۹۴۸۸۰۹
۱۰ نظر
۵۱۵۵
۱۰ نظر
۵۱۵۵
پ

طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه

طرز تهیه لبوی خوشمزه در خانه را بلد هستید؟ اصلا می‌دانید لبو چه خواص و چه مضراتی دارد؟ فرق لبو با چغندر چیست و البته در مورد نحوه پختن و طرز درست کردن لبوی خوشمزه و خاصیت لبو پخته و … را در این مطلب بخوانید.

مجله افق کوروش: با لبو چه کار‌هایی نمی‌توان انجام داد؟ از طرز تهیه مربای لبو که تمام خانم‌های ایرانی در آن استاد هستند تا سبز کردن لبو برای عید، آب لبو و اسموتی لبو که برای روز‌های آلودگی هوا و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بی‌نظیرند، طرز تهیه انواع سالاد با لبو و ترشی لبو با انار و کلم قرمز یا سایر مخلفات و ژله لبو و انواع دسر با لبو مثل انواع حلوا با لبو و … همگی خوشمزه‌جاتی هستند که با لبو می‌توانید درست کنید.

طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه

اما طرز تهیه لبوی خوشمزه در خانه را بلد هستید؟ اصلا می‌دانید لبو چه خواص و چه مضراتی دارد؟ فرق لبو با چغندر چیست و البته در مورد نحوه پختن و طرز درست کردن لبوی خوشمزه و خاصیت لبو پخته و … را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه لبوی خوشمزه در خانه

طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه

مواد لازم

  • لبو ۳ عدد متوسط یا بیشتر
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۳ الی ۴ لیوان

طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه

طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه

طرز تهیه

چگونه یک لبوی خوشمزه درست کنیم؟ فوت و فن طلایی درست کردن یک لبوی خوشمزه این است که پوست لبو‌ها را قبل از پختن نگیرید تا رنگ آن حفظ شود. ابتدا لبو‌ها را خوب بشورید و در یک قابلمه با سه الی چهار لیوان آب بپزید. لبو‌ها را باید روی شعله ملایم گاز به مدت ۲ الی سه ساعت بپزید. بعد از پخت لبو‌ها را از آب بیرون بیاورید و پوست لبو‌ها را بگیرید.

آب داخل قابلمه را دور نریزید. بعد از پوست گرفتن لبو‌ها آن‌ها را به اشکال دلخواه برش بزنید و دوباره در قابلمه بگذارید. سه قاشق غذاخوری شکر (برای سه لبوی متوسط) اضافه کنید و اجازه بدهید لبو‌ها با شکر بپزند و شهد داخل قابلمه غلیظ شود. اگر شکر دوست ندارید یا برای‌تان ضرر دارد لبو را با شیره انگور یا شیره افرا بپزید. یادتان باشد شیره انگور یا افرا برخلاف شکر رنگ لبو را تیره و کدر می‌کنند.

نکاتی در مورد خواص لبو، فرق لبو با چغندر قند و طبع لبو

۱. آیا لبو قند دارد؟ بله لبو قند بالایی دارد و برای بیماران دیابتی خوراکی مفیدی محسوب نمی‌شود. در واقع علیرغم تمام خواص لبو برای سلامتی اگر بخواهیم در مورد مضرات لبو صحبت کنیم قند بالای آن است.

۲. خواص لبو برای لاغری به خاطر فیبر بالای آن و مواد مغذی فراوان در کنار منیزیم و املاحی مانند پتاسیم برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید است.

۳. خواص لبو در دوران بارداری به خاطر اسید فولیک موجود در آن اثبات شده است و مصرف آن در دوران بارداری بسیار مفید است.

۴. اگر فشار خون بالا دارید لبو بخورید، چون لبو سرشار از پتاسیم است و فشار خون را تنظیم می‌کند.

۵. طبع چغندر یا همان لبو گرم و‌تر است به همین خاطر در هوای سرد و خشک زمستان بسیار برای بدن مفید است.

۶. املاح موجود در شیره لبو به کیسه صفرا را تمیز می‌کنند و برای پاکسازی کبد چرب بسیار توصیه می‌شود.

۷. لبو سرشار ازآنتی اکسیدان و ویتامین c است به همین خاطر لبو مثل شلغم یک ماده غذایی مفید برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا فصلی و آنفولانزای جدید است، چون سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه

۸. اگر سنگ کیسه صفرا دارید آب لبو و آب هویج را با هم مخلوط کنید و بنوشید.

۹. لبو ادرار آور است و مجاری ادراری را تمیز و پاک می‌کند. اگر مبتلا به سنگ کلیه یا عفونت ادرار هستید لبو بخورید.

۱۰. خواص لبو برای کودکان به خاطر اسید فولیک فراوان آن بی‌نظیر است. لبو سرشار از اسید فولیک و مواد معدنی مثل ویتامین A، B، C، k و E است. به همین خاطر از شب کوری و نرمی استخوان در کودکان پیشگیری می‌کند.

۱۱. لبو نیروی جنسی را در مردان زیاد می‌کند.

۱۲. لبو به خاطر آنتی‌اکسیدان‌های فراوان از سرطان و البته آلزایمر پیشگیری می‌کند.

۱۳. برای بهبود گوارش و درمان کم خونی کودک ۶ ماه به بالا (البته بعد از مشورت با پزشک کودک) به او آب لبو یا لبو پخته بدهید.

۱۴. فرق لبو با چغندر در چیست؟ در واقع لبو نوعی چغندر است. دو نوع چغندر در طبیعت وجود دارد. یک نوع چغندر بنفش تیره یا قرمز که همان لبو است و دیگر چغندر قند که کرم یا زرد روشن است و برای درست کردن شکر از آن استفاده می‌کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من لبو رو با لیمو تازه یا نارنج میخورم طعم ترش و شیرین خوبی داره امتحان کنید

  • ضحا

    سبزی فروشی لبوای کوچلوکوچلو میاره..خیلیم خواصش بیشتر بهتره پختنشم آسونتره...فقط کافیه سر دمشو بگیرید وپوستشوولی جدانکنید بعد تمیزبشورید داخل قابلمه با چندلیوان آب بپزید وقتی پختید همونطور گرم سرو کنید هر شخصی آنفلانزا یا سرماخوردگی شدید داره براش عالیه...پوستشوموقع سرو بگیرید....

  • بدون نام

    شکر توی هیچ چیزی نریزید بدترین چیزی که انسان میخوره شکره

  • بدون نام

    واقعا که ،دو روز دیگه طرز تهیه ی چایی و تخم مرغ را هم میزارند

    پاسخ ها

    • بدون نام

      عزیزم اول متنو بخون بعد بیا نظر بده این مقاله بیشتر درباره خواص لبو بود نه طرز تهیش

  • مائده

    من به اندازه ی دو مشت سنگ و میشورم (سنگ نون سنگک)بعد که خشک شد میریزم ته قابلمه ترجیحا قابلمه از جنس روی باشه بعد لبو هارو میشورم اگه بزرگ باشه از وسط نصف میکم و میچینیم روی سنگ ها و بدون ریختن آب میذارم روی شعله خیلی کم گاز و ۶ ساعت زمان میدم که پخته بشه (دمکنی هم میذارم)
    خیلی عالی میشه حتما امتحان کنید

  • ضحا

    اصلا شکر یاشیره یا معطرکننده یاچیزای دیگه نریزدبهتره......کلا به روش طبیعی پختنش
    بهتره....

  • فاطمه

    درست کردن لبو را که همه بلدن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      عزیزم شاید کسی بلد نباشه

  • دختر ترک

    ایشششششششش از لبو بدم میاد دستور دیگه نبود بزاری

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج