چيزكيك گوشت و اسفناج
يك شام خوشگل پرخاصيت
مواد لازم:
- آرد: 250 گرم
- كره: 100 گرم
- پنيرخامهاي: 100 گرم
- روغن مايع: 60ميليليتر
- تخممرغ: يك عدد
- پودرسير: يك قاشق چايخوري
مواد لازم براي رويه چيزكيك:
- اسفناج پخته شده: 2 ليوان
- گوشت چرخكرده: 400 گرم
- پياز درشت: يك عدد
- پنيرخامهاي: 400 گرم
- تخممرغ: 4 عدد
- آرد: 75 گرم
- زردچوبه: 2 قاشق چايخوري
- نمك و فلفل: به ميزان دلخواه
روش تهيه:
ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخكرده و زردچوبه سرخ ميكنيم، اسفناج را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ ميكنيم تا عطر خوش مواد متصاعد شود. براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامهاي، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا يكدست شوند. تخممرغ را اضافه كرده و به هم ميزنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را با هم تا آخركار با همزن برقي مخلوط ميكنيم. مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر ۲۸ سانتيمتر پهن كرده، مايه گوشت و اسفناج را روي آن پهن ميكنيم، تخممرغها، آرد، پنيرخامهاي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند، بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت ۷۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
ارسال نظر