آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد.
برترین ها:
مواد لازم:
خامه فرم گرفته: ۲۵۰گرم
شكلات تلخ: ۳۵۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
پودر بادام: ۱۰۰ گرم
كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (۳ تخممرغي)
ژلاتين: ۸ ورق
انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان
مويج بدون هسته: نصف ليوان
روش تهیه :
آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود.
در اين مرحله كيك اسفنجي را خرد كرده، به همراه انجير، مويج و پودربادام به مواد اضافه ميكنيم و همه مواد را با ليسك به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شوند.
ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته و اجازه ميدهيم تا كاملا نرم شوند سپس آب اضافي آن را خالي كرده و داخل كاسهاي فلزي روي بخارآب قرار ميدهيم تا ذوب شوند. مايه ژلاتين را به مواد پاته اضافه كرده و توسط ليسك همه را با هم خوب مخلوط ميكنيم.
مواد را داخل قالب مستطيل شكل مثل قالب لوف ريخته و به مدت 8 ساعت در يخچال ميگذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. پاته را برگردانده و روي آن را با خامه و انجيرسياه و مواد دلخواه ديگر تزئين ميكنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر