۹۴۱۳۴۳
۱ نظر
۵۷۲۵
۱ نظر
۵۷۲۵
پ

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی ازنکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم. مثل پاناکوتای همین مطلب که قراره یه دسر لذیذ پاییزی باشه با استفاده از خرمالو‌های خوشمزه.

برترین‌ها: پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی از نکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم. مثل پاناکوتای همین مطلب که قراره یه دسر لذیذ پاییزی باشه با استفاده از خرمالو‌های خوشمزه.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

مواد لازم:

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
  • خرمالو: ۴ عدد
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۱۶ گرم
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

طرز تهیه:

۱. برای شروع کافیه تا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشیم و بذاریم چند دقیقه‌ای بمونه. اینطوری ژلاتین راحت‌تر آب میشه.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۲. با حرارت ملایم و هم زدن ژلاتین اجازه میدیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۳. حالا خامه، شیر، شکر و وانیل رو داخل یه قابلمه دیگه ریخته و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون میکنیم.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۴. باید دقت کنیم تا حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه کافیه. حالا شعله رو خاموش میکنیم.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۵. خرمالو‌هایی که داریم رو از پوست جدا کرده و داخل غذاساز میریزیم.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۶. با توجه به اینکه دوست داریم بافت خرمالو داخل پاناکوتا معلوم باشه یا نه پوره‌اش میکنیم.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۷. حالا پوره‌ی خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۸. مایه رو هم میزنیم تا یکدست بشه.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۹. مرحله‌ی آخر اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدن مواده.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۱۰. حالا مایه پاناکوتا رو داخل قالبامون میریزیم و برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میذاریمشون تا خودشنو بگیرن.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۱۱. برای در آوردن پاناکوتا آماده هم فقط کافیه تا قالب هارو برای چند ثانیه داخل آب ولرم بذاریم تا پاناکوتا از قالب جدا بشه و راحت برگرده.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

۱۲. حالا پاناکوتای خوشمزه‌مون حاضره.

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ممنون برای آموزش این دسر سریع و ساده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج