مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی
در اینجا دستور یه ماهی شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستین درستش کنین و کنار خونواده از نوش جون کردنش لذت ببرین.
وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: در اینجا دستور یه ماهی شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستین درستش کنین و کنار خونواده از نوش جون کردنش لذت ببرین. ماهی شکم پر با مواد خیلی متفاوتی درست میشه و معمولا هر جای ایران به یه نحوی درستش میکنین و این ماهی شکم پر هم که دستورش رو اینجا براتون میذارم ماهی شکم پر به سبک شمالیه که خیلی خیلی لذیذه.
مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر
- ماهی قزل آلا: ۱ عدد یا هر ماهی دیگهای که میپسندین
- سبزی معطر: ۱۰۰ گرم (گشنیز، جعفری، برگ سیر، کمی نعنا)
- گردو آسیاب شده: ۱/۴ پیمانه
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
مراحل تهیه ماهی شکم پر
۱. برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز کرده و کاملا تخلیه اش کنین و بشورینش. حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره. بهتره روی ماهی رو هم چند برش سطحی بدین تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.
۲. حالا مایه داخل شکم ماهی رو درست کنین به این صورت که، سبزیهای معطر خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن همین که کمی بپزنو بوشون بلند بشه کافیه.
۳. حالا پیازداغ و رب انار رو داخل یه ماهیتابه دیگه کمی تفت بدین.
۴. گردو آسیاب شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت بدین.
۵. بعد سبزیای که سرخ کردین رو اضافه کنین.
۶. مواد رو با هم مخلوط کرده و کمی تفت بدین حالا بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین و نمک هم فراموش نکنین. حالا مایه داخل شکم ماهی حاضره.
۷. پس داخل شکم ماهی رو باهاش پر کنین.
۸. حالا شکم ماهی رو با نخ مخصوص آشپزی بدوزین تا موادش در حین سرخ شدن بیرون نریزه و ماهی شکل خودشو حفظ کنه.
۹. داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و وقتی حسابی داغ شدن ماهی رو بذارین داخل و با حرارت ملایم یه طرفش رو طلایی کنین.
۱۰. حالا ماهی رو به آرومی برگردونین و با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگه هم سرخ کنین تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم بشه.
۱۱. حالا ماهی شکم پرتون حاضره فراموش نکنین که قبل از سرو نخ شکم ماهی رو بکشین … نوش جان
نظر کاربران
من اول به ماهی یه مقدار سرکه میزنم بعد میزارم توی پلاستیک و بعد توی یخچال تا سفت بشه و خودش رو بگیره مواد مورد استفاده م همین هست فقط اینکه روی پوست بیرونیش هم رب انار میزنم تا خوشمزه بشه در نهایت توی فر میپزم
پاسخ ها
کار بسیار اشتباهی میکنی سرکه میزنی خسته نباشی واقعا چه احساس تخصص هم میکنه
سلام
من هرچی مرغ تو فر میذارم بوی بدی داره
میشه یه دستور برای مرغ بدارید
مرسی
سرکه که جور در نمیاد با ماهی آی کیو.
برای بدون نام 0041 هم باید بگم از کمی سیر تو
غذاهات استفاده کن معجزه میکنه
حسن خدا به زمین گرمت بزنه ماهی شده ارزو
حسن خدا به زمین گرمت بزنه ماهی شده ارزو
حسن خدا به زمین گرمت بزنه ماهی شده ارزو
باسلام من غرب گیلان هستم و دستور پخت جدا داریم که خیلی خوشمزه هست فقط لازم دو قلم اصلی رو بگم برای داخل ماهی از اشپل گردو رب انار سیر و تخم مرغ استفاده و همچنین سرخ نمیکنیم تو فر میزاریم خوب بپزه و آب نمونه تو ماهی ابدار باشه خوشمزه نمیشه خلاصه گفتم این خیلی خوشمزه هست چون سرخ کردنشم خوردم اصلا برام جالب نبود با تشکر
البته مازندرانی ها با ماهی سفید شکم پر می پزن که خوشمزه تره. و گردوشم باید درشت تر باشه و سبزی محلی مثل زولنگ و اناریجه هم کمی توش داشته باشه
عالی بود
ممنون
ماهی جنوبیها بنظر من خوشمزه تره و خوش ادویه تر
ماهی جنوبیها بنظر من خوشمزه تره و خوش ادویه تر
ماهی جنوبیها بنظر من خوشمزه تره و خوش ادویه تر
ما با ماهی سفید درست میکنیم چون بعد پخت وا نمیره.
داخل موادشم علاوه بر چیزایی که نوشته از اشپل ماهی و سیر هم استفاده میکنیم.
برا پختشم داخل گمج که خوب گرم شده ماهی رو بصورتی که شکمش رو به بالا باشه سر و دمش رو به هم نزدیک میکنیم تا منحنی بشه داخلش میزاریم با کمی روغن و آب خوب مغز پخت میکنیم.
به زبان محلی بهش میگن ماهی فیویچ
غذاهایتون عالیننننننننن حرف ندارن