۹۳۱۰۸۲
۱۱ نظر
۵۳۳۱
۱۱ نظر
۵۳۳۱
پ

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

برترین‌ها: کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

کدو پلوی مازندرانی

مواد لازم

  • برنج: ۲ پیمانه
  • کدو تنبل: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • شکر: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • زرچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ برای سرو به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

کدو پلوی مازندرانی

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

طرز تهیه:

برای تهیه کدو پلو کافیه تا برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنیم.

کدو پلوی مازندرانی

حالا کدو‌هایی که نگینی و تقریبا درشت خرد کردیم رو داخل یه ماهیتابه میریزیم. زیره، زرچوبه و کره رو هم اضافه میکنیم.

کدو پلوی مازندرانی

پیاز داغ و شکر رو هم همینطور.

کدو پلوی مازندرانی

حالا مواد رو با هم تفت میدیم تا شکر حل بشه و کدو هم تقریبا نیم پز بشه.

کدو پلوی مازندرانی

در نهایت به مقدار کافی نمک و زعفرون هم اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم. حالا مایه کدو پلو حاضره.

کدو پلوی مازندرانی

فقط میمونه دم گذاشتن پلو. کف قابلمه رو کمی روغن میریزیم و بعد لایه لایه برنج آبکش شده و کدوهارو داخل قابلمه میریزیم و برای مدت نیم ساعت الی سه ربع دم میذاریم.

کدو پلوی مازندرانی

کدو پلو معمولا با تخم مرغ نیمرو و گاهی دانه‌های انار ترش سرو میشه.

کدو پلوی مازندرانی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پیمان

    به به

  • بدون نام

    عالیه! مخصوصا الان که فصل کدو تنبله. من اغلب درست میکنم اما زیره نمیزنم.

  • نیما

    گردوش‌کو پس؟ تازه کئی باکله پلا رو نخوردی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      به به دستگلت درد نکنه

    • maryam hosseiniy

      برو تسه درست کمبه ...باهم بَخِریم

  • بدون نام

    تقریبا همون دم پختک دوست داشتنی است با کدو فقط

  • بدون نام

    گردو هم باید بریزین

  • somaye

    به به کعی پلا با مرغنه محلی

  • سلماز

    اصلاََ خوشم نیامد این چه غذایی هست

  • بدون نام

    اووف گردو هم داشته باشه بهتره. ما البته لابلاش تخم انار هم میریزیم که عالی میشه. با کره محلی و تخم مرغ

  • بدون نام

    خودم مازندرانی اهل آمل هستم واستان گلستان هستم درفصل مخصوصش درست میکنم بخصوص با تخم مرغ محلی که با روغن محلی گوسفندنیمرو بشه وای چقدر به آدم می چسبه عاشقشم همسرم هم خیلی دوست داره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج