۸۱۷۶۵۴
۱ نظر
۸۰۰۰
۱ نظر
۸۰۰۰
پ

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

سس کارامل یکی از اون دسته سس‌های محبوب و خوشمزه برای انواع دسر‌ها و کیک هاست با این سس میشه انواع کیک، چیزکیک، پای، تارت، بستنی و دسر‌های سرد و گرم رو تزیین کرد و بهشون یه طعم خوشمزه و لذیذ اضافه کرد

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: سس کارامل یکی از اون دسته سس های محبوب و خوشمزه برای انواع دسر ها و کیک هاست با این سس میشه انواع کیک، چیزکیک، پای، تارت، بستنی و دسرهای سرد و گرم رو تزیین کرد و بهشون یه طعم خوشمزه و لذیذ اضافه کرد، برای همین خیلی خوبه که طرز تهیه سس کارامل رو بدونیم و بتونیم توی خونه درستش کنیم تا برای انواع دسر ها ازش استفاده کنیم و از طعمش لذت ببریم.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

در کل سس کارامل به دو روش اصلی تهیه میشه با استفاده از آب و بدون استفاده از آب در این روش که از آب استفاده میشه طعم کارامل قوی تره به خاطر اینکه شکر زمان بیشتری حرارت میبینه.

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • آب: ۱/۳ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • کره: ۳۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۱ پیمانه
  • نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

مراحل تهیه سس کارامل

۱. برای تهیه سس کارامل شکر رو داخل یه قابلمه کوچک بریزین و بعد قابلمه رو کمی تکون بدین تا شکر مسطح بشه.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

2. حالا آب رو روی سطح شکر بریزین تا آب کاملا تمام شکر رو خیس کنه.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۳. بعد حرارت رو متوسط کنین و بدون اینکه مخلوط رو هم بزنین اجازه بدین تا شکر کاملا داخل آب حل بشه و مخلوط به جوش بیاد.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

4. بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد کم کم تغییر رنگ پیدا میکنه آبش تبخیر میشه و تیره و طلایی میشه. وقتی به رنگ تصویر دراومد حرارت رو خاموش کنین. دقت کنین در این مرحله مخلوط فوق العاده داغ و خطرناکه.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۵. حالا بلافاصله خامه رو داخلش بریزین و مدام و سریع مخلوط رو هم بزنین.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

6. وقتی خامه با شکر مذاب مخلوط میشه پف میکنه و بالا میاد اصلا نگران نباشین چون کم کم با سرد تر شدن و هم زدن مداوم، حالت سس رو پیدا میکنه.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۷. بعد از مخلوط کردن خامه با شکر مذاب کره، نمک و وانیل رو هم اضافه کنین و باز به هم زدن ادامه بدین تا سس شکل بگیره.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

8. در این مرحله سس رقیقه و باید بهش اجازه بدین تا در دمای محیط خنک بشه و بعد داخل یخچال بذارینش تا غلیظ بشه.

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۹. حالا سستون آماده مصرف برای انواع دسره … نوش جان

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهلا

    خوبه آموزش هایش قشنگه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج