دستور آشپزی: جوزا
دانه سويا تببر و ضد سم است و سويا مقوي و بادشکن است و سس سويا را براي تحريک اشتها به کار ميبرند./ براي اينکه جوزا به ظرفي که بخارپز ميکنيم نچسبد ميتوانيم کمي روغن در قسمتي که درتماس با ظرف است بماليد.
- گوشت گوساله چرخ شده: ۴۰۰گرم
- آرد: يک پيمانه
- کلم: يک عدد متوسط
- پياز: يک عدد متوسط
- پيازچه: ۲ عدد
- سوياسس: ۲قاشق غذاخوري
- زنجبيل، نمک چيني، نمک و روغن : به ميزان لازم
طرزتهیه
آرد را با آب مخلوط کرده تا خمير آماده شود. پس از يک ساعت خمير آماده است. پياز را کاملا ريز کرده و کمي نمک به آن اضافه ميکنيم سپس گوشت چرخ شده را با پياز و پيازچه ريز شده مخلوط کرده بعد کلم را به آن اضافه ميکنيم. حالا مخلوط ر ا کمي همزده سپس نمک، نمکچيني وسويا سس را به مقدار لازم اضافه کرده و کاملا هم ميزنيم. در مرحله بعد خمير را کاملا ورز داده سپس برشهايي به شکل دايرهاي درآورده و کمي از مخلوط آماده را لاي خمير گذاشته و آن را به شکل قرص ماه جمع ميکنيم. به لبههاي خمير کمي آب زده و با فشار انگشت به هم ميچسبانيم . آن را در ديگ چيني، بخارپز میکنيم و سپس این غذا را به همراه سويا سس، سرکه و زنجبيل سرو ميکنيم.
فوت آشپزي
براي اينکه جوزا به ظرفي که بخارپز ميکنيم نچسبد ميتوانيم کمي روغن در قسمتي که درتماس با ظرف است بماليد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر