طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک؛ سرشار از ویتامین
دمنوشها یه دنیای جدید تو نوشیدنیهای گرم هستن و تنوع مزهشون خیلی خیلی زیاده و میتونیم انواع مختلف دمنوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک رو براتون میذارم که سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین ث هستش.
وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: دمنوشها یه دنیای جدید تو نوشیدنیهای گرم هستن و تنوع مزه شون خیلی خیلی زیاده و میتونیم انواع مختلف دمنوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک رو براتون میذارم که سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث هستش و برای نوشیدن در افطار هم خیلی مناسبه، چون هضم کننده غذا و کاهش دهنده فشار خونه و خلاصه برای بعد افطار که کلی مواد قندی و به نسبت پرحجم و سنگین بهمون رسیده خیلی مناسبه.
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب
- آب: ۲ فنجان
- عناب: ۱۶ عدد
- زرشک: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
مراحل تهیه دمنوش زرشک و عناب
۱. این دمنوش به خاطر داشتن مخلوطی از مزهی ترش زرشک و شیرین عناب خیلی ملس و خوشمزه است و درست کردنش هم خیلی راحته فقط کافیه ابتدا عناب هارو برش بدیم تا راحتتر مزه شون رو آزاد کنن.
۲. حالا برای ۱۰ دقیقه داخل آب سرد بذارینشون تا خیس بخورن و به دمنوش بهتر مزه بدن.
۳. حالا عنابهای خیس خورده و زرشک رو داخل قوری بریزین.
۴. آب جوش رو به عناب و زرشک اضافه کنین فقط بهتره آب در حال قل خوردن نباشه دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه مناسب تره.
۵. حالا قوری رو روی وارمر بذارین تا فقط گرم بمونه، ولی نجوشه. بعد حدود یک ربع عناب و زرشک مزه و رنگشون رو به آب داغ میدن و دمنوش حاضره.
۶. حالا کافیه تا فقط دمنوش رو داخل فنجون یا استکان بریزین و نوش جون کنین.
نظر کاربران
ازسردیش آدم میکشه
پاسخ ها
گلاب بزن توش
واقعا جالبه وجای تشکر داره آموزش ایچنین دمنوش های سالم ومقوی
پاسخ ها
باید عناب شکسته و 3 الی 4 ساعت خیسانده شود بعد دم شود برای کسانی که قند دارند و افت فشار بسیار احتیاط شود برای رفع بیخوابی خوب است انرا تا میشود با زنچبیل مخلوط نکنید با نبات قهوه ای بخورید
خوب چه وقتی باید اونو مصرف کرد؟؟؟؟؟؟؟
اصلا زمانی هس مصرفش؟؟؟؟؟