آموزش تهیه مرغ شکم پر بدون فر؛ مجلسی و آسان
معمولا در مهمانیها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین میکنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده میشود. در ادامه با برترینها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی بدون فر آشنا شوید.
برترین ها - وحید محقق: مرغ شکم پر، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژهای واقع شده است. معمولا در مهمانیها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین میکنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده میشود. در ادامه با برترینها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی بدون فر آشنا شوید.
مواد لازم:
- مرغ: ۱ عدد
- مغز گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- جعفری خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- گشنیز خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- کشمش: ۱/۴ پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. پیاز را خرد کنید سپس تا زمانی که رنگ طلایی پیدا کند در روغن تفت دهید.
۲. جعفری و گشنیز را خرد کنید و به همراه زردچوبه، گردو، کشمش، رب انار شیرین را به آن بیفزاید.
۳. با افزودن کمی نمک به تفت دادن ادامه دهید.
۴. مرغ را بشویید.
۵. گردن، بالها و دم مرغ را جدا کنید.
۶. بهتر است پوست مرغ را نگیرید چرا که بعد از آماده شدن ظاهر بهتری خواهد داشت. اما اگر دوست داشتید این کار را انجام دهید بلا مانع است.
۷. داخل شکم مرغ را خالی کنید و تمییز نمایید
۸. موادی که آماده کردید را در شکم مرغ ریخته و پس از پر شدن، مرغ را با نخ و سوزن بدوزید.
۹. با نخ پاهای مرغ را به یکدیگر نزدیک کنید تا هنگام طبخ باز نشود.
۱۰. مرغ را درون یک قابلمه قرار دهید. اگر از مواد چیزی باقی مانده است در قابلمه بریزید.
۱۱. در قابلمه آب بریزید تا جایی که نصف مرغ را پوشش دهد.
۱۲. قابلمه را به مدت ۱.۵ ساعت روی حرارت قرار دهید.
۱۳. هر نیم ساعت یک بار مرغ را بچرخانید تا هر دو طرف آن کاملا پخته شود.
۱۴. پس از آب کشیده شدن، مرغ شکم پر شما آماده سرو است.
نظر کاربران
عزیزم مرغ شکم پره قبل از اینکه شکمشو پر کنی و بدوزی ،باید مرغ کاااامل سرخ کنی،بعد اون مراحل پر کردن شکم انجام بدین،اونجوری مرغ بو میگیره ولی وقتی سرخ شه عااااالی میشه
پاسخ ها
اصلا نیازی به سرخ کردن نیست
چرا بعضیها انقدر دوست دارن همه چیز رو سرخ کنن بیخودی؟این مرغ بریانه سرخ کردن نمیخواد . همینکارارو میکنید که چاقید و فشار خون دارید
ما دوست داریم چاق باشیم به تو چه؟
این مرغ ب نظر میاد مرحله اخر سرخ شده یا تو فر بوده
سبزی محلی مازندران فوق العاده خوشبو هست که مرغ عطر فوث العاده ای میگیره
بعدازآبکش شدن توی روغن داغ سرخش کنید
عالی بود
عالی بود