۸۳۸۹
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

ذرت پلو با ميگو

ابتدا فلفل دلمه‌اي را به شكل خلال‌هاي ريز خرد كرده و آن را به همراه كره و روغن مايع در قابلمه‌اي گود مي‌ريزيم و كمي تفت مي‌دهيم. ميگوها را به آن اضافه كرده و سرخ مي‌كنيم به همراه ميگو، پودر پياز، پودر كاري و زردچوبه را نيز اضافه مي‌كنيم.

ذرت پلو با ميگو

ذرت پلو با ميگو
مواد لازم:
  • ميگو پلويي پاك شده: ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد
  • پودر پياز: ۲ قاشق غذاخوري
  • پودركاري: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • برنج: ۲ پيمانه معادل ۴۰۰گرم
  • ذرت پخته شده: ۲ ليوان
  • زردچوبه: نصف قاشق چاي‌خوري
  • زعفران آب‌كرده: به ميزان لازم
  • كره: ۵۰ گرم
  • روغن مايع: ۳ قاشق غذاخوري
  • آب: ۵/۳ پيمانه
  • نمك: به ميزان لازم


روش تهیه :

ابتدا فلفل دلمه‌اي را به شكل خلال‌هاي ريز خرد كرده و آن را به همراه كره و روغن مايع در قابلمه‌اي گود مي‌ريزيم و كمي تفت مي‌دهيم. ميگوها را به آن اضافه كرده و سرخ مي‌كنيم به همراه ميگو، پودر پياز، پودر كاري و زردچوبه را نيز اضافه مي‌كنيم. وقتي ميگوها سرخ شدند ذرت را داخل مواد ريخته همه را با هم مخلوط مي‌كنيم و برنج را كه از چند ساعت قبل خيس كرده‌ايم به همراه 5/3 پيمانه آب و يك قاشق چاي‌خوري نمك به مواد اضافه مي‌كنيم. همه را با هم مخلوط مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم تا برنج بجوشد و آب آن تمام شود. برنج را آبكش نمي‌كنيم و به شكل كته‌اي دم مي‌كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج