۸۷۱۹۹۵
۶۲ نظر
۵۲۷۴
۶۲ نظر
۵۲۷۴
پ

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

از کیک خامه‌ای تهیه شده از آرد ذرت در برزیل تا سوپ خوشمزه نخود در تونس، از پنکیک‌های پف‌دار اوکراینی تا مربا‌های شیرین نارگیل در سنگاپور، در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با صبحانه در کشور‌های مختلف جهان آشنا کنیم.

برترین‌ها: وقتی که صحبت از صبحانه در اقصی نقاط جهان به میان می‌آید، به اندازه روش‌های گفتن «صبح بخیر» راه برای خوردن اولین غذای روز وجود دارد. از کیک خامه‌ای تهیه شده از آرد ذرت در برزیل تا سوپ خوشمزه نخود در تونس، از پنکیک‌های پف‌دار اوکراینی تا مربا‌های شیرین نارگیل در سنگاپور، در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با صبحانه در کشور‌های مختلف جهان آشنا کنیم. اگر‌چه محتوای بشقاب صبحانه برخی از این کشور‌ها ممکن است با تصور شما از اولین وعده غذایی روز متناسب نباشد، اما اکثر آن‌ها برای شما آشنا خواهند بود.

سوییس

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

در روز‌های غیرتعطیل هفته، سوییسی‌ها معمولاً یک صبحانه سریع، اما سیر‌کننده مانند «birchermüesli» را ترجیح می‌دهند که یک ترکیب گرانولایی از جو دو سر با میوه و دانه‌های خوراکی است که معمولاً همراه با ماست چکیده سرو می‌شود. اما در روز‌های تعطیل هفته نوبت به ناشتای سوییسی می‌رسد. در کنار پنکیک سیب‌زمینی، انواع پنیر و تکه‌های غذا‌های سرد، مرکزیت صبحانه سوییسی‌ها در آخر هفته «زوپف» است. این نان تخم‌مرغی خوشمزه همراه با عسل، کره و مربا سرو می‌شود.

اتیوپی

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

در اتیوپی به وعده غذایی صبحانه در زبان رسمی اتیوپیایی (زبان آماریک) «کورس» (qurs) گفته می‌شود که مرکزیت آن شوربا یا فرنی است. اگر چه نمونه‌ها و نام‌های متنوعی برای این ترکیب آشی مملو از غلات در سراسر کشور وجود دارد، اما نمونه خوشمزه‌ای که «گنفو» نام دارد از محبوبیت بیشتری برخوردار است. این غذا با استفاده از ترکیب آرد جو با آب جوشیده شروع می‌شود و در ادامه به یک خمیر تبدیل شده و گرد می‌شود. چاله‌ای در این توپ‌های خمیری ایجاد شده که با ترکیب کره و یک ادویه ترکیبی موسوم به «بِربِر» پر شده و در انتها همراه با مقداری ماست که در گوشه‌های آن قرار می‌گیرد سرو می‌شود.

ژاپن

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

صبحانه در ژاپن از خوشمزه‌ترین غذا‌های این کشور تشکیل شده و در واقع بخش زیادی از چیز‌هایی که در صبحانه ژاپنی‌ها وجود دارد در دیگر وعده‌های غذایی روز نیز یافت می‌شوند. صبحانه ژاپنی‌ها اغلب از ترکیبی از غذا‌های مختلف در مقادیر کم تشکیل شده است. ماهی‌هایی مانند سالمون و ماکرل، سوپ میزو (از سویای تخمیر شده تهیه می‌شود)، سبزیجات خرد‌ شده و برنج از اهم ترکیبات صبحانه ژاپنی هاست. همچنین باید به «تاماگویاکی» اشاره کرد که یک املت کمی شیرین است و با استفاده از لایه‌های نازک تخم‌مرغ در یک ماهی‌تابه مستطیلی که شکل خاصی به املت می‌دهد تهیه می‌شود.

ایسلند

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

صبح خود را در ایسلند با «لیسی» زندگی بخش آغاز کنید: روغن جگر ماهی کود که غنی از امگا ۳ بوده و یکی از محصولات فرعی صنعت ماهیگیری کشور است. اگر چه گفته می‌شود که این روغن برای درمان یک بیماری فصلی موثر است و فواید بسیار دیگری برای سلامتی دارد، اما این تنها گزینه ایسلندی‌ها برای صبحانه نیست. برای داشتن یک صبحانه خوشمزه‌تر می‌توانید یک کاسه «هافراگراوتور» را امتحان کنید که یک شوربای بسیار غلیظ است. روی این شوربا دانه‌های خوراکی، کشمش و شکر یا مقداری «اسکیر» ریخته می‌شود که یک ترکیب لبنی غلیظ شبیه به ماست مختص ایسلندی‌هاست که به عنوان پنیر تازه مورد‌استفاده قرار می‌گیرد.

سنگاپور

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

اگر تاکنون فیلم «آسیایی‌های خرپول» (Crazy Rich Asians) شما را شیفته سنگاپور نکرده است، اجازه دهید تنوع خوراکی‌ها در مراکز غذاخوری موسوم به «هاوکر» این کشور محرک شما باشد. این غذاخوری‌های روباز معمولاً در تمام طول شبانه روز باز هستند و به‌طور‌معمول می‌توانید مردم گرسنه را در حال سر کشیدن نودل‌های کاری خوشمزه در وعده صبحانه در این غذاخوری‌ها ببینید. برای یک صبحانه سنتی به سبک هاوکر، نان برشته تهیه شده از درخت کایا یک ضرورت است. این ساندویچ ساده با پودر خوشبوی درخت کایا، مربایی شیرین تهیه شده از شیر نارگیل، تخم‌مرغ و گاهی اوقات برگ درخت پاندان برای داشن بو و طعم گیاهی تهیه می‌شود. این صبحانه با چای یا قهوه فوق العاده است و هر غذاخوری نان کایا خاص خود را دارد.

مراکش

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

در کنار چای نعنا، نان سمولینا گزینه همیشه حاضر میز صبحانه مراکشی هاست. «بَقریر» نیز گلوله‌های خمیری پر از سوراخ‌های ریز است که نام «پنکیک‌های هزار سوراخ» را برای این غذا در پی داشته‌است. به‌جای شربت افرا، روی این نان‌های سمولینایی سبک، کره و عسل ریخته می‌شود. «هارچا» یک پنکیک ضخیم تابه‌ای شبیه بیسکوییت است که به خاطر آرد سمولینایش بسیار ترد است. می‌توان مانند مافین این کلوچه‌ها را تکه‌تکه کرده و همراه با پنیر، کره، مربا یا عسل سرو نمود.

استرالیا

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

برای کسانی که به غذا‌های کاسه‌ای مانند انواع آش، آووکادو و دیگر غذا‌های خوشمزه علاقه دارند، غذای استرالیایی «برِکی» یک غذای بهشتی محسوب می‌شود. صبحانه‌های استرالیایی با تمرکز بر روی محصولات تازه، غلات کامل و ترکیبات خوشمزه می‌تواند از نان کلاسیک آووکادو با دانه‌های غلات روی آن تا نیمرو و سبزیجات خرد شده و پودینگ برنج با ماست، دانه‌های غلات و انواع توت متفاوت باشد. قهوه اسپرسو با نسبت بالای شیر را نیز نباید در صبحانه استرالیایی فراموش کرد.

آرژانتین

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

یک واژه است که فرهنگ صبحانه آرژانتینی‌ها را تعریف می‌کند: «فاکتوراس». این واژه که شیرینی‌های مختلفی را در بر می‌گیرد شامل اشکال و مزه‌های مختلفی است. یکی از انواع محبوب فاکتوراس در آرژانتین «مدیالون» نام دارد که یک شیرینی تارتی هلالی شکل است. از دیگر نمونه‌های محبوب می‌توان به دونات‌های سرخ شده و شیرینی «چورو» به شکل سیگار که معمولاً در شکلات فرو برده می‌شود اشاره کرد. بسیاری از این شیرینی‌ها با طعم وانیل تهیه می‌شوند.

آلمان

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

در سرزمین انواع مختلف سوسیس جگر، جای تعجب ندارد که سوسیس و دیگر انواع گوشت‌ها نقش مهمی در صبحانه سنتی آلمانی‌ها که به آن «فروشتوک» گفته می‌شود داشته باشد. صبحانه آلمانی‌ها مملو از گزینه‌های مختلف است: انواع سوسیس، برش‌های سرد گوشت، نان و رول‌های شور و شیرین همراه با میوه تازه، نیمروی عسلی و چاشنی‌هایی مانند مربای خانگی.

برزیل

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

اگر نمی‌توانید دست از خوردن رول‌های پنیری پخته شده پف دار برزیلی موسوم به «پائو دِ کویخو» بردارید که نماد فرهنگ برزیل است، خوشحال باشید که می‌توانید در وعده صبحانه نیز آن‌ها را میل کنید. اما برای تنوع در نان‌ها و کیک‌های صبحانه برزیلی به شما توصیه می‌کنیم که «بولو دِ فوبا» را امتحان کنید که یک کیک تهیه شده از آرد ذرت با بافتی مرطوب و خامه‌ای است که خود از اضافه شدن پنیر پارمیزان یا پودر نارگیل حاصل می‌شود. این کیک به صورت تکه تکه سرو شده و معمولاً به عنوان عصرانه نیز خورده می‌شود.

تونس

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

علاقمندان به غذا‌های خوش طعم از خوردن «لابلابی» لذت خواهند برد، یک سوپ فلفلی تهیه شده از نخود که در تونس به عنوان صبحانه خورده می‌شود. خمیر نخود و حریسه (سس یا خمیری روان که از ترکیب فلفل تند و سیر بدست می‌آید) دو مورد از ترکیبات ثابت لابلابی هستند، اما هر سرآشپزی به سلیقه خود می‌تواند چیزی به این غذای شکم داغ کن اضافه نماید. بعضی اوقات تکه‌هایی نان ترد در داخل آن انداخته شده و گاهی نیز با کمی لیمو از تندی آن کاسته می‌شود. همچنین می‌توان با ماست آن را کمی خامه ای‌تر کرده یا روی آن روغن زیتون ریخت. علاوه بر این از آنجایی که همواره در کنار آن تخم‌مرغ آب پز قرار دارد، این صبحانه به خوبی شما را تا ساعت‌ها سیر نگه می‌دارد.

بلغارستان

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

«پوپارا» غذایی است که بر اساس یک سنت بسیار قدیمی از نان باقیمانده وعده‌های غذایی روز گذشته تهیه می‌شود. این غذای نانی گرم و خوشمزه مورد علاقه بسیاری از مردم بلغارستان به ویژه در دوران کودکی است که نه شوربا و نه پودینگ نان است، اما خصوصیات هر دو را داراست. شیر یا چای گرم را در داخل یک کاسه پر از تکه‌های نان بیات، پنیر بلغاری خرد شده، کره و شکر می‌ریزند و کنار می‌گذراند تا نرم شده و بتوان با قاشق از آن برداشت. پنیر بلغاری «سیرن» نوعی پنیر شبیه فتا است که خامه ای‌تر و نرم‌تر از بسیاری از پنیر‌های اروپای شرقی است و به همین دلیل شوری زیادی به غذا نداده و بیشتر بوی تند پنیر‌های خوشمزه تهیه شده از شیر بز را دارد.

ترکیه

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

«کِوالتی» که صبحانه سنتی و شاهانه ترکیه است برای هر کسی چیزی خاص و محبوب در خود دارد. برای کسانی که خوشگذرانی در صبحانه علاقه دارند صبحانه ترک‌ها هیچ چیزی کم ندارد. نان‌های ترکی مانند «سیمیت» یا «پاید» در کنار کاسه‌هایی از پنیر فتا یا دیگر پنیر‌های شور و تازه، روغن زیتون، حلوا، عسل و غذا‌های کنسروی قرار می‌گیرند. تخم‌مرغ نیز معمولاً در کنار یک نوع سوسیس تهیه شده از گوشت قرمز خشک به نام «سوجوک» که با سیر، فلفل قرمز، زیره و سماق مزه دار شده پخته می‌شود.

گوام

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

جزیره کوچک گوام در اقیانوس آرام که جزو قلمرو ایالات متحده به شمار می‌آید ترکیبی از فرهنگ‌های غذایی متفاوت است و غذا‌های موجود در آن تاثیر کشور‌هایی که این منطقه را برای قرن‌ها استعمار کرده اند نشان می‌دهد. مانند بسیاری از کشور‌های آسیا پاسیفیک، غذای گوشتی کنسروی موسوم به «اسپم» افزودنی محبوبی به برنج سرخ شده و تخم‌مرغ برای وعده صبحانه در گوام است. سوسیس چامورو نیز از غذا‌های محبوب مردم بومی چامورو در جزیره گوام محسوب می‌شود.

پرتغال

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

قهوه با مقدار زیادی شیر گزینه اول پرتغالی‌ها در وعده صبحانه است که معمولاً به یک اندازه شیر و قهوه دارد و گاهی اوقات نیز مقدار شیر بسیار بیشتر از قهوه می‌شود. پرتغالی‌ها معمولاً نان ساده‌ای در کنار قهوه خود می‌خورند که تارت تخم‌مرغی از محبوب‌ترین آن هاست.

اوکراین

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

پنکیک‌های اوکراینی موسوم به «سیرنیکی» که از درون نرم و پف دار و از بیرون طلایی و ترد هستند گزینه محبوب مردم این کشور برای وعده صبحانه است. با این وجود این پنکیک ترکیبی بسیار ساده دارد: پنیر محلی تازه که «تووروگ» نامیده می‌شود. حالت ترد خارجی این پنکیک نیز از لایه نازکی از آرد گندم که به آن آغشته می‌شود حاصل شده است. همانند پنکیک‌های آمریکایی و فرانسوی، می‌توان این خوراکی اوکراینی را با میوه تازه، ترکیبات کنسروی یا شکر مزه دار کرد، اما گاهی اوقات از خامه ترش نیز برای مزه دار کردن آن استفاده می‌شود.

جامائیکا

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

برای خوردن صبحانه در جامائیکا باید کمی تفکرات میهن پرستانه داشت و غذای ملی کشور را خورد: میوه درخت همیشه سبز «آکی» و ماهی شور. آکی یک میوه شیرین شبیه هلو است که همراه با ماهی شور، گوجه فرنگی، سیر، فلفل قرمز و پیاز سرخ شده و ترکیبی از مزه‌ها را فراهم می‌آورد. اگر چه این غذا شباهت زیادی به نیمرو دارد، اما این ظاهر تنها به خاطر رنگ زرد میوه آکی است که میوه ملی جامائیکا به شمار می‌آید.

تایوان

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

شیر سویای «دوو جیانگ» برای تایوانی‌ها بسیار مهم و خاص است که توسط دکه‌های خیابانی و رستوران‌ها به شکل تازه در هنگام صبح سرو می‌شود. این ترکیب در فصل زمستان به صورت داغ و به شکل سرد در تابستان تهیه شده و در کنار پنکیک موسیر، پودینگ میوه پخته و کلوچه جزیی ثابت از صبحانه تایوانی هاست.

ایتالیا

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

ایتالیایی‌ها معمولاً صبحانه شلوغی دارند که همیشه شامل قهوه و کلوچه‌های ایتالیایی است. اغلب کاپوچینو یا اسپرسو گزینه ایتالیایی‌ها برای صبحانه بوده و در کنار آن نیز شیرینی‌های ساده‌ای مانند کورنتو یا شیرینی دایره‌ای شکم پر شده با کاستارد یا نوتلا سرو می‌شود. «اسفوگلیاتله» یک شیرینی ترد و لایه دار پر شده با پنیر شیرین ریکوتاست که از استاندارد‌های دیگر صبحانه ایتالیایی به شمار می‌آید.

روسیه

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

شاید باورکردنی نباشد، اما خاویار صبحانه محبوب روس هاست. چه خاویار قرمز یا سیاه باشد، این غذای گران قیمت روی پنکیک‌های روسی در روز‌های تعطیل هفته قرار می‌گیرد. اما در روز‌های غیرتعطیل، صبحانه روس‌ها ساده‌تر است و خاویار به صورت پودر روی نان‌های شیرین تهیه شدن از آرد گندم سیاه که نان سیاه نامیده شده و به کره آغشته شده پاشیده می‌شود. علاوه بر آن یک لیوان چای سیاه نیز پای ثابت میز صبحانه مردم روسیه است.

منبع: CNN

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ایرانی ها چی؟با این گرانی بیش از حد؟فقط قصه می خورند وبس!

    پاسخ ها

    • علیش

      غصه میخورن نه قصه.پارسی را پاس بداریم

    • بدون نام

      غصه!واقعا یکم مطالعه کنید.مردمی که حتی توانایی درست نوشتن کلمات رو ندارن وضعیت زندگیشون ازین بهتر نمیشه.بالادستی ها هم سطح سواد و درک این مردم رو فهمیدن که انقدر راحت ازمون سواری میگیرن.
      ملتی که کتاب نمیخوانند باید تمام تاریخ را تجربه کنند.
      هی دور باطل.هی پیشرفت نکردن.هی درجا زدن....

    • بدون نام

      برو املا یاد بگیر بعد بیا افاضه ی نظر کن

    • بدون نام

      گرانی که هست ولی هرچی آدم بیشتر کار کنه و پول دربیاره کمتر غصه قیمتها رو میخوره.
      الان افرادی هستن روزی 12 ساعت فقط کار راننده تاکسی انجام میدن و حقوق نسبتا خوبی دارن و تو همین اوضاع نابسامان اقتصادی هم گلیم خودشونو از آب بیرون میکشن

    • بی نام

      کله پاچه.

    • بدون نام

      ایرانی جماعت لیاقتش همینه باید با بدبختی زندگی کنه

    • بدون نام

      میشه لطفا یه کیک ساده با تخک مرغ کم اموزش بدید

  • مربم

    ایران=نونو پنیر

    پاسخ ها

    • بدون نام

      آره. اه الان متوجه شدم که چه صبحانه کسل کننده
      ((: ای داریم

    • شمس

      تا زمانی که نفهمیم دردمون از کجاست مسئولین با ظاهری خیلی ساده و معمولی بهترین صبحانها رو میخورن و ما هم با چشمانی باز ولی کور باید نون پنیر بخوریم تازه اونم مواضب باشیم تو نونمون پنیر زیاد نزاریم آخه اونم گرون شده

    • رویا

      اره بعد اون همه انواع صبحانه های رنگارنگ رو من و عمم فقط میخوریم
      خامه شیر کره انواع مربا نیمرو
      حلوا شکری
      کره بادوم زمینی
      نون و پنیر گردو
      نون و پنیر خیار و گوجه
      حلیم
      عدسی
      کله پاچه

    • بدون نام

      دقیقا

    • R

      از پنیر متنفرم

  • بدون نام

    پس ایران چی انم میگفتی دیگه بیشتر خودمون بشناسیم
    خخخ

  • بدون نام

    فقط صبحانه تونس صبحانه عالی هستش

  • بدون نام

    عالی بودممنون

  • گرسنه

    اینها که ماله آدمهاست
    از نظر مسئولین ما مردم ایران آدم نیستیم و باید روزی یه وعده غذا بخوریم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      هنوزم تو ایران قیمت مرغ و تخم مرغ و لبنیات نسبت به اروپا و کانادا و آمریکا مناسب تره

    • دارا

      جناب اقتصاد دان
      شما ترشی نخوری یه چیزی میشی
      من موندم با اینهمه درایت و علمی که دارید چرا تا الان نوبل اقتصاد و مدیریت نگرفتی
      آخه شما درآمد و حقوق اینجا با اروپا و کانادا و آمریکا رو یکی میدونید که تز میدید قیمتهای اقلام خوراکی اینجا مناسب تره؟؟؟

    • بدون نام

      صبحانه کشور روسیه عالیه.....

  • بدون نام

    ایرانم نون پنیر خیلیم خوشمزه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      واقعا چیه آدم صبح سوسیس کالباس بخوره! نان پنیر یا نان و کره مربا واقعا خوبه

  • بدون نام

    يه املت قهوه خانه ايي شرف داره به همشوووووووون

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چون نخوردی هیچکدومو

    • بدون نام

      عاشق املتم به به چه میچسبه

  • بدون نام

    سهم ما از این دنیا چیه؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      حسرت ، حسرت ،حسرت....

  • بدون نام

    نون پنیر چای شیرین....

    پاسخ ها

    • بدون نام

      من هیچ وقت نون پنیر چای شیرین نمی خورم
      شیره خرما و ارده میخورم این صبحانه ها هم بهتره

  • بدون نام

    ایران نون و پنیر چای شیرین

  • بدون نام

    ایرانیها که فقط باید یه وعده بخورن.همون شام زیادمونم هست.بقیه رو مسوولین واقازاده ها بخورن یه وقت سر گشنه نزارن زمین.

  • بدون نام

    هیچی یه املت فلفلی با نون سنگگ نمیشه

  • بدون نام

    امریکایی ها چی میخورن در وعده صبحانه؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      عموما كوفت ميخورند

  • بدون نام

    ایران خیلی چیزها هست چرا فقط میگید نون و پنیر؟ما شیر برنج و سرشیر با عسل میخوریم . آش هست حلیم هست . کلی نون محلی و کلوچه هست . هنوز کشور خودتونم نمیشناسید تاسف داره!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      واقعا تاسف داره اینقدر که کشور ما نعمت زیاده ..صبحانه ما ایرانیا از همه جا بهتره خدارو شکر کنید چرا اینقدر ناشکرید آخه

    • بدون نام

      واقعا شما آش و شیربرنج رو بعنوان صبحانه میل می کنید؟

    • بدون نام

      پس به عنوان ناهار آش بخوریم؟

    • R

      اش و شیر برنج سره صبحانه؟؟؟؟

    • R

      عدسی هم هست

  • بدون نام

    ژاپنیها از طریق فانتزی سرو کردن غذاهای محلیشون تونستن جاذبه ی توریستی به وجود بیارن .به هیچ عنوان غذاهاشون خوشمزه نیست بوی زهم ماهی میده .

    پاسخ ها

    • بدون نام

      دقیقا تبلیغات بسیار و صنعتی کردن غذاها. مثل کارخونه سوشی که توی آمریکا هست. واقعا غذاهای خاصی ندارند فقط خوب تبلیغ کردند بر عکس ما. من خودم با اینکه آشپزیم خوبه اما بسیاری از غذاهای محلی کشورمون رو نمیشناسم

  • بدون نام

    ماهی کود چیه !!!کاد

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نوعى ماهيه كه منحصرا از كود انسانى تغذيه ميكنه
      طى ميليونها سال اينطور تكامل پيدا كرده

  • بدون نام

    راستش صبحانه ما ایرانیا خیلی فقیرانه است اصلا

    راستش صبحانه ما ایرانیا خیلی مقوی نیست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شما معلوم نیس چی میخوری ک اینو میگی. تو یه نفرم نمیشی همه ایرانیا :/

    • بدون نام

      فقیرانه نیست متاسفانه ما اهمیتی به صبحانه نمیدیم و به شخصه ناهار و شام واسم مهم نیست ولی صبحانه رو همیشه بهش اهمیت میدم و سعی میکنم متنوع باشه

  • بدون نام

    ایران حرص گرونی دلار رو میخوره

    پاسخ ها

    • ...

      خود کرده را تدبیر نیست

  • بدون نام

    فقط صبحانه آلمانی ها هوس انگیز بود

  • بدون نام

    صبحانه خودمون که متنوعتر و سالمتره. حلیم، آش، کره، مربا، خامه، پنیر و گردو و خیار و گوجه. املت، کله پاچه که البته مورد آخری رو من دوست ندارم ولی بقیه ش خوبه. خارجیها الکی اسم در کردن

  • بدون نام

    صبحانه باید هر روز متنوع باشه من که سعی میکنم هر روز صبحانه ام با روز قبل فرق داشته باشه.یه روز نیمرو روز بعد پنیر بعد سرشیر بعد کره و مربا .به نظرم صبحانه مهمترین وعده غذاییه

    پاسخ ها

    • نورا

      دقیقاا

  • م

    یکی بگه چرا من در کشوری زندگی می کنم که بزرگترین تولید کننده خاویاره ولی همه دنیا از این خاویار بخوره بجز من ، من هم باید حسرتشو بخورم ؟ چرا خاویار واسه ما گرونه ولی واسه خارجیا ارزون ؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خاویار همه جای دنیا گرونه

  • بدون نام

    هههههه، روس‌ها صبحانه هم خاویار میخورند !!!! صبح که تازه چشمشون به زور باز میشه خاویار میخورند ، اونوقت بقیه دنیا در موقع مهمانی های اشرافی خاویار میل می‌کنند.

  • بدون نام

    البته آمریکایی ها هم صبحانه لذیذ و خوبی دارند فکر کنم

  • اعزراییل

    خب دیگه اونا غذاهای لاکچری میخورند شماهم غصه نمیشه شماهم غذاهای ... بخورید خخخخح

  • بدون نام

    من که صبحانه نمیتونم چیز سنگین بخورم چای شیرین با پنیر لیقوان و نان سنگک بهترین صبحانه دنیا البته پنکیک با نوتلا هم خیلی خوبه با این همه گرونی نون و پنیر هم توی ایران صبحانه گرونیه

  • R

    من که صبحانه چای و نیمرو و کره و عسل و مربا یا چای کیک و شیرینی یا .... میخورم و از پنیر تنفر دارم

  • هلیا

    چرا صبحونه ی ایرانو نذاشتین؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج