ابتدا زردههاي تخممرغ را با شكر آنقدر به هم ميزنيم تا پف كنند سپس آرد ذرت و پودركاكائو را به آن اضافه ميكنيم تا يكدست شود. شير را در ظرف ديگري به جوش ميآوريم و نسكافه را درآن حل ميكنيم مواد زرده را به شير داغ اضافه كرده و به سرعت با همزن دستي روي حرارت به هم ميزنيم تا مايه كمي غليظ شود.
مواد لازم:
خامه فرم گرفته: ۳۵۰ گرم
زرده تخممرغ: ۶ عدد
شكر: ۲۰۰ گرم شير: ۲۵۰ ميليليتر (يك ليوان)
آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوري
پودرفندق: ۲۰۰ گرم
نسكافه: ۲ قاشق غذاخوري
پودركاكائو: ۲ قاشق غذاخوري
ژلاتين: ۱۰ ورق
روش تهیه :
ابتدا زردههاي تخممرغ را با شكر آنقدر به هم ميزنيم تا پف كنند سپس آرد ذرت و پودركاكائو را به آن اضافه ميكنيم تا يكدست شود. شير را در ظرف ديگري به جوش ميآوريم و نسكافه را درآن حل ميكنيم مواد زرده را به شير داغ اضافه كرده و به سرعت با همزن دستي روي حرارت به هم ميزنيم تا مايه كمي غليظ شود سپس مواد را از روي حرارت برداشته ژلاتينها را داخل آب سرد ميگذاريم تا نرم شوند بعد از آن برگههاي نرم ژلاتين را داخل مايه كرم داغ مياندازيم و به هم ميزنيم تا حل شوند. پس از اينكه كرم كمي از حرارت افتاد آن را روي خامه فرم گرفته ريخته به هم ميزنيم تا يكدست شوند پودرفندق را نيز در اين مرحله با مواد مخلوط كرده داخل قالب موردنظر ميريزيم و به مدت ۸ ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا خودش را بگيرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر