۸۶۱
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

چيزكيك گوشت و اسفناج

يك شام خوشگل پرخاصيت


چيزكيك گوشت و اسفناج

مواد لازم:
  • آرد: 250 گرم
  • كره: 100 گرم
  • پنيرخامه‌اي: 100 گرم
  • روغن مايع: 60ميلي‌ليتر
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • پودرسير: يك قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي رويه چيزكيك:
  • اسفناج پخته شده: 2 ليوان
  • گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم
  • پياز درشت: يك عدد
  • پنيرخامه‌اي: 400 گرم
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • آرد: 75 گرم
  • زردچوبه: 2 قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به ميزان دلخواه


روش تهيه:

ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخ‌كرده و زردچوبه سرخ مي‌كنيم، اسفناج را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ مي‌كنيم تا عطر خوش مواد متصاعد شود. براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامه‌اي‌، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. تخم‌مرغ‌ را اضافه كرده و به هم مي‌زنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را با هم تا آخركار با همزن برقي مخلوط مي‌كنيم. مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر ۲۸ سانتي‌متر پهن كرده، مايه گوشت و اسفناج را روي آن پهن مي‌كنيم، تخم‌مرغ‌ها، آرد، پنيرخامه‌اي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند، بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت ۷۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج