پاستا ریحان؛ سهسوته آماده کنید!
پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.
برترینها: پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزهام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.
مواد لازم:
- پاستا (به شکل دلخواه): ۲۵۰ گرم
- ریحان تازه: ۳ مشت
- پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
- روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
- شیر (در صورت نیاز): ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۲ حبه
- گوجه گیلاسی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای تهیهی این پاستا کافیه تا ابتدا پاستامون رو داخل آب جوش بریزیم تا نرم بشه.
۲. پنج دقیقه مونده به آماده شدن پاستا سس ریحان رو حاضر میکنیم تا بعد آبکش کردن پاستا فوری با هم مخلوطشون کنیم و داغ سرو کنیم.
۳. برای درست کردن سس ریحان کافیه تا ریحان، پنیر پارمزان، روغن زیتون و سیر رو داخل غذاساز بریزیم و پند پالس بزنیمش تا مواد کاملا ریز و پوره بشن.
۴. در صورتی که مواد خوب خرد نمیشدن میتونیم دو سه قاشق شیر اضافه کنیم تا راحتتر آماده بشن.
۵. حالا پاستا رو آبکش کرده و همونطور که داغه سس رو هم اضافه میکنیم.
۶. مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
۷. در نهایت به مقداری که دوست داریم گوجه گیلاسی که از قبل نصف کرده بودیم هم اضافه کرده و باز پاستا رو هم میزنیم.
۸. به همین راحتی پاستا حاضره و میتونیم با تزیین پنیر پارمزان سروش کنیم.
نظر کاربران
ای بابا. این که همون ماکارونی خودمونه چرا بهش میگین پاستا. چرا نمیذارین دم بکشه.
حشمت اومدی
نگرانت بودم
چند روز بود خبری ازت نبود
آره همون ماکارونی خودمونه
به زنت بگو واست پاستا بپزه
ولی بذاره دم بکشه
پاسخ ها
الی خانم من همیشه کاربر پروپاقرص سایتم.
خانمم ماکارونی میپزه سیر میندازه دوست ندارم. میترسم پاستا بپزه هم همینجوری بشه.
یکی از بهترین پاستاهاست! حیف که پر کالری است!
این پاستا نیست اسپاگتیه!!!!!!!!!
خوب این که سس پستو هست .چرا میگی سس ریحان
پاسخ ها
سس پستو داخلش گردو هم داره ولی این نداشت