ساندویچ استیک
اگر بخواهید سیر را به صورت پودر مصرف کنید باید از مقدار بیشتری نسبت به سیر تازه استفاده کنید تا همان فایده را داشته باشد بنابراین سیر تازه انتخاب سالمتری است.
- گوشت گوساله استیکی: ۱۰۰گرم
- نان ساندویچی: یک عدد
- خیار حلقه شده: یک عدد
- هویج خلال: به مقدار لازم
- نمک، فلفل: به مقدار لازم
- پودر سیر : ۱/۳ قاشق چایخوری
طرزتهیه
ابتدا گوشت استیک را در آب جوش انداخته و 30دقیقه زمان میدهیم تا پخته شود بعد گوشت را از آب جوش بیرون آورده و در ماهیتابه یا دستگاه گریل کبابی کنید تا مغز پخت شود و پس از نرم شد ن کمی نمک، فلفل و پودرسیر به آن بزنید تا مزهدار شود. دقت داشته باشید هنگامی که گوشت کاملا سرد شد آن را به قطعات کوچکی تقسیم میکنیم.
نان را برش بزنید و خمیر اضافی داخلشان را خارج کنید، گوشتهای استیکی آماده شده را به همراه خیارها وسط نان قرار دهید و ساندویچ را قبل از سردشدن به همراه انواع چیپسهای مورد نظرتان میل کنید، میتوانید چیپس را در صورت تمایل داخل ساندویچ بریزید و یا از پنیر پیتزا نیز در آن استفاده کنید . برای تزئین میتوانید از خلال هویج نیز استفاده کنید.
فوت آشپزی:
اگر میخواهید گوشت به صورت منظم حلقه شود باید بگذارید تا گوشت استیک خنک شود.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر