لازانیای کدو حلوایی؛ لازانیای جدید و خوشمزه
فصل کدوحلوایی که میرسد، ایدههای مختلفی برای غذا درست کردن با آن به ذهن میرسد. کدوحلوایی از آن دسته خوراکیهایی است که تنوع خوبی به مزه غذاها میدهد. اگر همیشه لازانیای کلاسیک میخورید، این بار لازانیای کدوحلوایی را امتحان کنید.
• 1 عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی
• ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
• 1 قوطی سس اسپاگتی
• ۱ بسته نودل لازانیا
• 3 فنجان پنیر ایتالیایی
• ربع فنجان ریحان تازه
1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید سرد شود.
2. با چاقوی تیزی آن را از طول دو نیم کنید و دانه هایش را جدا کنید. حالا هر دو نیمه را در ظرف فر گذاشته و بیست دقیقه دیگر در فر بپزید.
3. سپس نیمه ها را از فر درآورید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید. از گوشت کدوحلوایی به عنوان مواد لازم برای غذای دیگری استفاده کنید و آن را دور نریزید.
4. داخل این دو نیمه روغن زیتون بچکانید و رویش نمک و فلفل بپاشید.
ارسال نظر