کیک شیرهی انگور را با چای میل کنید
این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
برترینها: این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
- آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- تخممرغ: ۳ عدد
- شیره انگور: ۳/۴ پیمانه
- روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
- شیر: ۱/۴ پیمانه
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این کیک ابتدا تخممرغها که بهتره به دمای اتاق رسیده باشن رو همراه وانیل با همزن میزنیم تا تقریبا پف کنه و کرم رنگ بشه.
۲. حالا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.
۳. بعد نوبت به اضافه کردن شیرهی انگوره. باز هم مواد رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشن.
۴. حالا آرد و بیکینگ پودر که با هم الک کردیم رو در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.
۵. خیلی آروم و به کمک قاشق یا لیسک آرد رو با مایه مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. از هم زدن زیادی باید خوداری کنیم.
۶. حالا مایه کیک رو داخل قالبی که کفش رو چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم. بهتره تا ۱/۳ قالب خالی باشه تا در حین پخت و پف کردن، مایه کیک سرریز نشه.
۷. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کردیم میذاریم تا بپزه.
نظر کاربران
از بچگیمون توی دهه 70 دلمون هر کیکی خواست مامانمون میگفت این فر میخواد، بعد هم که فر خریدیم چهارتا کیک کربن شده توش خوردیم و خراب شد فره و تبدیل شد به کابینت ، الانم که گاز جدید رو کار بی خاصیتی جاشو گرفته که فقط چهارتا دونه شعله داره
ایشالا این کیک قسمت همه
پاسخ ها
چرا اینقدر همه فر خریدن رو سخت میدونند. من خودم از خانواده ای فقیر هستم اما فر گازی دارم و کاملا ازش راضیم. یک فر ایرانی معمولی
اگه دلت خواست همین مایه کیک رو میتونی توی قابلمه ای که از قبل چربش کردی بریزی و روی شعله گار متوسط روبه پایین بذاری و درش را کاملاً با دم کنی پوشانده و تا 30 الی 35 دقیقه اول درش را باز نکنی(بخاطر پُف کیک)، سپس با با یک خلال دندان داخل کیک فرو کن اگر چیزی به خلال نچسبید، کیک پخته و آماده است . والسلام بسیار هم خوشمزه است
اگه کسی بخواد کیک درست کنه، روی گاز و توی قابلمه، بهترین کیک رو میشه درست کرد
ما هم فر نداشتیم ولی من انقدر خانواده رو به ذوق آوردم و توی ماکروویو و پلوپز کیک پختم که آخر والدین یه فر خریدن،ولی هنوز با فر نمیتونم مثل ماکروویو و پلوپز کیک بپزم :-))
عایه
من این کیک رو همیشه درست میکنم خیلی خوشمزه هست و بافت خیلی خوبی داره ..چون بچه هام شیره انگور رو دوست ندارن بجای شکر از شیره تو کیک استفاده میکنم که خیلی سالم هست و بچه ها هم دوست دارن ..توصیه میکنم از شکر تو کیک کمتر استفاده کنید و این کیک عالی رو درست کنید و نوش جان کنید...
پاسخ ها
خیلی عالی
من هم فر ندارم همیشه تو قابلمه درست میکنم عالی میشه
من با همین دستور درست عالی شد
من با وجودی که کیک های خیلی خوبی می پزم دیشب با این دستور پختم افتضاح شد. چرااا؟ نمی دونم