ذرت پلو با ميگو
ابتدا فلفل دلمهاي را به شكل خلالهاي ريز خرد كرده و آن را به همراه كره و روغن مايع در قابلمهاي گود ميريزيم و كمي تفت ميدهيم. ميگوها را به آن اضافه كرده و سرخ ميكنيم به همراه ميگو، پودر پياز، پودر كاري و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم.
مواد لازم:
- ميگو پلويي پاك شده: ۵۰۰ گرم
- فلفل دلمهاي: يك عدد
- پودر پياز: ۲ قاشق غذاخوري
- پودركاري: ۲ قاشق چايخوري
- برنج: ۲ پيمانه معادل ۴۰۰گرم
- ذرت پخته شده: ۲ ليوان
- زردچوبه: نصف قاشق چايخوري
- زعفران آبكرده: به ميزان لازم
- كره: ۵۰ گرم
- روغن مايع: ۳ قاشق غذاخوري
- آب: ۵/۳ پيمانه
- نمك: به ميزان لازم
روش تهیه :
ابتدا فلفل دلمهاي را به شكل خلالهاي ريز خرد كرده و آن را به همراه كره و روغن مايع در قابلمهاي گود ميريزيم و كمي تفت ميدهيم. ميگوها را به آن اضافه كرده و سرخ ميكنيم به همراه ميگو، پودر پياز، پودر كاري و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم. وقتي ميگوها سرخ شدند ذرت را داخل مواد ريخته همه را با هم مخلوط ميكنيم و برنج را كه از چند ساعت قبل خيس كردهايم به همراه 5/3 پيمانه آب و يك قاشق چايخوري نمك به مواد اضافه ميكنيم. همه را با هم مخلوط ميكنيم و اجازه ميدهيم تا برنج بجوشد و آب آن تمام شود. برنج را آبكش نميكنيم و به شكل كتهاي دم ميكنيم.
ارسال نظر