طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره
در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت های کره ای رو قرار دادیم که با ماسوره زده میشه و خیلی انگشتی و زیبا هستند. به نظرم این مدل شیرینیهای کوچیک برای عید مناسبتر هستن و ایده جالبی برای شیرینیهای نوروزی مون هست.
وبسایت دونفره - معصومه رجایی: در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت های کره ای رو قرار دادیم که با ماسوره زده میشه و خیلی انگشتی و زیبا هستند. به نظرم این مدل شیرینیهای کوچیک برای عید مناسبتر هستن و ایده جالبی برای شیرینیهای نوروزی مون هست. بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. برای آموزش تهیه این بیسکوییت با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کرهای
- کره: ۱ پیمانه
- پودر قند: ۱ پیمانه
- آرد: ۲ پیمانه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری یا دو قطره اسانس
طرز تهیه شیرینی کرهای
۱. کره و پودر قند رو با همزن دستی یا برقی اونقدر بزنید که کرم رنگ و روشن بشه. بعد هم تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز بزنید تا کاملا یک دست و کرمی بشه. بعد هم آرد رو اضافه کنید.
۲. خمیری که بدست میاد شل و چسبده اس. به همین دلیل نمیتونید قالب بزنید و یا با دست فرمش بدید. پس برای فرم دادنش باید از ماسوره استفاده کنید. در اینجا از ماسوره شکوفه استفاده شده، ولی اگه دوست نداشتید میتونید از ماسوره گرد ساده استفاده کنید و بیسکوییتهای دایرهای ساده داشته باشین.
۳. سینی رو چرب کنید و یا کاغذ روغنی پهن کنید. بعد هم در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بذارید تا زمانی که رنگ دور و زیرش کمی تغییر کنه.
نکته:
بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. اگه دوست دارید کمی نرم باشه ۳ قاشق از آرد کم کنید و به جاش نشاسته ذرت جایگزین کنید.
نظر کاربران
من همین روش و استفاده کردم ولی خیلی چرب شد
پاسخ ها
منظورش از کره یک پیمانه فکر کنم یک قالب ۵۰ گرمی هست نه یگ پیمانه چون یک پیمانه میشه ۱۵۰ گرم برای همین برای شما چرب شده