۸۶۶
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

تزئين كرم كيك با كرم كيك شكلاتي

كيك × كيك


تزئين كرم كيك با كرم كيك شكلاتي

مواد لازم براي تهيه كرم كيك:
  • كيك اسفنجي 4 تخم‌مرغي: يك عدد
  • شكلات سياه ذوب شده: 250 گرم
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • خامه فرم گرفته: 300 گرم

روش تهيه:

ابتدا كيك اسفنجي را با نوك انگشتان پودر كرده، داخل كاسه‌اي گود مي‌ريزيم و شكلات ذوب شده را با خامه صبحانه مخلوط كرده و دوباره روي حرارت مستقيم و خيلي ملايم قرار مي‌دهيم تا گرم و شل شود. كرم حاصل كرم گاناش نام دارد. كرم گاناش را با خامه فرم گرفته مخلوط كرده و روي پودر كيك‌ها مي‌ريزيم و با ليسك همه را با هم خوب مخلوط مي‌كنيم. اگر احساس كرديم مواد خيلي غليظ است به آن مقداري آب آناناس اضافه مي‌كنيم. درب ظرف را پوشانده يا روي آن فويل مي‌كشيم و مواد را يك شب داخل يخچال مي‌گذاريم. پس از اين مدت اين كرم خودش را كاملا گرفته و مي‌توانيم با اسكوپ كاملا به آن فرم دهيم. ديوارهاي كيكي كه مي‌خواهيم آن را تزئين كنيم با كاردك از اين مواد كشيده و روي كيك را با اسكوپ به صورت منظم از اين كرم قرار مي‌دهيم. اگر براي كار با كاردك مواد كمي سفت بود به آن خامه رقيق اضافه مي‌كنيم تا شل شود. سپس در ادامه كار مابين اسكوپ‌ها و روي كيك را با چيپس نارگيل و مغزهاي مختلف تزئين مي‌كنيم. من براي طراحي روي اسكوپ‌ها و كيك از بريلو شكلاتي استفاده كرده‌ام.

منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زهرا

    عالی بود غزیزم اما سخت بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج