۸۶۳
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

تارت مازوركاي روسي

شيريني از دياري سردسير


تارت مازوركاي روسي

مواد لازم:
  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • پودرشكر: ۱۷۵ گرم
  • آب‌ليموترش: يك قاشق غذاخوري
  • رنده پوست ليموترش: يك قاشق غذاخوري
  • فندق بوداده و چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • آرد: ۱۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۲۵۰ گرم
  • براي تزئين عرق بهارنارنج: ۳ قاشق غذاخوري
  • شكر: ۳۰ گرم


روش تهيه:

قالب را ـ كه بهتر است گرد به قطر 30 سانتي‌متر باشد ـ چرب كرده و فر را با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌كنيم. زرده‌هاي تخم‌مرغ را با پودر شكر هم مي‌زنيم تا كاملا پف كنند. سپس آب ليموترش و پوست ليمو را اضافه كرده و تمامي مواد را خوب هم مي‌زنيم. در آخر فندق چرخ كرده را اضافه كرده و با مواد زرده مخلوط مي‌كنيم. سفيده‌ها را با همزن برقي خوب هم مي‌زنيم و شكر را به تدريج به آن اضافه مي‌كنيم تا كاملا خشك و پنبه‌اي شود. مايه زرده را به سفيده اضافه كرده و در اين هنگام آرد را نيز روي مواد الك مي‌كنيم و با ليسك به شكل دوراني به خورد مواد مي‌دهيم. مايه را در قالب ريخته و به مدت 50 دقيقه روي پنجره وسط فر مي‌پزيم. خامه فرم‌گرفته و عرق بهارنارنج را مخلوط كرده و براي تزئين در بين و روي كيك استفاده مي‌كنيم. مي‌توانيم در بين كيك از آناناس نيز استفاده كنيم.

منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج