۵ غذای متفاوت با کنسرو گوجه فرنگی
همیشه وقتی می خواهیم غذا بپزیم، نخستین چیزی که به ذهنمان می رسد مرغ یا گوشت است. انگار بدون این ها نمی توان غذا درست کرد. خیلی کم پیش می آید خانمی در خانه به این فکر کند که با کنسرو گوجهفرنگی هم می توان غذای خوب تهیه کرد و لذت برد.
اما ما ۵ نوع غذا یادتان می دهیم تا با این کنسروهای آماده، تهیه و نوش جان کنید.
سوپ گوجهفرنگیِ ادویهدار
• تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
• دو قوطی کنسرو گوجهفرنگی
• ۱.۵ پیمانه آب
• ¼ پیمانه برگ تازه ریحان
• نمک و فلفل سیاه
• خامه ترش برای تزئین
طرز تهیه
۱. روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و پرک های فلفل قرمز را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
۲.کنسروهای گوجهفرنگی را به همراه آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس، حرارت را کم کنید و بگذارید به حالت نیمجوش حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت باشد. در این مرحله برگ های ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید.
3. سوپ را در مخلوط کن بریزید و سپس از صافی فلزی عبور دهید تا مواد جامد آنها گرفته شود. به سوپ صاف شده نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره در قابلمه بریزید تا گرم شود.
4. در صورت تمایل می توانید سوپ را با خامه ترش تزئین و سرو کنید.
ران مرغ سرخ شده با گوجهفرنگی و سیر
• تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
• ۸ عدد ران مرغ
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• نمک
• ۶ حبه سیر درشت خرد شده
• کنسرو گوجهفرنگی(۶۰۰ گرم)
• یک پیمانه آب مرغ
• دو شاخه آویشن تازه
• برنج پخته شده برای سرو
طرز تهیه
۱. ران های مرغ را بشویید و آبکش کنید. روی همه جای آنها نمک بپاشید.
۲.درون تابه بزرگ روغن را گرم کنید. ران ها را درون آن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و گرم نگهدارید. روی همه آنها یک قاشق غذاخوری از روغن داخل تابه بریزید.
۳. شعله زیر تابه را کم و سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. کنسرو گوجهفرنگی، آب مرغ و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را زیاد کنید تا مایع نیمجوش شود.
۴.آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بعد، مرغ ها را درون سس در تابه بچینید. در تابه را بگذارید و دوباره حرارت را کم کنید. آنها را حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا مرغ ها پخته شوند.
۵.اگر سس به نظرتان رقیق بود، چند دقیقه دیگر مواد را بجوشانید تا آب اضافه تبخیر شود.
۶. این غذا را با برنج پخته شده سرو کنید.
سس گوجهفرنگی با پیاز و کره
• تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• ۹۰۰ گرم گوجه فرنگی رسیده و تازه و خرد شده
• ۵ قاشق غذاخوری کره
• یک عدد پیاز متوسط خرد کرده
• نمک
طرز تهیه
۱. گوجهفرنگی های تازه یا کنسرو گوجهفرنگی را داخل قابلمه بریزید. کره، پیاز و نمک را اضافه کنید و آنها را بدون در و حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا غلیظ شوند و روغن بیندازند.
۲. آنها را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا گوجهفرنگی ها ته نگیرند. تکه های بزرگ گوجهفرنگی را نیز با قاشق چوبی له کنید.
۳. نمک و فلفل سس را امتحان کنید. این سس را می توانید برای انواع پاستا استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید پنیر دلخواه خود را نیز داخل آن رنده کنید.
۴. برای تهیه این سس با گوجهفرنگی تازه، باید انواع گوشتدار و نرم را انتخاب کنید. آنها را پس از شستن درون آب در حال جوش بیندازید تا پوستشان جدا شود. پس از خنک شدن آنها را به قطعات ریز برش دهید.
سس بلونز ساده
• تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۴۵۰ گرم گوشت چرخکرده
• نمک
• یک حبه سیر درشت خرد شده
• ۸۰۰ گرم کنسرو گوجهفرنگی
طرز تهیه
۱. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که تابه گرم شد، روغن اضافه کنید و گوشت و نمک را به آن بیفزایید. آنها را تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد و حدود ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
۲.سپس حرارت را کم کنید و سیر را اضافه کنید. آن را دو دقیقه دیگر تفت دهید تا سیرها طلایی شوند.
۳. کنسرو گوجهفرنگی را اضافه کنید و با قاشق سعی کنید تکه های گوجهفرنگی را له کنید. هنگامی که سس شروع کرد به جوشیدن، حرارت را کم کنید تا نیم جوش روی شعله بماند و غلیظ شود. بهتر است در تابه را بگذارید.
۴. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید. این سس را با حرارت بسیار کم حدود دو ساعت بپزید تا کاملا غلیظ و آب گوجهفرنگی ها آب شوند.
خوراک کرفس و گوجهفرنگی
• تعداد: ۴ تا ۶ نفر
مواد لازم
• ۹۰۰ گرم کرفس
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• ۱.۵ پیمانه پیاز خلالی
• ۲/۳ پیمانه ژامبون
• ¾ پیمانه کنسرو گوجه فرنگی
• نمک
• فلفل سیاه
طرز تهیه
۱. برگ های کرفس را جدا کنید و کنار بگذارید. در این غذا فقط ساقه های آن را نیاز داریم. ساقه ها را نیز به طور مورب به اندازه های ۸ سانتی متری برش دهید.
۲. روغن را در تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و طلایی شوند. سپس ژامبون های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
۳. پس از چند دقیقه، کنسرو گوجهفرنگی را به همراه کرفس، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از ۱۵ دقیقه کرفس ها را چک کنید و ببینید آیا پخته و نرم شده اند؟ اگر هنوز سفت هستند، کمی آب اضافه کنید و با حرارت کم بپزید و مرتب نیز هم بزنید.
نظر کاربران
من همه صفحات بخش آشپزی شما رو ذخیره می کنم
مطمئنا در اولین فرصتی که پیدا کنم همه رو امتحان میکنم
مرسی