لذیذ و آسون شهر شیرازه که مواد اصلی تشکیل دهنده اش هم پیاز و سیب زمینی هستش. از اونجایی که در گویش شیرازی به سیب زمینی آلو هم گفته میشه اسم این غذا دوپیازه آلو شده. به نظر من این غذا برای درست کردن سر افطار تو ماه رمضون هم خیلی عالیه، چون علاوه بر خوشمزگی خیلی سریع حاضر میشه البته به شرطی که پیاز داغ آماده داشته باشین که در این صورت تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میخواد.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: دو پیازه آلو یکی از غذا‌های لذیذ و آسون شهر شیرازه که مواد اصلی تشکیل دهنده اش هم پیاز و سیب زمینی هستش. از اونجایی که در گویش شیرازی به سیب زمینی آلو هم گفته میشه اسم این غذا دوپیازه آلو شده. به نظر من این غذا برای درست کردن سر افطار تو ماه رمضون هم خیلی عالیه، چون علاوه بر خوشمزگی خیلی سریع حاضر میشه البته به شرطی که پیاز داغ آماده داشته باشین که در این صورت تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میخواد. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

مواد لازم

  • ۲ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۴ قاشق غذاخوری پر پیاز داغ
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ عدد تخم مرغ در صورت تمایل
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی

مراحل تهیه

برای تهیه دو پیازه آلو هم میتونین سیب زمینی رو درسته بپزین و بعد پخت نگینی کنین یا اینکه از ابتدا خرد کرده و بپزینش که اینطوری خیلی سریع‌تر حاضر میشه. من، چون دوست داشتم غذام سریع حاضر بشه سیب زمینی‌ها رو نگینی درشت خرد کردم و با آب گذاشتم تا بپزه.

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی پختن سیب زمینی

تا سیب زمینی‌ها بپزه پیاز داغ، رب، زرچوبه و کمی روغن و داخل ماهیتابه ریختم. شما میتونین پیاز رو خودتون سرخ کنین، ولی در صورتی که پیاز داغ آماده داشته باشین این غذا خیلی سریع حاضر میشه.

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی اضافه کردن مواد

حدود ۵ دقیقه مواد رو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی تفت دادن رب

سیب زمینی کلا به ۱۰ دقیقه زمان برای پخت احتیاج داره، پس چکش کنین و نذارین تا زیاد بپزه و وا بره. وقتی پخت آبکشش کنین.

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی پخته شدن سیب زمینی

حالا سیب زمینی‌های پخته رو به رب و پیاز اضافه کنین.

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی اضافه کردن سیب زمینی

نمک و فلفل هم بزنین و برای ۵ دقیقه دیگه مواد رو تفت بدین تا خوب مزه‌ها به خورد هم بره. میتونین در این مرحله یک عدد تخم مرغ خام هم اضافه کرده مواد هم بزنین تا تخم مرغ خودش رو بگیره.

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی تفت دادن مواد

حالا دوپیازه آلو خوش طعم و فوریتون حاضره … نوش جان

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی دو پیازه آلو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    بابا اینطوری که نیست مسقره کردید
    اولا دوپیازه یعنی دوتا پیاز یه آلو
    دوم اول آلو آب پز میشه
    پیازا نگینی خرد و سرخ میشه بعد آلو را پوست میکنن با گوشت کوب لهش میکنن و به پیاز اضافه میکنن می زارن تا یه کم با هم بپزه مقداری زرچوبه و نمک هم بهش می زنن
    البته بعضیا یه مقداری رب گوجه بعضیا نعنا خشک
    بعضی ها هم مقداری گوجه نگینی ریز برای تزیین و یا فلفل دلمه ریز نگینی بهش اضافه میکنن
    ولی اصلش پیاز و سیب زمینی و زردچوبه و نمکه
    ولی این روش الو دو پیازه نیست یه چی من دراوردیه

    پاسخ ها

    • آرامش

      دقیقا

    • بدون نام

      من شیرازی نیستم ولی ما هم سیب زمینی رو له می کنیم اون هم با کلی ادویه که خیلی خوشمزه میشه، رب گوجه هم نمی زنیم. اون که فرمودین اصلش، ما هم همون رو درست می کنیم

    • من

      خخخخخخ

    • بدون نام

      والا اگه من شیرازیم دوپیازه آلو این نیست این خوراک سیب زمینی سرخ شده است،برای دوپیازه حتی اگه سیب زمینی آبپز نشه باید یکم سیب زمینیها رو فشرده روی هم گذاشت و در فرآیند پخت کمی زیر و رو بشه که سیب زمینی کمی نرم و بهم چسبیده بشن ولی خیلی له نشده ،شما تو دو پیازه اینجوری تکه های زمینی رو جدا و مستقل!نمی بینید توی این غذا تکه های سیب زمینی با هم دوسن!! رب هم نداره چیه به همه چی رب میزنید دیدم بعضی ها به قورمه سبزی هم رب میزنن! دو پیازه نرم و لطیفه همراه با ماست با گل محمدی و سبزی خصوصا
      ترخون و ریحون بنفش البته به جای ماست میتونید با دوغ بخورید و نان سنگگ ریگی داغ

    • شیدا

      بله همینطوره ک شما میگین

    • بدون نام

      آورین

    • بدون نام

      تخم مرغ خامم نداره :/

    • بدون نام

      دقیقا قبول دارم

    • بدون نام

      افرين درىته دوپيازه الوهمينه

  • بدون نام

    الان این آلوش کو؟؟!!

    پاسخ ها

    • مریم خانم گل کلاب

      !!! منم هرچی توش گشتم آلویی پیدا نکردم

    • بدون نام

      شیرازیا به سیب زمینی میگن آلو
      با آلو بخارا فرق داره :)

  • بدون نام

    دوپیاز یه آلو یعنی به ازای دو پیاز یه آلو(سیب زمینی) من از مشهدیا اینجوری شنیدم

  • بدون نام

    اونجور که من شنیدم شبیه پوره ست

  • بدون نام

    اینها چیه من درآوردی میگین اینجوری نیست که بعدشم تو ماه رمضون افطار بخور و قدرت خدا ترش کنه معده ات و هی مجبور باشی کلی آب بخوری نه تخم مرغ داره نه فلفل دلنه و نه سیب زمینیش له میکنن نه نگینی آبپز میگما درست کردی خواستی ماه رمضون بخوری با نون سنگک بخور تا قشنگ ترش کنی مردی ثواب هم بکنی خخخخخ

  • بدون نام

    سلام من شیرازی هستم وما همین جوری درست میکنیم گاهی هم تخم مرغ اضافه میکنیم

    پاسخ ها

    • بینام

      والا تا بوده ونبوده دوپیازه فقط سیب زمینی آب پز و پیاز سرخ شده که با هم قاطی میشه با نمک وزردچوبه نارنج هم بریز روش به به

  • مامان شایان

    خوب بیا بزن- اعصاب نداریا

  • بدون نام

    این چه طرز دوپیاززه پختنه اصلا این نیست که معلومه این اصلا خوشمزه هم نیست من میپزم آدم از خوردنش سیر نمیشه که

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج