پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ با طبعی ملایم
پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طبع ملایمی دارد.
وبسایت سرآشپز پاپیون: پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد.
مواد لازم:
- نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
- خامه: ۵۰ گرم
- تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
- شیر: ۱ لیوان
- آب: ۳ لیوان
- آرد برنج: ۱/۲ لیوان
- کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
۳. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
نکته: بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.
نظر کاربران
هر کی درست کرد به ما بگه طعمش چطور بود.نریم الکی هزینه کنیم خوشمزه نباشه.
اصلا خوب نبود طعم غذای بچه میداد :|
درست کردم هیشکی نخورد.