پاته شكلات تلخ با انجير سياه
آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد.
مواد لازم:
- خامه فرم گرفته: ۲۵۰گرم
- شكلات تلخ: ۳۵۰ گرم
- خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
- پودر بادام: ۱۰۰ گرم
- كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (۳ تخممرغي)
- ژلاتين: ۸ ورق
- انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان
- مويج بدون هسته: نصف ليوان

روش تهیه :
آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود.
ارسال نظر