تزئين كرم كيك با كرم كيك شكلاتي
كيك × كيك
مواد لازم براي تهيه كرم كيك:
- كيك اسفنجي 4 تخممرغي: يك عدد
- شكلات سياه ذوب شده: 250 گرم
- خامه صبحانه: 200 گرم
- خامه فرم گرفته: 300 گرم
روش تهيه:
ابتدا كيك اسفنجي را با نوك انگشتان پودر كرده، داخل كاسهاي گود ميريزيم و شكلات ذوب شده را با خامه صبحانه مخلوط كرده و دوباره روي حرارت مستقيم و خيلي ملايم قرار ميدهيم تا گرم و شل شود. كرم حاصل كرم گاناش نام دارد. كرم گاناش را با خامه فرم گرفته مخلوط كرده و روي پودر كيكها ميريزيم و با ليسك همه را با هم خوب مخلوط ميكنيم. اگر احساس كرديم مواد خيلي غليظ است به آن مقداري آب آناناس اضافه ميكنيم. درب ظرف را پوشانده يا روي آن فويل ميكشيم و مواد را يك شب داخل يخچال ميگذاريم. پس از اين مدت اين كرم خودش را كاملا گرفته و ميتوانيم با اسكوپ كاملا به آن فرم دهيم. ديوارهاي كيكي كه ميخواهيم آن را تزئين كنيم با كاردك از اين مواد كشيده و روي كيك را با اسكوپ به صورت منظم از اين كرم قرار ميدهيم. اگر براي كار با كاردك مواد كمي سفت بود به آن خامه رقيق اضافه ميكنيم تا شل شود. سپس در ادامه كار مابين اسكوپها و روي كيك را با چيپس نارگيل و مغزهاي مختلف تزئين ميكنيم. من براي طراحي روي اسكوپها و كيك از بريلو شكلاتي استفاده كردهام.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
نظر کاربران
عالی بود غزیزم اما سخت بود