چرا رویهی کیکها ترک میخورد؟
کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته میشوند.
وبسایت حیاط خلوت: کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته میشوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیکها، از موادی چون نشاسته،روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آبمیوه و ادویهجات گوناگون و همچنین از مادهای برای حجم دادن به خمیر مثل بیکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده میشود.
ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :
اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.
- مقدار بیکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بیکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد.
- مواد بیش از حد مخلوط شده است.
- میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
- کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)
- تا ۳۰ دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.
نظر کاربران
سلام
کیک منشا عربی داره نه اروپایی.که از طریق جزیره سیسیل به ایتالیا و بعدها به اروپا رسید و در همین گذر تغییراتی هم پیدا کرد.در ابتدا هم اسمش بسکوتی بوده.این مطلب توی دانشکده های آشپزی اروپا هم تدریس میشه.
برای جلوگیری از ترک خوردن تف بزنید
پاسخ ها
بی مزه...
چرا انقدر مطالب آشپزیتون کمه؟؟! همش کم میذارید اونم میزارید بزور. بیشتر بزارید خوب. مرسی اه