۸۸۷۶۱
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان

ورق های نازک خمیر فیلو انتخاب خوبی برای درست کردن رول های خوشمزه با مغزهای دلخواه شما هستند. در اینجا رول های خوشمزه تایلندی با مغز مرغ و ریحان را آموزش داده ایم. شما می توانید مواد دلخواه با ادویه محبوب تان را به آن اضافه کنید.

مجله اینترنتی برترین ها





برترین ها: ورق های نازک خمیر فیلو انتخاب خوبی برای درست کردن رول های خوشمزه با مغزهای دلخواه شما هستند. در اینجا رول های خوشمزه تایلندی با مغز مرغ و ریحان را آموزش داده ایم. شما می توانید مواد دلخواه با ادویه محبوب تان را به آن اضافه کنید.



مواد لازم:

• ۱ سینه مرغ
• 4 حبه سیر
• نیم قاشق غذاخوری زنجبیل
• 2 شاخه علف لیمو (یا تره فرنگی)
• یک چهارم فلفل دلمه ای قرمز
• یک دسته ریحان تایلندی
• ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز له شده
• 2 قاشق چایخوری سس سویا
• ۱ قاشق چایخوری سس ماهی
• نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• آب نصف لیمو
• 1 قاشق غذاخوری روغن + روغن زیتون برای مالیدن روی رول ها
• ۱۶ ورق فیلو
• 1 عدد تخم مرغ
• دانه کنجد سفید



روش تهیه:

- ابتدا همه مواد را آماده کنید. با مرغ شروع کنید. سینه مرغ را به مکعب های کوچک برش بزنید. اگر خواستید می توانید آن را چرخ کنید.





- سپس سیر و زنجبیل را ریز ریز کنید.



- علف لیمو (تره فرنگی) را نیز کاملاً خرد کنید.



- فلفل دلمه ای قرمز را نیز به تکه های ریز خرد کنید.



- برای خرد کردن ریحان تایلندی، یک دسته از آن را بردارید و مانند سیگار لوله کنید و برش های باریک بزنید. به این کار "شیفوناد" می گویند.



- حالا همه موادی که خرد کردید (بجز مرغ) را در کاسه بریزید. بقیه را نگه دارید.



- یک قاشق غذاخوری (یا کمتر) فلفل قرمز له شده، چند قاشق چایخوری سس سویا، یک قاشق چایخوری سس ماهی، نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت و کمی آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.



- حالا مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مرغ مزه مواد را به خود بگیرد.



- به مرغ نمک بزنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت یا بیشتر در این مخلوط داخل یخچال بخوابد.

- وقتی مرغ خوب طعم گرفت، یک قاشق روغن داخل ماهیتابه ای بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا داغ شود. مرغ را به روغن داغ اضافه کنید و روی شعله بالا سرخ کنید. دائماً هم بزنید تا مرغ به ته ماهیتابه نچسبد.



- مرغ خیلی زود و ظرف ۵ تا ۷ دقیقه می پزد. وقتی پخت، آن را داخل کاسه ای بریزید تا سرد شود. بقیه آب لیمو و ریحان تایلندی و مخلوط را اضافه کنید.



- خمیر فیلو را طبق دستورالعمل روی بسته بندی آن باز کنید. به هر کدام از ورق های فیلو روغن زیتون بمالید.



- هر دو سمت ورق ها را حدود ۳ سانت به داخل تا کنید.

- با قاشق از مرغ پخته روی وسط خمیر بگذارید. حالا از سمت ذراست شروع به رول کردن کنید. کناره ها را به داخل برگردانید تا مواد داخل رول بیرون نریزد.



- همین کار را برای بقیه مواد و ورق های فیلو انجام دهید. وقتی همه آنها را آماده کردید آنها را داخل ظرف فر بگذارید.



- در نهایت روی رول ها مخلوط زده شده تخم مرغ و یک قاشق آب بمالید. و روی آنها کمی دانه کنجد سفید بپاشید.



- حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شوند. سپس درآورید و سرو کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مژگان

    عالی بود . مرسی :)

  • elaheh

    قربون دستت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج