دستور پخت املت ذرت؛ مقوی و انرژی زا
املت ذرت یه ورژن از هزاران مدل املت هست که گزینه ی خوبی برای تست یه طعم جدید میتونه باشه. مخصوصا این روزها توی ماه رمضون واسه سحر یا افطار بسیار سادس و با کمترین مواد موجود میتونین بپزین و لذت ببرین. یه غذای بسیار مقوی و انرژی زا برای کودکان و نوجوانان هم میتونه به حساب بیاد.
وبسایت دونفره - معصومه اقدامی: املت ذرت یه ورژن از هزاران مدل املت هست که گزینه ی خوبی برای تست یه طعم جدید میتونه باشه. مخصوصا این روزها توی ماه رمضون واسه سحر یا افطار بسیار سادس و با کمترین مواد موجود میتونین بپزین و لذت ببرین. یه غذای بسیار مقوی و انرژی زا برای کودکان و نوجوانان هم میتونه به حساب بیاد.
مواد لازم جهت تهیه ی املت ذرت
- تخم مرغ : ۲ عدد
- ذرت مکزیکی : یه پیاله یا بیشتر
- روغن مایع : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم
- ادویه ی چاشنی پیتزا : برای تزیین روی املت
- گوجه گیلاسی و کلم بروکلی و یا(سبزیجات دلخواه) : به مقدار دلخواه
مواد لازم جهت تهیه ی املت ذرت
1. مقدار روغنمون رو داخل تابه میریزیم و ذرت هارو داخلش تفت میدیم. توجه داشته باشین که ذرت نباید سرخ بشه. فقط تا حدی که بپزه.
۲. تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم و خوب هم میزنیم و تخم مرغ هارو به ذرت اضافه میکنیم.
3. نمک و فلفل رو اضافه میکنیم ( لازم به ذکره که بگم مقدار فلفل رو بسته به ذائقتون میتونین کم و زیاد کنین).
۴. حالا قشنگ هم میزنیم تا تخم مرغ ها با ذرت خوب مخلوط بشن.
5. حالا املت آماده شدمون رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بشقابمون رو با گوجه و بروکلی دورچین میکنیم و پودر چاشنی پیتزا رو میریزیم روی املت تا طعم و عطر بهتری به خودش بگیره.
۶. املت ذرت آمادس. میتونین با نون و یا خالی با سبزیجات دلخواهتون سرو کنین،نوش جان.
نظر کاربران
مضحکترین املتی که دیدم. جلوی خر بریزی بهش بگی املت برات درست کردم یه نگاه بهت می کنه میگه خر منم یا تو!
پاسخ ها
بی تربیت
انصافأ کسی که این را از یک نوشته خارجی کپی و ترجمه کرده خودش اینو میخوره؟