کسرول مرغ و پوره سیبزمینی؛ مخصوص باکلاسها
کسرول معمولا به غذاهایی گفته میشه که داخل ظرفهای دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو میشن. در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پورهی سیبزمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.
برترینها: کسرول معمولا به غذاهایی گفته میشه که داخل ظرفهای دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو میشن. در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پورهی سیبزمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم
- شنیسل مرغ: ۳ الی ۴ عدد
- سیبزمینی: ۳ الی ۴ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- شیر: ۱/۲ پیمانه
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این کسرول ابتدا سیبزمینی هارو میپزیم.
۲. شنیسل هارو هم سرخ میکنیم.
۳. حالا سیبزمینی پختهی داغ و کره رو داخل یه کاسه میریزیم و با گوشتکوب پورهشون میکنیم.
۴. بعد شیر، نمک و فلفل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا پوره کمی لطیفتر بشه.
۵. حالا پوره و شنیسل آماده هستن و فقط میمونه چیدنشون داخل ظرف کسرول.
۶. کف ظرف رو چرب کرده و بعد شنیسل رو داخلش میذاریم.
۷. حالا با پوره کاملا سطح شنیسل رو میپوشونیم.
۸. بعد روی پوره رو با پنیر میپوشونیم.
۹. همهی مراحل رو به بار دیگه تکرار میکنیم، یعنی چیدن شنیسل، پوره و پوشاندن با پنیر.
۱۰. حالا ظرف رو برای مدت سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا کسرول حاضر بشه. ۵ دقیقهی نهایی هم برای طلایی شدن پنیر گریل رو روشن میکنیم.
نظر کاربران
مخصوص باکلاسای تپل:)
پاسخ ها
ما شنسل که پخت میخوریم به بقیش نمیرس :)
تو تپلی جانم.
به به.....عالی
عجب باحال بود، حتما درسته میکنم
حالا که گفتن یه مدت به خاطر آنفولانزا مرغ نخورید، ما هی غذای مرغ دار آموزش بده:)))))
خوشم از تیترتون نیومد
خوبه ولی پخت شنسیل هم میگفتین
عالی بود.
خیلی عالی بود هر هفته یک بار واسه خانوادم درست میکنم و خوششون مییاد از جمله مهمونی.
عالی بود
عالی