۸۴۱۲۷۳
۸ نظر
۵۱۶۰
۸ نظر
۵۱۶۰
پ

طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ طعمی بی‌نظیر از دل خلیج فارس

کالاماری یکی از ماهیان گونه نرم‌تنان است که طعمی کمی شور دارد. این ماهی در دریای عمان و خلیج فارس به وفور یافت می‌شود و به عنوان یکی از متفاوت‌ترین خوراک‌های دریایی نیز شناخته می‌شود.

وب‌سایت فرهنگ غذا: کالاماری یکی از ماهیان گونه نرم‌تنان است که طعمی کمی شور دارد. این ماهی در دریای عمان و خلیج فارس به وفور یافت می‌شود و به عنوان یکی از متفاوت‌ترین خوراک‌های دریایی نیز شناخته می‌شود.

کالاماری سوخاری طعمی شگفت انگیز دارد که قطعا طرفداران غذا‌های دریایی عاشق آن خواهند شد. علاوه بر اینکه دستور تهیه آسانی دارد، به عنوان یک وعده غذایی کامل بسیار اشتهاآور و خوش طعم است.

برای تهیه این غذای دریایی شما نیاز به حلقه‌های ماهی کالاماری دارید که می‌توانید به صورت آماده از فروشگاه‌های بزرگ خریداری کنید. اما اگر خودتان ماهی تازه را تهیه کرده‌اید، می‌بایست آن را پاک کنید و سپس استفاده نمائید.

معمولا کالاماری سوخاری را با انواع سس‌ها سرو می‌کنند و این مورد بستگی به ذائقه شما دارد، اما بهترین و محبوب‌ترین سس در کنار این غذا سس گوجه فرنگی است. مهم‌ترین ویژگی در طبخ کالاماری این است که نیاز به سرخ شدن طولانی ندارد و زود آماده می‌شود، چون برخی مردم در استفاده از غذا‌های سرخ شده تردید دارند، پس بدون دغدغه‌ای این خوراک لذیذ را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • فیله ماهی کالاماری: ۳۰۰ گرم
  • آرد گندم: ۱ پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • تخم مرغ: ۱ عدد درشت
  • پودر سوخاری: درشت به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ طعمی بی‌نظیر از دل خلیج فارس

مراحل تهیه:

۱. فیله حلقه شده ماهی کالاماری را خوب بشویید. سپس آن‌ها را در ظرفی که آرد را درون آن ریخته‌اید بریزید و به آرامی به آرد آغشته کنید. سپس در کاسه‌ای مناسب تخم مرغ را شکسته و خوب هم بزنید. تکه‌های ماهی کامالاری که به آرد آغشته شده‌اند را ابتدا درون تخم‌مرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید تا تمام سطح آن‌ها را فرا گیرد.

۲. درون قابلمه یا تابه‌ای مناسب مقداری روغن ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملا داغ شود. پس از داغ شدن روغن تکه‌های کالاماری را درون روغن بیاندازید. روغن باید به قدری باشد که تکه‌های ماهی کاملا در آن شناور شود. برای سرخ شدن کامل کامالاری ۳ دقیقه زمان کافی است. پس از سرخ شدن، آن‌ها روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود و بعد سرو نمایید.

نکات:

  • اضافه کردن نمک و فلفل یا هر نوع ادویه‌ی دیگری بستگی به طعم پودر سوخاری شما دارد.
  • روغن حتما باید با حرارت ملایم داغ داغ شود. در غیر اینصورت کالاماری خوب پخته نمی‌شود و البته روغن زود سیاه می‌شود.
  • اگر پودر سوخاری درشت یا پولکی نداشتید از همان پودر‌های سوخاری عادی نیز می‌توان استفاده کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این ماهی حرام گوشته برای چی تبلیغش میکنید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چون تو تنها کسی نیستی که مطلبو میخونی

  • بدون نام

    هر دستوری که میبینید که نمیشه ترجمه کنید بزارید توسایت اول ببینید با فرهنگ و شرع ما سازگاره یا نه
    یادآوری کنم که کالاماری خوردنش حرامه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خب تو نخور به بقیه چکار داری

  • بدون نام

    بسیار خوشمزه هست تاکید می کنم حتما بخورید

  • بدون نام

    ایرانیا فقط از اسلام چهرتا زن گرفتنشو یاد گرفتن اصبا حروم حلال حالیشون نیست

  • سهراب

    ماهی کالاماری دیگه چه صیغه ای هست؟! چرا نمی گید ماهی مرکب ؟!!!!

  • الناز

    حرام کارای روز مره شماهاست.با دختر و پسر نامحرم به سفره خونه و پارتی رفتن حرومه.سکس با نامحرم که عادی شده حرامه.گرون فروشی کم فروشی حرومه.مزاحم ناموس مردم شدن حرومه.وقتی متاهلین به دیگران آمار میدین حرومه.فکر کردین از 0 تا 100 زندگی همه حلاله فقط ماهی کالاماری حرومه این وسط؟؟؟چیزای دیگرو رعایت کنین به جای این

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج