كيش بهارنارنج
صبحانه يا دسر؟
مواد لازم براي خمير:
- آرد:300 گرم
- پودر بادام: 100 گرم
- تخممرغ: يك عدد
- كره: 200 گرم
- پودر شكر: 60 گرم
- عرق بهارنارنج:3 قاشق غذاخوري
مواد رويه كيش:
- تخممرغ: 4 عدد
- پنير خامهاي: 500 گرم
- پودرشكر: 175 گرم
- مرباي بهارنارنج: يك ليوان
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- عرق بهارنارنج: 4 قاشق غذاخوري
- آرد: 100 گرم
روش تهيه:
ابتدا كره را خرد كرده و اجازه ميدهيم به دماي محيط برسد. سپس كره را ميان آرد و پودر شكر كه در كاسهاي گود ريختهايم ميگذاريم و با نوك انگشتان كره را به خورد آرد ميدهيم تا مخلوطي ماسهاي شكل حاصل شود. پودر بادام را به مواد ماسهاي شكل اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. تخممرغ را با عرق بهارنارنج به هم زده و به مواد اضافه كرده و همه مخلوط را خوب چنگ ميزنيم تا خمير يكدستي حاصل شود. خمير حاصل را داخل كيسه نايلوني پيچيده و بهمدت ۲ساعت در محيطي خنك استراحت ميدهيم. خمير را داخل قالب مخصوص تارت به قطر
30 سانتيمتر پهن كرده و كنار ميگذاريم. براي تهيه مواد رويه پنير خامهاي، تخممرغها و پودرشكر را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا يكدست شوند. وانيل، عرق بهارنارنج و آرد را به مواد اضافه كرده و با همزن برقي هم ميزنيم تا مايه يكدست شود. مرباي بهارنارنج را توسط ليسك با مواد مخلوط كرده و مايه را روي خمير پهن كرده و بهمدت 60 دقيقه داخل فر كه از قبل با دماي 175 درجه سانتيگراد گرم كردهايم روي پنجره وسط فر ميپزيم. براي تزئين ميتوانيم از مرباي بهارنارنج و پسته استفاده ميكنيم.
منبع : مجله زندگی ایده ال
پ
ارسال نظر