۹۳۵۳۲۹
۷ نظر
۵۰۷۴
۷ نظر
۵۰۷۴
پ

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.

برترین‌ها: پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه‌ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

مواد لازم:

  • پاستا (به شکل دلخواه): ۲۵۰ گرم
  • ریحان تازه: ۳ مشت
  • پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
  • روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
  • شیر (در صورت نیاز): ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه گیلاسی: به مقدار لازم

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

طرز تهیه:

۱. برای تهیه‌ی این پاستا کافیه تا ابتدا پاستامون رو داخل آب جوش بریزیم تا نرم بشه.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

۲. پنج دقیقه مونده به آماده شدن پاستا سس ریحان رو حاضر میکنیم تا بعد آبکش کردن پاستا فوری با هم مخلوطشون کنیم و داغ سرو کنیم.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

۳. برای درست کردن سس ریحان کافیه تا ریحان، پنیر پارمزان، روغن زیتون و سیر رو داخل غذاساز بریزیم و پند پالس بزنیمش تا مواد کاملا ریز و پوره بشن.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

۴. در صورتی که مواد خوب خرد نمیشدن میتونیم دو سه قاشق شیر اضافه کنیم تا راحت‌تر آماده بشن.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

۵. حالا پاستا رو آبکش کرده و همونطور که داغه سس رو هم اضافه میکنیم.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

۶. مواد رو با هم مخلوط میکنیم.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

۷. در نهایت به مقداری که دوست داریم گوجه گیلاسی که از قبل نصف کرده بودیم هم اضافه کرده و باز پاستا رو هم میزنیم.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

۸. به همین راحتی پاستا حاضره و میتونیم با تزیین پنیر پارمزان سروش کنیم.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حشمت عزیزی ملک آبادی

    ای بابا. این که همون ماکارونی خودمونه چرا بهش میگین پاستا. چرا نمیذارین دم بکشه.

  • الی

    حشمت اومدی
    نگرانت بودم
    چند روز بود خبری ازت نبود


    آره همون ماکارونی خودمونه
    به زنت بگو واست پاستا بپزه
    ولی بذاره دم بکشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      الی خانم من همیشه کاربر پروپاقرص سایتم.
      خانمم ماکارونی میپزه سیر میندازه دوست ندارم. میترسم پاستا بپزه هم همینجوری بشه.

  • بدون نام

    یکی از بهترین پاستاهاست! حیف که پر کالری است!

  • ندا

    این پاستا نیست اسپاگتیه!!!!!!!!!

  • دلیا نیکس

    خوب این که سس پستو هست .چرا میگی سس ریحان

    پاسخ ها

    • م

      سس پستو داخلش گردو هم داره ولی این نداشت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج