آبگوشت روسی بـرش
در رستورانهای شیک و آلامد، برش یک سوپ و پیشغذای سبک است که قرار است اشتها باز کن باشد، اما در حقیقت این غذا یک آبگوشت قوی و سنگین روسی است که قرار است انرژی شما را در یک روز سرد و برفی تامین کند.
مجله زندگی ایده آل: در رستورانهای شیک و آلامد، برش یک سوپ و پیشغذای سبک است که قرار است اشتها باز کن باشد، اما در حقیقت این غذا یک آبگوشت قوی و سنگین روسی است که قرار است انرژی شما را در یک روز سرد و برفی تامین کند. برش در شرق اروپا و آسیای میانه به روشهای گوناگونی پخته میشود، اما آب گوشت، کلم برگ و چغندر در همه آنها مشترک است.
موادلازم برای ۴ نفر:
- روغن مایع: ۴ قاشق سوپخوری
- پیاز درشت: یک عدد، نگینی
- هویج متوسط: ۲ عدد، نگینی
- شلغم متوسط: یک عدد، نگینی
- گوشت گوساله: ۲۰۰ گرم، خورشی
- سیر: ۲حبه، ساطوری
- آب قلم: ۲ تادونیم لیتر
- نصف کلم پیچ کوچک: رشتهرشته
- گوجهفرنگی متوسط: ۲ عدد، پوستکنده و خردشده
- چغندر متوسط: ۲عدد، رندهشده
- سیبزمینی کوچک: یک عدد، نگینی
- شوید ساطوری: ۲قاشق غذاخوری (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- خامه: ۱۰۰ میلیلیتر
نكات:
1- سرکه و خامه جایگزین خامه ترش شدهاند. به جای خامه میتوانید از ماست چکیده هم استفاده کنید.
2- برای تهیه آب قلم تیره، یک قلم گوساله را در روغن تفت دهید تا برشته شود، سپس با کرفس، هویج، پیاز، سیر و فلفل سیاه در 5 لیتر آب روی شعله ملایم بپزید. پس از سه ساعت آب قلم را صاف کرده و نمک آن را اندازه کنید.
3- براي گرفتن نفخ کلم، بعد از خرد کردن نيم ساعت آن را در آب سرد بخيسانيد و سپس آبکش کرده و استفاده کنيد.
ارسال نظر