۸۶۸۱۹۳
۵ نظر
۱۰۳۴۴
۵ نظر
۱۰۳۴۴
پ

طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک؛ سرشار از ویتامین

دم‌نوش‌ها یه دنیای جدید تو نوشیدنی‌های گرم هستن و تنوع مزه‌شون خیلی خیلی زیاده و می‌تونیم انواع مختلف دم‌نوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک رو براتون می‌ذارم که سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین ث هستش.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: دمنوش‌ها یه دنیای جدید تو نوشیدنی‌های گرم هستن و تنوع مزه شون خیلی خیلی زیاده و میتونیم انواع مختلف دمنوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک رو براتون میذارم که سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث هستش و برای نوشیدن در افطار هم خیلی مناسبه، چون هضم کننده غذا و کاهش دهنده فشار خونه و خلاصه برای بعد افطار که کلی مواد قندی و به نسبت پرحجم و سنگین بهمون رسیده خیلی مناسبه.

دمنوش عناب و زرشک

مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب

  • آب: ۲ فنجان
  • عناب: ۱۶ عدد
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی

دمنوش عناب و زرشک

طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک، مرحله‌‌به‌‌مرحله

مراحل تهیه دمنوش زرشک و عناب

۱. این دمنوش به خاطر داشتن مخلوطی از مزه‌ی ترش زرشک و شیرین عناب خیلی ملس و خوشمزه است و درست کردنش هم خیلی راحته فقط کافیه ابتدا عناب هارو برش بدیم تا راحت‌تر مزه شون رو آزاد کنن.

دمنوش عناب و زرشک

۲. حالا برای ۱۰ دقیقه داخل آب سرد بذارینشون تا خیس بخورن و به دمنوش بهتر مزه بدن.

دمنوش عناب و زرشک

۳. حالا عناب‌های خیس خورده و زرشک رو داخل قوری بریزین.

دمنوش عناب و زرشک

۴. آب جوش رو به عناب و زرشک اضافه کنین فقط بهتره آب در حال قل خوردن نباشه دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه مناسب تره.

دمنوش عناب و زرشک

۵. حالا قوری رو روی وارمر بذارین تا فقط گرم بمونه، ولی نجوشه. بعد حدود یک ربع عناب و زرشک مزه و رنگشون رو به آب داغ میدن و دمنوش حاضره.

دمنوش عناب و زرشک

۶. حالا کافیه تا فقط دمنوش رو داخل فنجون یا استکان بریزین و نوش جون کنین.

دمنوش عناب و زرشک

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ازسردیش آدم میکشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      گلاب بزن توش

  • مصطفی

    واقعا جالبه وجای تشکر داره آموزش ایچنین دمنوش های سالم ومقوی

    پاسخ ها

    • حمید

      باید عناب شکسته و 3 الی 4 ساعت خیسانده شود بعد دم شود برای کسانی که قند دارند و افت فشار بسیار احتیاط شود برای رفع بیخوابی خوب است انرا تا میشود با زنچبیل مخلوط نکنید با نبات قهوه ای بخورید

  • مینا

    خوب چه وقتی باید اونو مصرف کرد؟؟؟؟؟؟؟
    اصلا زمانی هس مصرفش؟؟؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج