۹۴۸۸۱۸
۱۲ نظر
۵۸۲۰
۱۲ نظر
۵۸۲۰
پ

طرز تهیه خورشت کرفس

خورشت کرفس از اون خورشت هاست که ممکنه بعضی‌ها دوستش نداشته باشن. این خورشت به سبک‌های مختلفی طبخ میشه، ولی رایج ترینش خورشت کرفس با نعنا و جعفری هست. سعی میکنم توی این پست براتون مفصل توضیح بدم که من چه سبزی‌هایی توی این خورشت استفاده میکنم و چطور خوشمزه‌تر میشه.

وب‌سایت دو‌نفره - معصومه رجایی: خورشت کرفس از اون خورشت هاست که ممکنه بعضی‌ها دوستش نداشته باشن. این خورشت به سبک‌های مختلفی طبخ میشه، ولی رایج ترینش خورشت کرفس با نعنا و جعفری هست. سعی میکنم توی این پست براتون مفصل توضیح بدم که من چه سبزی‌هایی توی این خورشت استفاده میکنم و چطور خوشمزه‌تر میشه.

طرز تهیه خورشت کرفس

مواد لازم

  • گوشت ترجیحا گوسفندی ۴۰۰ گرم
  • سبزی خورشت کرفس (نعنا جعفری) ۳۰۰ گرم + ۲۰۰ گرم سبزی قورمه سبزی
  • ۵-۶ ساقه کرفس + برگ هاش
  • روغن
  • نمک و فلفل و آبلیمو

طرز تهیه خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس

دستور سریع

۱. کرفس‌ها رو که از قبل خرد کردید در مقدار کمی روغن تفت بدید و بذارید کنار.

۲. پیاز رو با روغن خیلی کم و زردچوبه تفت بدید تا سبک بشه. بعد گوشت رو اضافه کنید تا تفت بخوره.

۳. کرفس‌ها رو به گوشت اضافه کنید و آب رو بریزید. به قدری که تا روی گوشت‌ها رو بگیره.

۴. گوشت‌ها که پخت، سبزی خورشت کرفس رو که از قبل آماده کردید (پایین‌تر مفصل توضیح میدم) اضافه کنید.

۵. نمک هم اضافه کنید و درپوش قابلمه رو بذارید و حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید حداقل یکی دو ساعت جا بی افته.

۶. ۱۰ دقیقه‌ی آخر آبلیمو یا هر چاشنی که دوست دارید اضافه کنید و بعد هم حرارت زیر خورشت رو خاموش کنید.

طرز تهیه خورشت کرفس تفت دادن

سبزی خورشت کرفس شامل چه چیزایی هست؟

سبزی اصلی این خورشت نعنا و جعفری هست که نسبتشون اینه جعفری حدودا سه برابر نعنا باشه. سبزی خورشت کرفس رو عین سبزی قورمه سبزی باید کاملا سرخ کنید.

طرز تهیه خورشت کرفس نعنا، جعفری، برگ کرفس، سبزی قورمه

چرا خورشت کرفس آبکی میشه؟

بالاتر گفتم که سبزی اصلی خورشت کرفس نعنا و جعفری هست که هیچکدومشون لعاب نمیدن به خورشت. خود کرفس هم هیچ لعابی به خورشت نخواهد داد. شما برای اینکه خورشت کرفستون آبکی نشه دو تا راه دارید. یا اینکه اونقدری خورشت رو تنگ آب درست کنید که آبکی نباشه و راه دوم اینه که سبزی لعابدار به خورشتتون اضافه کنید. مثلا یکی از راهکار‌ها اینه که به همون نسبت نعنا و جعفری، تره هم به سبزی‌ها اضافه کنید تا لعاب بندازه توی خورشتتون. یا اینکه مثل من مقداری سبزی قورمه سبزی بهش اضافه کنید.

طرز تهیه خورشت کرفس اضافه کردن سبزی به خورشت

خورشت کرفس بدون نعنا جعفری رو چطور درست کنیم؟

یکی از کار‌هایی که باعث میشه این خورشت خیلی خوشمزه‌تر بشه، اضافه کردن سبزی قورمه به جای نعنا و جعفری هست که طعمش عین قورمه سبزی میشه حدودا.

همچنین میتونید فقط از خود کرفس و برگ‌های کرفس استفاده کنید یا حتی از برگ‌های کرفس هم استفاده نکنید و تنها ساقه‌های کرفس رو در خورشت بریزید و مراحل اضافه کردن سبزی‌های دیگه رو حذف کنید و به جاش مقداری رب گوجه تفت داده شده به خورشت اضافه کنید.

کرفس رو چطور پاک کنیم؟

برای خورشت کرفس حتما از کرفس‌های جوان‌تر استفاده کنید. روش پاک کردن کرفس هم به این صورت هست که ابتدا برگهاش رو از ساقه‌ها جدا میکنیم و بعد از شستشو، خرد میکنیم. ساقه‌های کرفس هم ریشه‌هایی داره که قبل از خرد شدن باید گرفته بشه. از انتهای ساقه کرفس ریشه‌ها رو بکشید تا کاملا جدا بشن. این ریشه‌ها اگه جدا نشن، توی خورشت کمی سفت هستن و زیر دندون میان.

فریز کردن کرفس و سبزی

اگه این خورشت رو زیاد دوست دارید و درست میکنید پیشنهاد میکنم سبزی‌ها و کرفسش رو به مقدار زیاد بخرید و فریز کنید. کرفس‌ها بعد از شستن و خرد کردن میتونید خام فریز کنید یا اینکه در روغن تفت بدید و بعد فریز کنید که کاملا آماده باشه.

سبزی‌ها و برگ کرفس رو هم باهم خرد کنید و در روغن تفت بدید و بعد فریز کنید. یا اینکه خرد شده و خام بسته بندی و فریز کنید.

طرز تهیه خورشت کرفس

استفاده از کنگر و ریواس در خورشت کرفس

بعضی‌ها از کنگر و ریواس در این خورشت استفاده میکنند. کنگر رو مثل کرفس خرد کنید و کمی تفت بدید و به همراه کرفس به خورشت اضافه کنید. اما اگه از ریواس استفاده میکنید، حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ی آخر به خورشت اضافه ش کنید، چون بسیار لطیفه و خیلی سریع میپزه. فقط به ترشی ریواس توجه داشته باشید که بهتره از مقدار آبلیمو یا آبغوره‌ی خورشت کم کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضا

    حالا فهمیدم چرا خورشت کرفس تهرانیها اکثرا بدطعم میشه!
    بخاطر نهناست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نعنا درسته عزیزم

    • بدون نام

      خورش کرفس تهرانی از بهترینها ست

  • بدون نام

    مزخرفترین غذای دانشجویی

  • بدون نام

    لطفا از روی تجربه صحبت نکنید از روی علم صحبت کنید .نگهداری سبزی سرخ شده فقط به مدت یه هفته داخل فریزر مجاز هست در غیر این صورت سرطان زاست
    سلامت مردم رو مد نظر داشته باشید.

  • بدون نام

    من خیلی دوست دارم!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      منم خیلی دوست دارم

  • بدون نام

    گوشت الان کیلو چنده؟

  • محمد

    ما خورشت کرفس را با لپه یا بالوبیا چیتی ومقداری هم سبزی قورمه داخلش میریزیم وگرنه خورشت گرفس که مزه نداره آبه.

  • محمد

    نعنا در خورشت کرفس به خاطر سردی کرفس است .

  • محمد

    اصولا هر چیزی را سرخ کنید ودر فریزر نگه دارید درست نیست چون چربی مدت نگهداری مواد غذایی را کم می کند.

  • محمد

    عزیزم به جای گوشت میتوانی گوشت بوقلمون استفاده کنی وبا ادویه مخصوص مثل زنجبیل طعم دارش کنی من جدیدا آبگوشت بوقلمون درست میکنم والبته دنبه گوسفند هم میریزم که مزه آبگوشت بده.گرمی هم هست واز مرغ بهتره.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج