۸۵۷۷۶۹
۵۰۴۱
۵۰۴۱
پ

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

چند وقتیه که گرانولا خیلی بین ما ایرانی‌ها طرفدار پیدا کرده و چی از این بهتر، چون علاوه بر اینکه میشه گرانولارو خیلی راحت توی خونه درست کرد، سرشار از مواد مقوی هم هستش. در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه و مفید با دارچین و گردو روبراتون میذارم که امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: چند وقتیه که گرانولا خیلی بین ما ایرانی‌ها طرفدار پیدا کرده و چی از این بهتر، چون علاوه بر اینکه میشه گرانولارو خیلی راحت توی خونه درست کرد، سرشار از مواد مقوی هم هستش. گرانولا میتونه همراه شیر ماست با انواع میوه و … یه صبحونه، عصرونه و یا حتی یه شام سبک و سالم باشه. در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه و مفید با دارچین و گردو روبراتون میذارم که امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه گرانولای گردو و دارچین

  • جو پرک: ۳ پیمانه
  • گردو: ۱و ۱/۲ الی ۲ پیمانه
  • میوه خشک بر طبق سلیقه: ۱/۲ الی ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • عسل: ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه ای: ۱/۴ پیمانه
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

مراحل تهیه گرانولای گردو و دارچین

۱. برای تهیه این گرانولای خوشمزه کافیه تا داخل یک کاسه بزرگ نمک، عسل و روغن رو خوب با هم مخلوط کنین تا یکنواخت بشن.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

۲. حالا گردو‌ها رو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با گوشتکوب بکوبین تا کاملا خرد بشن.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

۳. بعد گردو خرد شده، جو پرک، شکر قهوه‌ای و دارچین رو داخل یک کاسه دیگه خوب هم بزنین تا به طور یکنواخت مخلوط بشن.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

۴. حالا مخلوط مواد خشک رو به مخلوط عسل و روغن اضافه کرده خیلی خوب و با دقت هم بزنین تا همه مواد خشک به مخلوط عسلو روغن آغشته بشن.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

۵. داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بذارین و مواد رو روش به صورت یکنواخت پخش کنین.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

۶. حالا سینی رو برای مدت حدود نیم ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برشته و طلایی بشن. در طول این مدت ۲ الی ۳ بار سینی رو بیرون بیارین و موادو هم بزنین و باز پخش کنین و داخل فر بذارین تا همه شون به طور یکنواخت طلایی بشن.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

۷. از هر نوع میوه‌ای که دوست دارین میتونین برای تهیه‌ی این گرانولا استفاده کنین. حتی میتونین میوه رو حذف کنین. من از برگه زردآلو استفاده کردم و برگه هارو خرد کردم.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

۸. وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتون برشته و تیره شد (ممکنه این زمان بیشتر یا کمتر از نیم ساعت، بسته به نوع فر طول بکشه) از داخل فر درش بیارین و میوه دلخواهتون رو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

۹. حالا گرانولارو از روی کاغذ روغنی بردارین و داخل یه ظرف درباز بذارین تا سرد بشه در طول سرد شدن هم چند بار همشون بزنین تا به هم نچسبن دقت کنین که در ظرف در طول سرد شدن باز باشه تا گرانولا نم نکشه. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتونین داخل یه ظرف دربسته به مدت طولانی ازشون نگه داری کنین.

تا به حال گرانولای گردو و دارچین را امتحان کرده‌اید؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج