طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی
کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیهی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
برترینها: کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیهی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
مواد لازم
- برنج: ۲ پیمانه
- کدو تنبل: ۳۰۰ گرم
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: ۳۰ گرم
- شکر: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
- زرچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
- زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخم مرغ برای سرو به مقدار لازم
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه کدو پلو کافیه تا برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنیم.
حالا کدوهایی که نگینی و تقریبا درشت خرد کردیم رو داخل یه ماهیتابه میریزیم. زیره، زرچوبه و کره رو هم اضافه میکنیم.
پیاز داغ و شکر رو هم همینطور.
حالا مواد رو با هم تفت میدیم تا شکر حل بشه و کدو هم تقریبا نیم پز بشه.
در نهایت به مقدار کافی نمک و زعفرون هم اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم. حالا مایه کدو پلو حاضره.
فقط میمونه دم گذاشتن پلو. کف قابلمه رو کمی روغن میریزیم و بعد لایه لایه برنج آبکش شده و کدوهارو داخل قابلمه میریزیم و برای مدت نیم ساعت الی سه ربع دم میذاریم.
کدو پلو معمولا با تخم مرغ نیمرو و گاهی دانههای انار ترش سرو میشه.
نظر کاربران
به به
عالیه! مخصوصا الان که فصل کدو تنبله. من اغلب درست میکنم اما زیره نمیزنم.
گردوشکو پس؟ تازه کئی باکله پلا رو نخوردی
پاسخ ها
به به دستگلت درد نکنه
برو تسه درست کمبه ...باهم بَخِریم
تقریبا همون دم پختک دوست داشتنی است با کدو فقط
گردو هم باید بریزین
به به کعی پلا با مرغنه محلی
اصلاََ خوشم نیامد این چه غذایی هست
اووف گردو هم داشته باشه بهتره. ما البته لابلاش تخم انار هم میریزیم که عالی میشه. با کره محلی و تخم مرغ
خودم مازندرانی اهل آمل هستم واستان گلستان هستم درفصل مخصوصش درست میکنم بخصوص با تخم مرغ محلی که با روغن محلی گوسفندنیمرو بشه وای چقدر به آدم می چسبه عاشقشم همسرم هم خیلی دوست داره