۸۴۷۳۲
۵۰۲۰
۵۰۲۰
پ

لازانیای کدو حلوایی؛ لازانیای جدید و خوشمزه

فصل کدوحلوایی که می‌رسد، ایده‌های مختلفی برای غذا درست کردن با آن به ذهن می‌رسد. کدوحلوایی از آن دسته خوراکی‌هایی است که تنوع خوبی به مزه غذا‌ها می‌دهد. اگر همیشه لازانیای کلاسیک می‌خورید، این بار لازانیای کدوحلوایی را امتحان کنید.

برترین ها: فصل کدوحلوایی که می رسد، ایده های مختلفی برای غذا درست کردن با آن به ذهن می رسد. کدوحلوایی از آن دسته خوراکی هایی است که غذا درست کردن با آن بسیار راحت است و تنوع خوبی به مزه غذاها می دهد. اگر همیشه لازانیای کلاسیک می خورید، این بار لازانیای کدوحلوایی را امتحان کنید.
مواد لازم:

• 1 عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی
• ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
• 1 قوطی سس اسپاگتی
• ۱ بسته نودل لازانیا
• 3 فنجان پنیر ایتالیایی
• ربع فنجان ریحان تازه

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید سرد شود.

2. با چاقوی تیزی آن را از طول دو نیم کنید و دانه هایش را جدا کنید. حالا هر دو نیمه را در ظرف فر گذاشته و بیست دقیقه دیگر در فر بپزید.


3. سپس نیمه ها را از فر درآورید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید. از گوشت کدوحلوایی به عنوان مواد لازم برای غذای دیگری استفاده کنید و آن را دور نریزید.

4. داخل این دو نیمه روغن زیتون بچکانید و رویش نمک و فلفل بپاشید.

۵. با قاشق کمی سس اسپاگتی داخل هر نیمه بریزید. روی آن نودل لازانیا بریزید (نودل ها را کمی خرد کنید)، سس بیشتری بریزید و یک لایه نازل از پنیر رویش بگذارید. چند لایه از این مواد بریزید تا کل هر نیمه پر شود.

۶. حالا نیمه ها را دوباره در ظرف فر بگذارید و رویش فویل بکشید. نیم ساعت در فر بپزید و سپس فویل آن را درآورده و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر روی آن حباب بزند و کمی قهوه ای شود.

۷. قبل از سرو کردن آن را با ریحان تزئین کنید و اگر لازم بود، نمک و فلفل بپاشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج