طرز تهیه کیک گردویی بدون فر مرحله به مرحله
کیک گردویی یکی از انواع کیک و دسرهای خوشمزهای است که میتوان آن را به دو روش بدون فر و با فر تهیه کرد. کیک گردویی دارای بافتی اسفنجی است که از مواد اصلی آن میتوان به تخم مرغ، شیر و ماست و گردو اشاره کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کیک گردویی بدون استفاده از فر را به شما عزیزان آموزش دهیم.
برترین ها - وحید محقق: کیک گردویی یکی از انواع کیک و دسرهای خوشمزهای است که میتوان آن را به دو روش بدون فر و با فر تهیه کرد. کیک گردویی دارای بافتی اسفنجی است که از مواد اصلی آن میتوان به تخم مرغ، شیر و ماست و گردو اشاره کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کیک گردویی بدون استفاده از فر را به شما عزیزان آموزش دهیم. البته باید این موضوع را به یاد داشته باشید که استفاده از فر یا عدم استفاده از آن طعم لذیذ این کیک خوشمزه را خدشه دار نمیکند.
استفاده از گردو در این کیک باعث میشود که آن تبدیل به یک کیک پر از خاصیت برای سلامتی انسان میکند. از مهمترین خواص گردو میتوان به جوان سازی پوست صورت، مرطوب کننده طبیعی پوست، رفع سیاهی دور چشم، تقویت مو و افزایش رشد آن درمان شوره سر، تقویت حافظه و تمرکز، بهبود اختلالات عصبی، پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. خنثی سازی سموم بدن، تقویت استخوانها و دندان ها، بهبود رشد کودکن، تامین انرژی بدن، کمک به کنترل فشار خون، کمک به باروری، کمک به کاهش وزن، کمک به درمان استرس و افسردگی و سلامت موها نیز از جمله خواص بی نظیر شیر است. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک گردویی بدون فر با شما همراه خواهیم بود.
مواد لازم:
- گردوی کاملا خرد شده: نصف پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شیر: نصف پیمانه
- ماست: نصف پیمانه
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
- شکر: یک پیمانه
- روغن: نصف پیمانه
- آرد: ۲.۵ پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱- قابلمهای از جنس روی را بروی شعله کم گاز بگذارید. سه پایه فلزی را درون آن قرار داده و درب آن را قرار دهید تا گرم شود. قابلمهای انتخاب کنید که قالب مد نظرتان در آن جا شود.
۲- آرد را همراه با بکینگ پودر الک کنید.
۳- تخم مرغها و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و این کار را تا زمانی که رنگش روشن و حجمش چند برابر شود ادامه دهید.
۴- همزن را کند کنید و ماست و شیر را به مواد بیفزایید.
۵- سپس روغن، آرد و بینکینگ پودر الک شده را نیز به آنها بیفزایید.
۶- فقط به اندازهای که مواد با هم ترکیب شوند آنها را هم بزنید.
۷- قالب را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. (می توانید از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید)
۸- مایه کیکی که درست کردید را به اندازه یک ملاقه کف قالب بریزید.
۹- به مابقی مایه، گردوهای خرد شده را بیفزایید.
۱۰- آنها را آهسته با لیسک مخلوط کرده و مابقی مایه را اضافه کنید.
۱۱- قالب را روی سه پایه فلزی قرار دهید که داخل قابلمه است و داغ شده است.
۱۲- تقریبا بعد از پنجاه دقیقه کیک شما آماده است.
نکات:
- آماده کردن مواد لازم و مایحتاج این کیک خوشمزه تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشد.
- این کیک را میتوانید به عنوان میان وعده و دسر میل کنید.
نظر کاربران
گردو گرونه نمیصرفه باهاش کیک بپزیم
تو موارد کا کاکائو نیس پس چرا قهوه ای شده
پس شکر کی اضافه بشه؟