طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی؛ سبک و تابستانه
سوپ گوجه فرنگی یک سوپ سبک و تابستونیه که حتما از خوردنش لذت میبرین از طرفی درست کردنش هم خیلی راحته و مواد اولیه چندانی نمیخواد. پیشنهاد میکنم حالا که هوا هنوز گرمه درستش کنین و از طعم عالیای که داره لذت ببرین.
برترینها: سوپ گوجهفرنگی یک سوپ سبک و تابستونیه که حتما از خوردنش لذت میبرین از طرفی درست کردنش هم خیلی راحته و مواد اولیه چندانی نمیخواد. پیشنهاد میکنم حالا که هوا هنوز گرمه درستش کنین و از طعم عالیای که داره لذت ببرین.
مواد لازم
- گوجهفرنگی: ۴ عدد
- آرد:۲ قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی:۱ قاشق غذاخوری
- پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری
- کرفس: ۱ پیمانه
- قرص مرغ: ۱ الی ۲ عدد
- کره:۳۰ گرم
- آب: ۳ لیوان
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این سوپ خوشمزه کافیه تا ابتدا پیازداغ، رب گوجهفرنگی، کره و نمک رو کمی با هم تفت بدیم تا رب از خامی دربیاد.
۲. حالا زرچوبه و فلفل رو هم اضافه میکنیم و باز کمی تفتشون میدیم.
۳. بعد نوبت به اضافه کردن آرد میرسه.
۴. آرد رو هم خوب با مواد تفت میدیم تا از خامی دربیاد و کاملا با بقیه مواد مخلوط بشه.
۵. حالا آب رو به مخلوط اضافه میکنیم. در ابتدا فقط حدود نصف تا یک لیوان آب رو کم کم اضافه میکنیم و با یه مخلوط کن دستی مواد رو هم میزنیم تا یه مایه غلیظ بدست بیاد و آرد گوله نشه.
۶. حالا نوبت به اضافه کردن مابقی آب میرسه.
۷. تا آب داره جوش میاد گوجه و کرفس رو داخل غذاساز میریزیم و خوب پوره شون میکنیم.
۸. وقتی آب جوش اومد مخلوط گوجه و کرفس رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم.
۹. قرص مرغ رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا اجازه میدیم تا سوپ جابیوفته. قرص مرغ رو دونه دونه اضافه میکنیم و مزهی سوپ رو تست میکنیم تا شور نشه.
۱۰. در ابتدا سوپ شروع به کف کردن میکنه، ولی مهم نیست، چون بعد پختن سوپ کفها هم خود به خود از بین میرن.
۱۱. حدود نیم ساعت به سوپ اجازهی پخت میدیم تا هم جابیوفته و هم یکم غلیظ بشه.
۱۲. حالا سوپ آماده سرو کردنه و میتونیم با کمی ریحون تزیینش کنیم.
نظر کاربران
به نظر اصلا خوشمزه نمیاد رب و گوجه میشه سوپ !!?
پاسخ ها
باید اهل اینجور سوپهای ساده باشی که خوشت بیاد. من خیلی دوست دارم. موقع سرو یکم کره و لیمو تازه هم بهش اضافه بشه خیلی خوب میشه
به نظرم کرفسش اضافه اس و مزه شو بد میکنه
اینکه هیچی بافت نداره. همش پوره و پودره، شبیه غذای مریض هاس! من خوشم نمیاد. :-(
بهتر بود اقلا برشهایی از کوجه و کرفس را نگه میداشت با کمی رشته فرنگی
البته سلیقه شخصی منه
پاسخ ها
با این حساب شما باید خیلی از سوپهای فرانسوی رو بیخیال بشی
عکسها اشتها برانگیز نیستند، مخصوصا اون پیاز داغ و کرفس منجمد!
سوپ سرکاری به این می گند.
این خانم گلزار نور محمدی همون خانمی نیست که سایت دونفره مطلب میزاره
بيشتر مواد يخ زده حتي پياز به جاي اب گوشت يا مرغ هم كه از عصاره استفاده كرده كاملا بي خاصيت
این سوپخیلی دوس دارم فردا درس میکنم