كراكف كيك
كيكي كه يك شام كامل است
مواد لازم:
- فلفل دلمهاي: 100 گرم
- پنير فيلافيلا: 350 گرم
- كراكف: 350 گرم
- ژامبون: 350 گرم
- پنير خامهاي: 200 گرم
- كره: 200 گرم
- سس خردل: 3 قاشق غذاخوري
- روغن مايع: 60 ميليليتر
- تخممرغ: 4 عدد
- آرد: 300 گرم
- جعفري خردشده: نصف ليوان
- آب: 150 ميليليتر
- بيكينگپودر: 2 قاشق چايخوري
- نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
- آويشن و پودرسير از هر كدام يك قاشق چايخوري
روش تهيه:
ابتدا كره نرم شده و پنير خامهاي را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم، روغن مايع، پودرسير، آويشن و سس خردل را به مواد اضافه كرده و به هم زدن ادامه ميدهيم. تخممرغها را يكي پس از ديگري با فاصله زماني ۳۰ ثانيه به مواد اضافه كرده و با درجه تند همزن مواد را به هم ميزنيم. در اين هنگام آرد، بيكينگپودر، آب و جعفري را اضافه كرده و با همزن برقي به هم زدن ادامه ميدهيم تا مخلوط حاصل يك مايه كيك غليظ باشد. پنير فيلافيلا، كراكف، ژامبون و فلفل دلمهاي را ريز خرد كرده و به همراه نخودفرنگي به مواد اضافه كرده و با ليسك به هم ميزنيم. مايه را داخل قالبي گرد به قطر ۳۰ سانتيمتر يا چهارگوش به ضلع ۲۵ سانتيمتر ميريزيم و به مدت ۷۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۵۰درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
ابتدا كره نرم شده و پنير خامهاي را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم، روغن مايع، پودرسير، آويشن و سس خردل را به مواد اضافه كرده و به هم زدن ادامه ميدهيم. تخممرغها را يكي پس از ديگري با فاصله زماني ۳۰ ثانيه به مواد اضافه كرده و با درجه تند همزن مواد را به هم ميزنيم. در اين هنگام آرد، بيكينگپودر، آب و جعفري را اضافه كرده و با همزن برقي به هم زدن ادامه ميدهيم تا مخلوط حاصل يك مايه كيك غليظ باشد. پنير فيلافيلا، كراكف، ژامبون و فلفل دلمهاي را ريز خرد كرده و به همراه نخودفرنگي به مواد اضافه كرده و با ليسك به هم ميزنيم. مايه را داخل قالبي گرد به قطر ۳۰ سانتيمتر يا چهارگوش به ضلع ۲۵ سانتيمتر ميريزيم و به مدت ۷۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۵۰درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
نظر کاربران
مانی جان دستت دردنکنه عالی بود.آموزش ژله ی خورده شیشه رابدهید