طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه
گواکاموله یک دیپ یا سس مکزیکی هستش که پایه اصلی اون رو آووکادو تشکیل میده و به عنوان یه مزه در کنار انواع چیپس و سبزیجات و ... سرو میشه. در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسون رو براتون گذاشتم.
برترینها: گواکاموله یک دیپ یا سس مکزیکی هستش که پایه اصلی اون رو آووکادو تشکیل میده و به عنوان یه مزه در کنار انواع چیپس و سبزیجات و ... سرو میشه. در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسون رو براتون گذاشتم.
مواد لازم
- آووکادو: ۱ عدد
- گشنیز: ۱ مشت
- سیر: ۱ حبه
- لیموترش: ۱ عدد
- گوجه فرنگی: ۱ عدد کوچک
- پیاز: ۱ عدد کوچک
طرز تهیه:
برای تهیه گواکاموله باید حتما از آووکادو رسیده استفاده کنین تا در نهایت دیپ کرمی مانند بشه. ابتدا آووکادو رو داخل غذاساز بریزین.
حالا چند پالس بزنینش تا خوب پوره و کرمی بشه.
بعد گشنیز، سیر، لیموترش و به مقدار کافی نمک بهش اضافه کنین.
مجددا چند پالس بزنین تا یه پوره یکنواخت بدست بیاد.
بعد پوره رو داخل یه کاسه بریزین و گوجه و پیازی که ریز خرد کردین رو بهش اضافه کنین.
مواد رو مخلوط کنین.
حالا کافیه تا گواکوموله چند ساعت داخل یخچال باشه تا خوشمزهتر شده و آماده سرو بشه.
نظر کاربران
آووکادو از کجا بیاریم!!!!
پاسخ ها
بعضی از میوه فروشی ها دارن
آووکادو گرونه
آواکادووو اصلن چی هست.
بابا خجالت بکشید من تو عمرم یه دونه نخوردم