۸۲۸۸۲۸
۵ نظر
۵۲۲۱
۵ نظر
۵۲۲۱
پ

طرز تهیه پاستا راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی

پاستا راویولی از جمله قدیمی‌ترین و به جرات می‌توان گفت محبوب‌ترین پاستاهایی ایتالیایی است که نخستین بار در شهر جنوب ایتالیا پخته و سرو شد. راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است، بالشتی که داخل آن را با انواع سس گوشت، پنیر، اسفناج و هر مایه دیگری که دل‌تان بخواهد و طعمش را می‌پسندید می‌توانید پر کنید. اما راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی با همین موادی که در این دستور پخت آورده شده‌اند پخته می‌شود.

مجله کوروش: آشپزخانه ایتالیایی یکی از خوشمزه‌ترین و البته سالم‌ترین مطبخ‌های دنیاست. اصلا شاید به همین دلیل در تمام کشورهای دنیا رستوران‌های ایتالیایی با طبخ غذاهای مدیترانه‌ای، انواع پاستا، پیتزا و استیک از جمله محبوب‌ترین رستوران‌ها هستند. طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر با سس آلفردو و نیز طرز تهیه خمیر راویولی در منزل را در ادامه مطلب بخوانید.

کمی در مورد پادشاه پاستاها بیشتر بدانیم

طرز تهیه پاستا راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی

قبل از این‌که برای پختن پاستا ایتالیایی راویولی پنیر دست به کار شویم بد نیست کمی در مورد این پاستای مربع بالشتی بیشتر بدانیم. پاستا راویولی از جمله قدیمی‌ترین و به جرات می‌توان گفت محبوب‌ترین پاستاهایی ایتالیایی است که نخستین بار در شهر جنوب ایتالیا پخته و سرو شد. راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است، بالشتی که داخل آن را با انواع سس گوشت، پنیر، اسفناج و هر مایه دیگری که دل‌تان بخواهد و طعمش را می‌پسندید می‌توانید پر کنید. اما راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی با همین موادی که در این دستور پخت آورده شده‌اند پخته می‌شود. ایتالیایی‌ها معمولا خودشان در خانه خمیر پاستا راویولی را درست می‌کنند که البته کار چندان سختی هم نیست و طعم لذیذ این پاستا را دو چندان می‌کند.

مواد لازم برای خمیر پاستا راویولی ایتالیایی

  • آرد چند منظوره: ۲ پیمانه
  • نمک: نوک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم‌ مرغ: ۲ عدد
  • آب: ۱و ½ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد داخل راویولی

  • پنیر ریکوتا: ۱ بسته
  • پنیر خامه‌ای: ۱ بسته
  • پنیر موزارلا رنده شده: ½ پیمانه
  • پنیر پروولون: ½ پیمانه رنده شده (پنیری نرم با طعم دودی که از خانواده پنیر موزارلا است و استفاده از آن اختیاری است)
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • جعفری ساطوری خرد شده: ۱و ½ قاشق غذاخوری
  • سس ایتالیایی مارینارا: ۱ پیمانه (برای سرو پاستا)

مواد لازم سس خامه‌ای پستو- آلفردو

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • سس پستو: ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه سنگین قنادی: ۲ پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: ¼ پیمانه

طرز تهیه پاستا راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی

طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر

۱. برای تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر ابتدا باید خمیر پاستا را آماده کنید. برای این کار تخم مرغ، شیر و نمک را با هم ترکیب کنید و آرد را کم کم به آن اضافه کنید. در حین اضافه کردن آرد مرتب مایه را هم بزنید. باید آنقدر مواد را با هم بزنید تا مایه به صورت خمیر در آید و به دست نچسبد. سپس با سلفون روی خمیر را بپوشایند و حدود ۲ ساعت به خمیر استراحت دهید تا خوب ور بیاید.

۲. در این فاصله مواد داخل پاستا ایتالیایی راویولی پنیر را آماده کنید. تمام مواد گفته شده برای داخل راویولی را با هم مخلوط کنید و خوب با هم وزر دهید. سپس با دست از مواد بردارید و به اندازه کوفته ریز گرد کنید. کوفته‌های درست شده را در کمی کره تفت دهید. اگر هم تفت ندهید مشکلی پیش نمی‌آید.

۳. خمیر پاستا را که درست کرده بودید از یخچال بیرون بیاورید. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید.

۴. برای هر عدد راویولی دو تکه خمیر به شکل مربع با چاقو ببرید. داخل خمیر یک عدد کوفته بگذارید و سپس لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید. با آب نوک انگشتان خود را خیس کنید و روی لبه‌های خمیر بکشید تا لبه‌ها خوب به هم بچسبند و باز نشوند.

۵. در یک قابلمه مقداری آب بریزید. (¼ قابلمه را با آب پر کنید کافی است). وقتی آب جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن (مثل پختن ماکارونی) اضافه کنید. سپس خمیر‌های راویولی را داخل آب بیندازید تا چند جوش بزنند. سپس خمیر پخته شده را از آب خارج کنید و در یک آبکش بگذارید.

۶. حالا سس ترکیبی پستو- آلفردو را آماده کنید. در یک ماهیتابه نسوز ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. سیر رنده شده و سس پستو، که قبلا طرز تهیه آن را در مطلب ( سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی ) آموزش داده بودیم، را اضافه کنید و یک دقیقه روی شعله ملایم گاز هم مرتب بزنید.

۷. خامه سنگین را اضافه کنید و سپس شعله را زیاد کنید تا سس به دمای جوش برسد و قل قل کند. حالا حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه روی شعله ملایم گاز سس را هم بزنید. پنیر پارمزان را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا پنیر در سس آب شود و سپس سس را از روی حرارت بردارید. درب ظرف را ببندید و سس را گرم نگه دارید.

۸. در یک ظرف دیگر سس مارینارا را بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید، یک قاشق آب به آن اضافه کنید، هم بزنید و سپس با برس به آرامی روی راویولی‌ها بمالید.

۹. در یک ظرف پیرکس مقداری از ترکیب سس آلفردو و پستو که آماده کرده بودید بریزید و تمام کف ظرف را با آن بپوشانید. یک ردیف راویولی داخل ظرف بچینید، روی آن را با سس پستو-آلفردو بپوشانید و یک ردیف دیگر به همین دیگر بچینید تا راویولی‌ها تمام شوند. روی ظرف را با مقداری پنیر موزارلا و پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر نگه دارید. بعد از ۲۰ دقیقه پاستا ایتالیایی رایولی پنیر را از فر خارج کنید. حدود ۴ دقیقه صبر کنید و سپس سس مارینارا را روی آن بریزید و پاستا را گرم سرو کنید.

طرز تهیه پاستا راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی

نکات مهم

  • اگر تمایلی به درست کردن خمیر پاستا راویولی در منزل ندارید آن را به صورت آماده تهیه کنید.
  • برای مواد داخل راویولی از هر ترکیبی مثل قارچ وهر نوع گوشت چرخکرده به صورت مایه ماکارونی می‌توانید استفاده کنید.
  • اضافه کردن سس مارینارا اختیاری است، می‌توانید آن را حذف کنید.

منبع: All Recipes

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • صبا

    حتما خیلی خوشمزه اس ولی با کالری بالا با اون همه پنیر

  • بدون نام

    توش گوشت باشه خوشمزه تره

  • بدون نام

    آخرین چون

  • دکترای ادبیات

    آش جوش پره یا جوشواره یا سمبوسه را هم در ویکیپدیا ببینید. این پاستا خیلی شبیه آن است که البته از هزار سال پیش در ایران، پخته می شده. (در تاریخ بیهقی آمده) ولی الان با پنیر و سس درست می شود. قبلاً با حبوبات و گوشت پر می شده و با کشک خورده می شده. :)

  • آناشید پارسا

    من راویولی درست کردم عااااااالییی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج