۸۲۸۷۸۰
۶ نظر
۵۰۲۷
۶ نظر
۵۰۲۷
پ

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

وقتی صحبت از استیک می‌شود معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می‌بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک‌ها در سرتاسر دنیاست.

مجله کوروش: وقتی صحبت از استیک می‌شود معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می‌بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک‌ها در سرتاسر دنیاست.

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

استیک با گوشت چرخکرده استیک اختراعی دکتر «سلیزبری» یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکایی است که طرفدار رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات است. اتفاقا این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه استیک‌ها قرار گرفته است. طرز تهیه استیک سلیزبری با گوشت چرخکرده را در ادامه مطالعه فرمایید.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • گوشت چرخکرده مخلوط: ۱۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد رنده شده
  • پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان سوخاری را بکوبید و پودر نان درست کنید)
  • تخم‌مرغ: ۱عدد
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ: به مقدار دلخواه
  • پیاز کوچک: ۱ عدد
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ¼ فنجان
  • آب: ¼ فنجان
  • پودر خردل: ½ قاشق چایخوری

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

طرز تهیه استیک

۱. برای تهیه استیک با گوشت چرخکرده ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم‌مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت را به ۶ قسمت، هر کدام به اندازه یک کوفته، تقسیم کنید.

۲. گوشت‌ها را به شکل استیک در بیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید (یا فقط کف ماهیتابه را با مقدار خیلی اندک روغن چرب کنید) و هر طرف استیک را به مدت ۴ تا پنج دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. استیک‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره بریزید و بعد از این‌که داغ شد یک عدد پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید تا سبک شود.

۳. سپس یک قاشق آرد چند منظوره اضافه کنید و تفت دهید. بعد از یک الی دو دقیقه دو لیوان آب یا دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه استیک‌ها را به سس اضافه کنید.

۴. وقتی بعد از چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک‌ها به مدت ۵ دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد، استیک‌ها را سرو کنید.

۵. یک روش دیگر این است که سس قارچ را که قبلا در مطلب ( سس قارچ مخصوص غذاهای گوشتی ) آورده ایم، آماده کنید و روی استیک‌ها بریزید.

۶. این استیک با گوشت چرخکرده، سس قارچ، انواع سبزیجات گریل یا کبابی و پوره سیب‌زمینی که قبلا در مطلب ( روش تهیه پوره سیب زمینی خامه ای ) آورده ایم، سرو می‌شود (البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید پوره سیب زمینی را حذف کنید).

منبع: All Recipes

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی انگیزه

    بدون گوشتم میشه؟

    پاسخ ها

    • ج.ح

      چون گوشت نیست مثل چارلی چاپلین از کفش هم میشه استفاده کرد

  • بدون نام

    لطفا استیک با سویا رو بذارید چون گوشت نداریم

  • بی نام

    اصلا اسم گوشت که میاد حس ذلت به آدم دست میده

  • بدون نام

    واب

  • بدون نام

    من درست کردم خیلی خوبه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج